• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přístup odmítnut.

  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Posunuly se "upomínky" - nyní se snažím zprávy, co chci upomínkovat, vymazat :(
    QUIP
    QUIP --- ---
    NYX: zkusil jsem to ted i v anonymnim okne i v jinem prohlizeci, ktery jinak na Nyx nepouzivam a nikde se mi fakicon nezobrazuje (Falkon a Iridium browser).

    A jeste bych mel jednu poznamku - kdyz ma klub nejake zahlavi, ktere se zobrazi v pravo vedle formulare s texareou, tak pod tim formularem zustava strasne nevyuziteho moc mista. Neslo by treba aspon tu texareu protahnout az dolu, podle dostupne vysky?

    HOUKEE
    HOUKEE --- ---
    A bude nejaka nova verze nyxdroida? Pripadne kam pro nej
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    HOUKEE: nyxdroid už nepojede, změnilo se API
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    Při příležitosti snahy vrátit si vertikální menu jsem si aktualizoval e-mail v nastavení - přišel mi mail s žádostí o potvrzení, tapnul sem na odkaz, přeneslo mě to na Nyx... A napsalo mi to že se e-mail nepodařilo ověřit.

    Je to rozbité, je špatně hláška nebo dělám něco špatně já?
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Nechce dát NYX do názvu klubu, že Nyxdroid nebude fungovat, dokud to nějaký dobrovolník neupraví? :)
    HOUKEE
    HOUKEE --- ---
    Nejede nyxdroid. Po vymazani dat to chce autorizaci ale pri zadani nicku a vygenerovani kodu to hlasi neocekavanou chybu
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    NYX: ok. tak mala uprava puvodniho :) nedeje se to vzdycky...
    a jeste jedna vec. kdyz nekdo odpovi tak puvodne se zobrazoval text odpovedi (coz by se dalo ozelet asi) ale taky se dalo na notifikaci kliknot a vzlato te to do te diskuze... ted je to ciste notifikace :)
    NYX
    NYX --- ---
    MAWERICK: Tohle jsem ted testnul a nedeje se mi to (zkousel jsem firefox a chrome).
    NYX
    NYX --- ---
    QUIP: Divne, blikajici favicon by tam byt mela...respektive se to myslim dava do title.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    kdyz otevru z historie pripadne ze sledovanych diskuzi v novem tabu/okne tak nove neni autorizovane a puvodni se odhlasi. (asi dojde ke komplet logoffu)
    Stejne tak kdyz takhle zkusim otevrit cokoliv z nabidky v horni liste.

    A nesla by ta horni lista dat na stranu (nalevo) jako to bylo predtim u custom skinu?
    QUIP
    QUIP --- ---
    Jak uz psali i jini:
    1) vyhodit "diskuze" z nazvu stranky, ktera se pak zobrazuje jako nazev tabu - vazne je dost neuzitecne videt 5 tabu s nazvem "diskuze"

    2) postradam favikonu v tabu, ktera by se rozblikala, kdyz mi prijde zprava.

    3) v historii mam ted na prvnim miste klub, ktery jsem asi 3 roky nenavstivil, 2727 neprectenych. Mozna je to proto, ze tam je taky neprectena odpoved, ale to mi ted do skonani veku bude svitit na prvnim miste klub, ktery jsem 3 roky nevidel?

    4) taky uz to nekdo zminoval - mam pocit, ze je ted mezi vsim mnohem vetsi odsazeni a zbytecne se tak plytva prostor, at uz je to radkovani v historii / sledovanych, nebo cele zahlavi, kde je pak minimalisticka textarea s mensi velikosti pisma, nez jine pismo na strance.

    5) drive, kdyz jsem kliknul na tu notifikacni ikonu v pravo dole, jsem se dostal na prehled, kde jsem videl i seznam navstev na profilu - seznam navstev profilu ted nikde nevidim
    NYX
    NYX --- ---
    W3R: Ty notifikace (mail, apns, fcm) obecne funguji tak, ze se podivaji jak dlouho nebyl uzivatel aktivni a bud to bylo davno (pak ji poslou hned) nebo to znovu zkontroluji po nejakem case a pripadne poslou pokud ji mezi tim uzivatel nevidel.
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    Při kliknutí na počet "lajků" není vidět celkový počet. Předtím to bylo tak že příspěvek měl třeba 80+ ale při rozkliknutí bylo vidět že jich bylo celkem 100 ale 20 dalo mínus proto 80. Ted se tam zobrazujou pouze ikonky uzivatelů bez číslice. Tzn bych musel počítat ikonky.
    W3R
    W3R --- ---
    Presmerovani posty driv bylo volitelne pokud jsem neprihlaseny. Nyni se rozumi "pokud neprihlaseny" jako samozrejme nebo se preposila vzdy vse?

    A moznost postu preposilat na specificky email, jiny nez "registracni", odpadlo a uz nebude? :) Vyuzival jsem, ale na toto si asi muzu udelat pravidlo na mail serveru, pokud budu vedet odesilatele nebo predmet, nebo jak to chodi.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PUPU: A teď celej Nyx ví, že mám v prdeli ledničku :D
    KULA
    KULA --- ---
    PALEONTOLOG: první věc co mi chyběla.

    ++za plovoucí okno pro text, které ale nezaclání nad ikonami!
    KEVIN00
    KEVIN00 --- ---
    Pokud mi přijde oznámení (bublina) o reakci na můj příspěvek, zobrazí se u ikony notifikace číslo "kolikátá" reakce to je. Ovšem kliknu na oznámení (bublinu), tak se číslo u ikony notifikace neponíží o dané zobrazení či nezmizí v případě jedné akce a pořád je zobrazuje počet nepřečtených/nezobrazených reakcí. Bylo by dobré nastavit, že v případě kliknutí na "bublinu" a přesměrování tak na daný příspěvek zmizí i číslo v notifikace, případně se poníží o danou akci.
    BTW Za mě bylo staré chování ideální, tj. bez čísla reakcí na mé příspěvky v ikoně notifikace.
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    SLASH: ano, nefunguje, zmejioo se API
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam