• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    KOC256
    KOC256 --- ---
    To že nyní nejde vyhledávat kluby je díky toho hraní s vyhledáváním?

Hledal jsem klub: "Microsoft Office aneb Word, Excel, Outlook, Powerpoint apod. - tipy, triky, navody, rady, nadavky"

NYX
    NYX --- ---
    PETER_PAN: urcite. posli mi prosim screen z bankovnictvi do posty, proverim.
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    Mozna jsem jen nedockavy, ale kdyz jsem platil premiovku 24.11.2020 prevodem na ucet - melo by to uz byt zprocesovany?
    SITH
    SITH --- ---
    NYX: viz pošta
    NYX
    NYX --- ---
    SITH: Asi potrebuji screenshot co myslis
    SITH
    SITH --- ---
    v osobní/homepage/upravit se vloží img src odkaz, uloží se, ale je tam stále vidět ten html link, nikoliv obrázek

kde může být chyba?
    E2E4
    E2E4 --- ---
    heh, čárka v titulku při generování nadpisu způsobila změnu vyznění článku :)

[ TRAVIX @ Věci Veřejné - Zbláznili jste se? Babiš hlasoval s námi. ]
    NYX
    NYX --- ---
    Tak to same se nejspis stane s pre, ktery asi deprecated neni.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    RAINBOF: It has been deprecated since HTML3.2 and was not implemented in a consistent way. It was completely removed from the language in HTML5.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Našel jsem chybu v xmp. Teda jestli to neni opět feature :)
    image
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    OVERWATCH: Ignore?
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Rad bych se zeptal, u udalosti, kterou poradam mam nahlasen jeden novej komentar, ale zadnej komentar tam nevidim, je to chyba?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    SCHWAB: hele, na pomlázku mi nesahej :) a na tagy vlastně taky ne :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    NYX: Presne jak rikas. V podstate super odezva s obcasnou prodlevou. Nic hrozneho, spis jsem byl zvedavy a jsem rad ze to je vedeno v patrnosti.
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    KID_MCHUTT bejvávalo, pokročilý uživatek internetu je dnes něco jiného než deseti lety.

Ono je také pravda, že tagovat na klasický klávesnici je něco jiného, než na softwarovejch na dotykovejch displejích, že.
    A také mám určitě rychleji napsané tagy na klávesnici, než se proklikám k vlnovce nebo hvězdičce na displeji. :)

Tato schopnost časem zmizí. Jako třeba pletení pomlázek :)
    BAAL
    BAAL --- ---
    NYX: Mě se nedaří otevřít "poslední", po dlouhém čekání to obvykle končí na 504 a tom twitter addonu.

Předpokládám, že to je tím, že se můj ignore list značně rozrostl a nijak zvláště mě to netrápí, jen když se to tu řeší.
    NYX
    NYX --- ---
    REDSNAKE: Jestli myslis obcasne cekani par vterin a jinak rychly beh, tak o tomhle vim, pricinu znam a je to v reseni. Pokud jde o jinou pomalost, tak prosim lepe popsat.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KOC256: přehlednost, navyklé flow, nad kterým nemusíš přemýšlet...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SCHWAB:
    KID_MCHUTT:
    konzerva je IMHO lepší pojmenování... a nemyslím to pejorativně...

Protože jestli někdo preferuje psaní 7 znaků oproti dvoum (<b></b> vs **), tak to o ničem jiném není ne?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    SCHWAB: pokročilý uživatel internetu se to jmenuje :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam