Mám prosím dotaz.
Při aktivaci premium se mi přestali zobrazovat některé obrázky, z některých stránek, které dřív normálně se ukazovali. Po skončení premium jsem očekával že se to navrátí zpět k fungování, ale nestalo se tak. Zkoušel jsem hledat a měnit různá nastavení, ale nic nepomohlo. A některé věci ani nevím co vlastně dělají, nikde není nějaký srozumitelný popisek k dané funkci, nebo jsem ji nenašel ani v nápovědě.
Klidně bych zadarmo vyhotovil nějakou pomocnou srozumitelnou příručku aby se v ní orientovali i méně zdatní uživatelé.
A druhý dotaz.
Nevím proč se mi náhodně někdy zobrazí jen odkaz na youtube a ne klasicky s náhledem. Původně to vypadalo že se to děje jen v některých diskuzích, ale je to náhodné. A v jedné diskuzi se třeba zobrazí ten samý odkaz i z náhledem a v druhé jen odkaz.
Případně jestli je nějaký jednoduchý příkaz když bych chtěl vložit cíleně jen adresu toho videa bez náhledu? Abych nemusel používat ten u kterého je nutno dát ještě popis.
Nebo přidat dlačítko k těm 5, kde by zůstaly jen aktivní adresy a automaticky to v daném příspěvku co zná nepřevádělo na obrázek nebo náhled.