NYX: To už bych bral jako přijatelnou cenu za tu vlastnost :)
Když otevřu diskuzi "normálně", tak je datum návštěvy teď a diskuze je "otevřená" od teď a i když v ní lezu dozadu a pak zase zpátky dopředu, tak pořád jsou červené ty samé příspěvky a jestli se nepletu, tak pokud do ní někdo napíše něco nového, tak je tam jen lišta, že jsou v diskuzi nové, ale neuvidím je, dokud ji "nereloadnu" (ať už přez zavření/otevření, discussion, nebo odpověď). (Řekl bych že se udělá nějaký databázový dotaz a pak se po něm dynamicky chodí, i když to může být zcela jinak)
Při skoku zvenku na poslení nepřečtený bych to bral tak, že se diskuze otevře od "teď", ale skočí se na 123. stránku a jako datum návštěvy se ulozí datum prvního příspěvku na 123. stránce. Dál se to chová stejně jako dosud, jenom pokud se dostanu na 122, 121, ..., 50, 49 ... stránku, tak se datum návštěvy uloží podle vrchního příspěvku na stránce (čili se jen zvyšuje k současnosti), ale furt lezu po tom stejném dotazu a furt jsou červené ty samé příspěvky a pokud tam někdo píše tak to furt nevidím.
Když ji otevřu příště (nebo reloadnu bookmarks), tak to vypadá, že jsem ji naposled navštívil v únoru, květnu, červnu, .. (čili na datumu ze 122, 121, ..., 50, 49 ... stránky).
Pokud se dostanu až na stránku 1, tak jsem dohnal čas :) a je to teda od začátku toho dotazu a zbývá mi jen reloadnout a dočíst, co mezitím kdo napsal, prostě jako obvykle.