• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    KOC256
    KOC256 --- ---
    VYHULENY_UFO:
    no je to smutne, ale porad to nevidim jako relevantni důvod proc ovlivnovat cizi diskuze...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    KOC256: jo a dalsi vyhody dablignoru jsou napriklad v pripade, ze se mi nejaky pablb rozhodne psat stylem "jedna veta, jedna zprava"...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    VYHULENY_UFO:
    jenže já o koze, ty o voze...

    To co popisuješ je jednoduchý ignor. On někoho nechce číst, tak ať ho nečte. A pokud ty shledáš, že ho taky nechceš číst, tak su ho dej taky do jednoduchého ignoru a hotovo.

    Ale já mluvím o tom, že někdo mi diktuje co číst mohu a co ne. A vlastně mi diskuje to, že mi ničí celou diskuzi. Vidím nesmysly.

    Ty vidíš všechno a tedy nemáš žádné nesmysly...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    KOC256: ja taky nechapu, proc tu musi byt lidi, kteri si jine lidi davaji do ignoru. ja treba ignory nepouzival do ty doby, nez mi doslo, proc se nekdy objevi dva stejny linky v auditku za sebou nebo ze nekdo nereaguje na pripadne komentare o tom, ze mele blbosti. jako k cemu mi je cist cloveka, ktery moje komentare necte a dal si me do ignoru, povez? co tady takovy clovek vlastne dela?

    //no, je to ironie, i v hospode, kam jsem pred krizi chodil sem nehulil brka s kazdym debilem.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    VYHULENY_UFO:
    tak si je dej do polovicniho ignoru.

    Ale kvuli labilnim jedincum co neumi diskuztovat mam pak rozpadlou diskuzi kde ctu proc dva lidi nesourode diskutuji o tom samem. Proc se objevuji stejne posty se stejnymi odkazy pod sebou atd.

    Pokud ma mekdo takovy problem, tak at odejde. Pokud ma pocit, ze ten druhy neco porusuje, at ho nahlasi. Ale takove jednostranne reseni, ktere diskuzi zprotivi vsem je nesmysl.

    A otazkou na nyxe je co chce podporovat.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    KOC256: rozhodne nic nerusit, ta vec se hodi pred dementama, ktery si neplati premiovky a jejich ignor je jenom polovicni. k cemu ja musim cist blby, ktery me cist nechteji?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NYX:
    Jednoduse. Zrus DI. Je to MOR.
    NYX
    NYX --- ---
    KOC256: Vim o tom, nedavno jsem zrovna resil jak to opravit.

    Kazdopadne teda ignore a obzvlast DI dela cely Nyx nasobne slozitejsi nez by byl bez toho, nejake chyby tam nejspis vzdycky budou.

    Zrovna tohle je krasny priklad...notifikace o nove zprave se posila "do diskuze", takze se pushne do prohlizece vsem, kdo v diskuzi zrovna jsou...a ted co s ni? Ma si kazdy kdo ji dostane overovat, jestli ma autora v ignoru nebo je naopak v jeho DI? Takze bud po kazde takove zprave se ptat serveru nebo si nosit nekde v localStorage seznam takovych lidi (a ulozit tak cloveku komplet seznam lidi, kteri ho maji v DI)? Nebo posilat jen konkretnim lidem, tj. by to znamenalo na serveru evidovat, kdo se zrovna nachazi v jake diskuzi? Pri moznosti otevreni vice tabu, tj. vice diskuzi najednou...s bezstavovosti HTTP? Nebo ke zprave prilepit seznam lidi, kterym se nema zobrazit? Tim bych zas vystavoval seznam lidi, ktere ma autor prispevku v ignoru nebo oni jeho v DI.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Jako na chyby DI jsem tu toho už viděl hodně, ale toto ještě ně...
    Ten člověk co mi hlásí že napsal nový příspěvek mě má v DI...

    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    RAINBOF: ja se priznam, ze sem nikdy prilis nechapal zbytecny zabijeni casu a to ani na drogach. az se me buh zepta, co sem delal celej zivot, tak mu rozhodne nechci rict, ze jsem 20let prozil 24/7 hodin na nyxu diskusemi s rebornou, xchaosem a nebo sledovanim recyklatu ve vecech verejnych....
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    VYHULENY_UFO: lidi nejsou stejny. Nekoho potesi plusy nekoho ruka v rozkroku jinyho oboji. Mame jiny cile hceme dosáhnout. To ze to nechapes je vporadku :)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    RAINBOF: to ne, pro me je nejdulezitejsi moje divka a chci pro ni to nejlepsi. nicmene mi vysvetli, jaky smysl zivota vidis v nekonecnych 24/7 diskusich, kde se recykluji linky a obrazky z jinych socialnich mediich? osobne vidim vetsi smysl v pouceni s naslednymi ekonomickymi vyhodami, nez v pustem blaboleni o picovinach, ktere tu jedou ve vetsine auditek... :D
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    VYHULENY_UFO: kdyz jsou prachy to hlavni co v zivote mas tak asi zadny :)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    L4MA: podle me jedina vyspa civilizace a misto, kde se tavi minulost a odlejva budoucnost, je bitcoin auditko. tam mas vsechny moznosti od zabijeni casu a troleni piratu, pres moznost naucit se novy veci, az po moznost si vlastne vydelat...
    ktery jiny auditko splnuje tyto tri podminky? zabijeni casu, pouceni a vydelani penez
    L4MA
    L4MA --- ---
    GIOMIKY: naopak, nora je jedna z poslednich vysep ontopic diskuze, nezamoreny hyperkorektnosti a mudrlanstvim lidi, co zestarli na nyxu. .)
    FONTAN
    FONTAN --- ---
    GIOMIKY: radsi jsem si dopral klidu a na nyxu si to zmenil - je pravda,z e jsem tu mel 1) slabe 2) drive pouzivane heslo, takze jsem si takove upozroneni zaslouzil.

    pardon za "debilni" dotaz ,)
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    VYHULENY_UFO: Jakoze informacni hodnota In, ktere je zde ziskana je vetsi, nez infromacni hodnot If z Facebooku. Tedy In > If ... kdyz tedy nelezes do bulvarni nory, ze jo.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    RAINBOF: a nyx ne? vidim tu haldy lidi, kteri zde zabiji zivot a cas 24/7 nekonecnymi diskusemi o nicem ci repastovanim linku a obrazku z facebooku a jinych tiktoku... [facepalm emotikon]
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    FONTAN: Jako muzes si udelat pokus. Zmen si na libovolnym serveru heslo na "password" a uvidis, jake notifikace ti zacnou chodit. :-) ... Nemyslim si, ze by to bylo odsud. Staci, kdyz ho pouzivas na vice sluzbach a na libovolne z nich se ti proflakne (treba tim, ze ten server nekdo hackne a zacne ta hesla prodavat). Vyresit to muzes jednoduse zmenou hesla. Osobne jsem to ale resil tak, ze jsem si tu kontrolu hesel vypnul. Mam jednoducha hesla na e-shopech, kam se chci rychle prihlasit a kdyz nekdo ten obchod hackne, tak nechci prilis o slozite heslo.
    FONTAN
    FONTAN --- ---
    GIOMIKY: jj tomu rozumim, jen jsem se trcohu obaval, aby to nebylo rovnou odsud (pravda, ze pwd policy zrovna pro nyx moc nedodrzuju a heslo tu mam 10+ let stejny :( )
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam