• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    Zakoupil jsem 2x premiovku ( pokaždé na 450 dní ), obdržel 2x mail o možnosti odeslat bonus kamarádům. Leč po prvních sedmi mi to při kliknutí na druhý link píše, že bonus byl již odeslán.
    NYX
    NYX --- ---
    TOOMIX: To je mi jasne. Pokusim se Lucienovi pomahat jak to pujde.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    NYX: to nebudou mít lidi radost, ale FYX vypadá čím dál tím líp a mám pocit, že LUCIEN bude některé věci dělat stejně, jako v nyxdroidu
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    NYX: nenacte se ani uvodni stranka. Nic proste to cely stojí.
    Jedu pres web.
    Chces mi rict ze delas backup od 2 do 8?
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    NYX: Provedu :-D
    NYX
    NYX --- ---
    OVERWATCH: Jinak nyxdroid naopak vyhledove kvuli zmenam v API fungovat prestane, tak bezte fandit a podlejzat Lucienovi do [ Vývoj nového NYX klienta pro iOS (následovník pro iNyx, Nyx for iOS) - aktuálně FYX by LUCIEN ] :-D
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    NYX: Super, diky moc, uz ji mam nainstalovanou a aktivni (Android) ;o)
    NYX
    NYX --- ---
    OVERWATCH: Pro iOS v appstoru (bud muj Nyx nebo Lucienuv Fyx). Pro Android je APK stareho nyxdroidu na nastence diskuze o nyxdroidu...a casem snad bude Fyx chodit i na androidu.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    NYX: Kde se da stahnout appka?
    NYX
    NYX --- ---
    RAINBOF: Zasekne se fulltext a proste timeoutuje, coz nektere dotazy uplne zasekne. Pristup z appky behem toho normalne funguje, stejne tak pohyb uvnitr nyxu funguje pokud clovek neco nezacne hledat nebo nejde na gate (kde se taky fulltext provolava).

Dnes jsem zkusil downgrade toho sw, tyhle chyby se nejspis tykaji jen posledni verze...tak uvidime, jestli to zabere.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    TOOMIX: zadny v noci. Od 6-8 cca. Psal jsem ro na fb nyxu :)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    RAINBOF: myslíš v noci mezi 2:00 - 3:00 UTC času? Zálohy
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Proc je rano kolem 8 nyx vypadlej vzdycky tak na hodku?
    KAPLIK
    KAPLIK --- ---
    E2E4: Super, to bych pripadne umel zaridit :D
    E2E4
    E2E4 --- ---
    KAPLIK: jo a k tomu tým dobře placených techniku, kteří to budou tak rok dělat a pak nákladné udržovat v chodu.
    NYX
    NYX --- ---
    KAPLIK: Zalohuji kazdy den do S3
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    A to jsem chtěl jen nyxe popichnout aby sdelil nejaky detaily :)
    KAPLIK
    KAPLIK --- ---
    PJOTRIK: jestli se to vyuzije v pripade nyxu nebo ne, je otazka na nekoho jinyho, nechci se tu poustet do nejakych coby-kdyby, jelikoz na cem jede nyx, jak se pohybuje vyuziti hw zdroju v case atp. nemam potuchy.... jen sem chtel naznacit, ze tu existuji i jine cesty nez fyzicky zelezo nebo virtualy... to jestli jsou pro nyx relevatni nebo ne, o tom bych opravdu bez hlubsi znalosti mistniho prostredi nerad diskutoval (pac by to byly jen domneky) :)
    vyhod, nevyhod a cenovych relacich jsem si dobre vedom... a btw. zrovna geograficky oddeleny zalohy bych povazoval za zaklad i v pripade nyxu, prece jen, clovek nikdy nevi (ano, u me vladne paranoia a profesni derfomace, priznavam se...)
    PJOTRIK
    PJOTRIK --- ---
    KAPLIK: To ti da spoustu vyhod... ktery nevyuzijes. A k tomu odpovidajici cenu :p

Ne, vazne - u nyxu nepotrebujes byt pripraveny na to, ze ti radove vzroste pocet uzivatelu, nepotrebujes mit geograficky oddeleny zalohy. Nemas ani intenzivni vyvoj pri kterym bys ocenil automatizovany deploy. Takze bys akorat zaplatil (financne i zvysenou komplexitou) za vlastnosti ktery realne nevyuzijes.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    KAPLIK: Clovek nemusi nutne surfovat na kazdy modni vlne, co se prozene. Vsechno je to ponovu delany tak, aby's zaplatil vic a za kazdou prkotinu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam