• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Za ty 2 dny jsem asi 40x ze zvyku zapnul nyxdroid a 30x kliknul na záložku v prohlížeči...ani jednou to nefungovalo
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    NYX: zeptam se blbe, ale ty to porad provozujes na fyzickym zeleze? nemel bys jednodusi si zaplatit virtualni stroj?
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    Uz to prosim nedopustme .... na tak dlouho uz ne ... nikdy prosim!!!! PROSIIIM !!

:)) ja jsme strasny nyxavislak
    NYX
    NYX --- ---
    LUCIEN: Uptime robota pouzivam. Nevim, ze nabizi status page. Mrknu, jestli se tam da neco napsat a jestli se tam da presmerovat domena pri delsim vypadku.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    NYX: Dlouho chci zkusit Upptime, jinak mam zkusenosti s Freshping (nahled) a Uptime robot (nahled).
    JOPS
    JOPS --- ---
    LUCIEN: a twitter je jaky ?
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Tak dik predsedo ze jsi se nas zastal :)
    NYX
    NYX --- ---
    LUCIEN: No chtelo by to mit neco pripravene. Doporuceni?

Bohuzel jsem behem prace nemel moc cas tyhle veci vymyslet a kdyz nejaky byl, investoval jsem ho spis do pripravy na rozbehnuti noveho serveru kdyby to bylo nutne.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Primlouval bych se za status page. Toolu zadarmo na to je spousta a podle me lepsi nez Twitter. Jinak diky zes to nahodil ;)
    NYX
    NYX --- ---
    A opraveno.
    NYX
    NYX --- ---
    Tak nic, dobry...jsem jen debil :-D Za chvili to bude skutecne opravene.
    NYX
    NYX --- ---
    Tak ted uz to vazne nechapu, tohle jsem pred par dny opravoval :-/ No, jdu zkoumat zas a lepe.
    FRDK
    FRDK --- ---
    Zdar. V diskuzích se mi nezobrazují odpovědi na příspěvek, když kliknu na šipku odpovědí (pardon za laický popis). V mobilním Chromu i FF.
    Jako například tady níže...

RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    ... a to ani nebyl výpadek ...
    /trololo
    NYX
    NYX --- ---
    VOYTEX: melo by byt opravene
    NYX
    NYX --- ---
    VOYTEX: Aha, uz to vidim. Opravim snad dnes.
    VOYTEX
    VOYTEX --- ---
    NYX: ano, jsou tam dalsi nad delku vylistovani. napr. hledat img src v libovolne galerce, klidne i z bookmarku tuknutim na ikonku fotek.
    ">>" korektne vraci posledni stranku s vysledky. "<" ale nelistuje, vraci porad posledni stranku vypisu, stejne jako ">" vraci porad prvni.
    NYX
    NYX --- ---
    NYX
    NYX --- ---
    VOYTEX: a jsou tam nejake dalsi? Zjistis pres >> nebo vylistovani vic prispevku.
    VOYTEX
    VOYTEX --- ---
    Vysledky vyhledavani mi nejdou listovat, zobrazi se jen kolik se jich vejde na stranku, sipka ">" nacte ty same znovu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam