• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    NYX
    NYX --- ---
    VOYTEX: V nove verzi zatim odzalohovani neprobiha vubec.

    NOT jde pres minus.
    VOYTEX
    VOYTEX --- ---
    Nevim jestli to patri sem nebo do klubu o nove verzi. Jde o to, ze archivace se spousti bez varovani, takze ted nam najednou zmizelo 50 000 nenalinkovatelnych postu ve vir auditku, ktere jsou starsi nez necele 2 mesice. Je to mrzute, protoze v zaloze samozrejme nejsou obrazky, ktere jsou zasadni. Takze bych chtel pozadat o nejake varovani pro majitele/moderatory pred archivaci, at procentem zbyvajicich postu nebo na zaklade denniho prumeru postu, treba tyden dopredu.

    Druha vec je me oblibene tema, vyhledavani. Neslo by krome log. operatoru AND zapnout jeste aspon NOT a OR?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Na discordu, kde se to dosti osvědčuje :), si to pamatuje a smazání nepomůže - edit jde
    S2FI
    S2FI --- ---
    byl by to ban do XY od postnuti posledniho prispevku uzivatele? nebo to pujde obejit mazanim vlastniho prispevku a znovu vkladanim noveho?
    NYX
    NYX --- ---
    No granularita na dny zni trivialne, proste by to davalo ban na dany pocet dni. Kratsi je vic prace.
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    NAVARA: ha. A na konkretni id, predevsim! :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    FR: Možnost u klubu nastavit slowmode - jeden post na člověka za nějakou dobu (10m / 1h / 1d / 1w)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    slusnej gaslighting.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    VON_GILOTINE: kdyz te tu ctu s tim tvym zlucovitym prskanim, tak double ignor dava celkem smysl.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOUDY:
    A nekdy se to stalo?

    Ja se nekdy promazu kdyz si uvedomim ze jsem rekl blbost. Protoze nekchci dalsi ctenare podrobovat cele trase chyb a prozreni. Jenze vetsina dalsich tam pak ty sve posty nechaji a cele to je dost napikacu.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    LODBROG:
    Je fajn o tom trochu premyslet a trenovat psychiku…


    LOPIK:
    Souhlasim, ale bojim se ze tlak trhu je natolik velky, ze toto neprojde. Protoze by dani nestabilni jedinci mohli byt podrobeni tlaku.

    SKAFF:
    To mi prijde jako dobry napad.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    TRISSIE: Tohle vidam dost casto a uprimne to obcas delam taky. Ne kvuli tomu, ze by se pro me debata vyvijela nebo nevyvijela pozitivne, ale kvuli tomu, ze si uvedomim ze plno lidi musi v tom klubu hadka ktery jsem ucastnikem asi srat..Tak se tam proste promazu a cekam, ze dalsi diskuter/diskuteri udelaji to same.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    CAIDEL: a úplně nejlepší je náhlé DI od osob, které mají ve zvyku svoje příspěvky, pokud se debata nevyvíjí pro ně pozitivně, en bloc mazat. Nepříliš překvapivě tohle dost často jde ruku v ruce a člověk na diskusi pak kouká jak debil a neví, která bije.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    to chcete moc. po deseti letech prijit s tak trivialnim resenim. vsak ona vam di liga rovnejsich vysvetli jak moc by je to omezovalo na svobode a proc to nejde
    SKAFF
    SKAFF --- ---
    dokazal bych si představit ze v případě ignoru by se post zobrazil, ale byl by to jen "placeholder" s id, časem/datem ale bez těla postu
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Nějaký "tento uživatel si nepřeje, abys viděl jeho příspěvek", případně způsob jak zjistit, že tě někdo v DI vůbec má, by se ale fakt hodil. Teď je situace fakticky taková, že mi nyx náhodně neukazuje některý příspěvky a já ani nevím který.
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    Jestli se bude regulovat počet lidí v DI,
    tak se asi budu muset brodit bahnem a zkoumat, které alterID kterého pitomce za ta léta už není aktivní a která daný expert dál používá,
    a rozvažovat, pod jakým ID dotyčného vidět chci a pod jakým ne.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LODBROG: Řeší se, aby se místo "post nenalezen" ukazovalo "uživatel na tě sere"
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    NYX: Ale to rozlišení příspěvku DI/smazaného by se šiklo i tak. Asi by to víc dráždilo v prvních pěti minutách, ale po měsíci dvou to pomáhá.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NYX: Nicmene nejake to zaskrtavatko pro spravce, aby v jeho klubu DI nefungoval by bylo mozna dobry. Treba id Melda jsem si dal do DI, protoze jsme se hadali v nekolika klubech a lidi kolem to stvalo. Naposled to bylo v "na co prave myslite"..zvolil jsem teda metodu DI. Nevidime se. Hadky ustanou. Kdyby ale treba spravce te diskuze nasi hadku smazal, tak bychom se tam priste nehadali. Takhle to delam ja v ISM a delaji to tak spravci i v jinych klubech (treba ve slecnach z nyxu)..Jenze jsou spravci nekterych klubu, kteri byli na nyxu naposledy treba tri-ctyri roky zpet. Nejde potom ty kluby nekomu predat? Kdo se o ne bude starat a moderovat je dal? U dost lidi by to imho problemy s DI vyresilo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam