• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    KOC256
    KOC256 --- ---
    LUCIEN: Ze existuje twitter i kdyz ho nepouzivam jsem vedel z nejakych chyb co obcas vyskakovaly.

Ale zeptam se blbe. Ty sluzby funguji na nejakem principu reverzni proxy? Tedy kdyz nenajdou dostupny server, tak neco zobrazi, nebo je treba si pamatovat dalsi stranku?

Protoze v pripade velkeho vypadku presmerovat DNS je prace na par minut a pak jen srani nez se to vypropaguje a zase zpatky no...
    NYX
    NYX --- ---
    LUCIEN: Uptime robota pouzivam. Nevim, ze nabizi status page. Mrknu, jestli se tam da neco napsat a jestli se tam da presmerovat domena pri delsim vypadku.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    NYX: Dlouho chci zkusit Upptime, jinak mam zkusenosti s Freshping (nahled) a Uptime robot (nahled).
    JOPS
    JOPS --- ---
    LUCIEN: a twitter je jaky ?
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Tak dik predsedo ze jsi se nas zastal :)
    NYX
    NYX --- ---
    LUCIEN: No chtelo by to mit neco pripravene. Doporuceni?

Bohuzel jsem behem prace nemel moc cas tyhle veci vymyslet a kdyz nejaky byl, investoval jsem ho spis do pripravy na rozbehnuti noveho serveru kdyby to bylo nutne.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Primlouval bych se za status page. Toolu zadarmo na to je spousta a podle me lepsi nez Twitter. Jinak diky zes to nahodil ;)
    NYX
    NYX --- ---
    A opraveno.
    NYX
    NYX --- ---
    Tak nic, dobry...jsem jen debil :-D Za chvili to bude skutecne opravene.
    NYX
    NYX --- ---
    Tak ted uz to vazne nechapu, tohle jsem pred par dny opravoval :-/ No, jdu zkoumat zas a lepe.
    FRDK
    FRDK --- ---
    Zdar. V diskuzích se mi nezobrazují odpovědi na příspěvek, když kliknu na šipku odpovědí (pardon za laický popis). V mobilním Chromu i FF.
    Jako například tady níže...

RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    ... a to ani nebyl výpadek ...
    /trololo
    NYX
    NYX --- ---
    VOYTEX: melo by byt opravene
    NYX
    NYX --- ---
    VOYTEX: Aha, uz to vidim. Opravim snad dnes.
    VOYTEX
    VOYTEX --- ---
    NYX: ano, jsou tam dalsi nad delku vylistovani. napr. hledat img src v libovolne galerce, klidne i z bookmarku tuknutim na ikonku fotek.
    ">>" korektne vraci posledni stranku s vysledky. "<" ale nelistuje, vraci porad posledni stranku vypisu, stejne jako ">" vraci porad prvni.
    NYX
    NYX --- ---
    NYX
    NYX --- ---
    VOYTEX: a jsou tam nejake dalsi? Zjistis pres >> nebo vylistovani vic prispevku.
    VOYTEX
    VOYTEX --- ---
    Vysledky vyhledavani mi nejdou listovat, zobrazi se jen kolik se jich vejde na stranku, sipka ">" nacte ty same znovu
    NYX
    NYX --- ---
    TCHYBABA: To je bug v nyxi appce, pisu si
    TCHYBABA
    TCHYBABA --- ---
    mají ty změny vliv i na mobilní aplikaci? pokaždé, když chci mazat v poště mě to vyhodí pryč :(
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Ted byl dlouhy server response a nakonec "Minor SQL Error - Neco nemusi fungovat jak by melo. Pokud problem delsi dobu pretrvava, ulozte prosim tuto stranku (HTML, ne jako screenshot) a poslete ji na nyx@nyx.cz"
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam