• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    NYX
    NYX --- ---
    MPEGYNA: a nemas nastaveno, at se zahazuji pri vypnuti vsechny cookies?
    NYX
    NYX --- ---
    XAJA: sakra...soubory by mely byt namigrovane, ale zalozka neni. A nove se do zaloh nic nehazi, kapacita je zatim neomezena.
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    NYX: dela mi to. ted jsem znovu zkusil. taky firefox.
    XAJA
    XAJA --- ---
    som na mobile, ale ani v landscape mode anni v zobrazeni pre pc nevidim zalohy diskusie. uz nie su dostupne alebo som len slepa?
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    NYX: OK, co uz... Lze to vyresit tak, ze clovek vubec nevypina v prohlizeci panel s nyxem, takze nastaveni primo v nem zustava. Ale zmizeni sloupce poslednich konverzaci v poste prosim do nastaveni vratit, je-li mozno.
    NYX
    NYX --- ---
    SAMOUT: Zamerne jsem ty breakpointy nastavil tak, aby horizontalne to na mobilu vypadalo jako na pc, vertikalne bylo redukovane. Tj. tohle bych uz specialnim nastavenim neresil.
    ADITU
    ADITU --- ---
    NYX: děkuju. pokud by to mělo být jen pro jednotky uživatelů, tak si nejsem jistá, jestli to stojí za tvůj čas. proto jsem se ptala...
    NYX
    NYX --- ---
    ALAGAESIE: Melo by byt opravene.
    ADITU
    ADITU --- ---
    NYX: Vivaldi taky ok.
    NYX
    NYX --- ---
    ADITU:
    ADITU: V pohode, ja tu uzitecnost chapu. Pokud je to tvuj dobrovolny ignore, je to jen zkratka jak ho nemuset jit vypnout/zapnout. Zamyslim se, jak to dodelat.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    Neslo by tohle zahrnout do seznamu bugu, pls? Ve starem nyxu oboji slo. Samozrejme prioritu to ma nizkou, ale zit trvale se mi s tim moc nechce. Diky.
    SAMOUT:
    SAMOUT:
    NYX
    NYX --- ---
    MPEGYNA: Nedeje se mi, ted jsem to zkusil (Firefox).
    ADITU
    ADITU --- ---
    THEODORT: mně to přijde jako takové zvláštní přiblížení k double ignoru. a nerada bych rozpoutala flame o tom, jak (double) ignor ničí diskuze atd. atp. šlo mi o to, jestli tenhle můj modus operandi je okrajový, nebo to bude otravovat víc lidí, milý pokročilý uživateli internetu.
    MPEGYNA
    MPEGYNA --- ---
    ehm. nejak tu nikde nevidim bug s prihlasovanim a pamatovanim prihlaseni. tj. prihlasim se, zaskrtnu pamatovat si me, ale jakmile zavru okno/tab, tak se musim logovat znovu!?
    NYX
    NYX --- ---
    TMA: Zobrazuji, jen se opravil ten re-broadcast.
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    ADITU: pokrocily uzivatel internetu by mel umet ignorovat existenci funkce ignore, v prvni rade. super ze to upgradovali aby se to ze zvedavosti nezneuzivalo
    TMA
    TMA --- ---
    NYX: Spočívá oprava v tom, že se už ty notifikace na přišlou zprávu nezobrazují vůbec? (Jinak mi to shodilo několikrát i Firefox, zmiňuji pro potřeby archivace.)
    ADITU
    ADITU --- ---
    Když se vrátím k tématu ignoru: dřív když jsem si klikla na něčí odpověď někomu, koho ignoruju, zobrazil se mi ten "ignorovaný" příspěvek. Teď vůbec nic, a asi to je feature...? Bohužel/Bohudík i z většinou nepříjemnýho uživatele může občas vypadnout něco dobrýho, odpověď na to případně upozorní, a když budu chtít, můžu se podívat. Teda mohla jsem. Jednoduše. Teď abych vyndavala někoho z ignoru, a po zjištění, že zajímavé to není ani v nejmenším, ho zas vracela (nebo psala odpovídajícímu o screenshot toho, na co reaguje, zaslání linku z příspěvku apod.). Je tenhle můj use case spíš raritní jako fungující SMS brány, nebo je to častější?
    ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    NYX: Díky. A můžu se teda lamařsky zeptat, kde se to mění?

    Jasně, máš plné právo mě *KOUSNOUT*, vím že jsem lama.
    Ehm... Je to v nápovědě?
    NYXALLAH
    NYXALLAH --- ---
    Když kliknu na sekci lidé, objeví se aktivní uživatelé, raději bych zas na první klik přátele.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam