• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    VON_GILOTINE: no hele a neni to dobre? tedy pokud by Nyx nezavedl funkci: smazani sveho prispevku = zneviditelneni pro vsechny vyjma spravcu/majitele klubu. ktery by dany post mohl pripadne videt / obnovit?

    proc .. casto (alespon ja) neco napisu a zjistim tam chybu, prehozeny pismenka, nebo proste neco chci doupravit (dodat odkaz, obrazek, uvest autora, ...) takze bych zbytecne tapetoval, takhle to smazu, napisu to znovu a lepe, original smazu a je to
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    proc nelze ve vlastnenem auditku zakazat uzivatelum mazani prispevku
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    NYX: chtěl jsem si prohlídnout tvuj příspěvek mimo nyxdroid, abych videl rozdily, tak jsem si https://www.nyx.cz/discussion/1/id/54539007 otevrel v chrome na mobilu. Po prohlaseni se dostanu na home..
    NYX
    NYX --- ---
    TARMAQ: Tohle by se dit melo. Mozna v nejakych pripadech to nefunguje?
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    Nešlo by po přihlášení přesměrovat na stránku, na kterou se uživatel snažil dostat, než byl přesměrován na login form?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    HOWKING: chapu, je smutny, kdyz me nejaky trol nesnasi, da si me do ignoru, aby me nevidel, ale ja musim jeho kecy cist. tohle DI resi spolehlive. Ja s ignory problem nemam, ve skutecnem offline svete taky nemuzu byt kamarad s kazdym magorem.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    VYHULENY_UFO: Tak za mě bych naopak zrušil Ignore zcela - vlastnoručně selektovanou bublinu ať si lidi užijí na Fejsu. Tahle DS fóra měla jako devizu to, že každý musel vyjít s každým. Ale to už je věc NYXe a jeho záměru, do toho nechci kecat. Jasně že tam kde se dají pěstovat bubliny bude víc uživatelů než tam, kde je třeba jistého úsilí s komunitou komplet vyjít.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    HOWKING: je spis skoda, ze ma DI omezeny pocet na 10 kusu.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    kdepak, ty reakce plne pisku ve spodnim pradle bych nechtel videt.
    navic nekteri jedinci si mysli ze jsou hodni reakce, a jaksi jim nedochazi, ze jsou pouze slusnymi ignorovani. jen by je to zmatlo
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Ještě by se mi líbil nějaký příznak toho, kdo mě má v ignore (a nemá DI). Třeba nějaká tečka pod ikonkou, nebo zašedlá ikonka. Občas na někoho reaguju a on vůbec nereaguje na mě a nevím, zda je to tím že mu "tohle" za reakci nestálo, nebo o tom vůbec neví. Bylo by fajn vědět s kým se nesnažit o diskuzi.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PES: Tahle poznámka sedí od někoho, kdo by jakoukoli oblast lidské činnosti a české samosprávy či světových problémů uměl zařídit líp, jen kdyby na to měl čas a chuť.

    No nic, já nahlásila něco, co z mé strany vypadá jako bug. Nějaké řešení jsem dostala (i když to vypadá, že to zlobí i ostatním, ale já s tímhle asi fungovat zvládnu), takže poděkuju všem zúčastněným i Nyxovi za jejich čas a pozornost :))
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Já jen k tomu doplním, že náhled odpovědi stejně trochu zlobí....

    PES
    PES --- ---
    KOC256: Klid, NELLAS nebude spokojená ani kdyby se jí sneslo to pověstné modré z nebes ;-)))
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NELLAS:
    Však to jsem psal (že apple nevedeš), abys to nemusela zbytečně znova deklarovat. Jen jsem se snažil pomoci, když jsi psala, že to co jiným funguje, tobě ne. Ale možná jsem se v té změti ztratil sám...
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    NYX: Líbila by se mi i možnost procent. (obrázek vždy vypadá lépe, když se zmenší na polovinu, třetinu, čtvrtinu ... než v necelém násobku pixelů)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KOC256: To rozhodně nebude ten problém.
    Jak jsme se opakovaně bavili, jabka nevedu. A navíc mi nakonec zafungovala verze "400", ale "400px" ne. Jak jsem tu opakovaně psala. Takže ne.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NELLAS:
    U dvojitých uvozovek může být problém, že třeba apple zařízení (které pokud vím nepoužíváš) je dělají "chytře", tedy pro psaný text pěkné, ale pro "programování" nefunkční...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NYX: Hm, já primárně automaticky používám tu druhou možnost, a ta nefunguje. Pak teda používám normální dvojité uvozovky, nakonec mi teda včera fungovala možnost číslo jedna (i když mám pocit, že mě to taky někdy už vypeklo). No, uvidíme, si asi zapamatuju, že si mám brblat pod fousy, že za to může asi můj počítač :D
    NYX
    NYX --- ---
    Ale urcite by to mohlo byt tolerantnejsi k nejakym zpusobum zapisu, to jednoznacne...
    NYX
    NYX --- ---
    SALVATOR: Taky to nechapu :)

    <img src="https://nyx.cz/S/SALVATOR.gif" width='20'>


    <img src="https://nyx.cz/S/SALVATOR.gif" width=20>


    <img src="https://nyx.cz/S/SALVATOR.gif" width='20px'>


    <img src="https://nyx.cz/S/SALVATOR.gif" width=20px>
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    To mi ale vysvětlete, že každýmu funguje něco jinýho. Mě width=Xpx bez uvozovek. Jinej musí kouzlit s DIVama, dalšímu nefunguje vůbec nic. To přece nedává smysl, ne? Nebo sou tak velký rozdíly v tom, jak prohlížeče interpretujou HTML?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam