NAVARA: ach ano, dekuji.
Kazdopadne, pravidla na nastence 3.sv. jsou jen pro forma, moderator je vymaha a meni podle osobnich sympatii a politickych preferenci.
"s nim mám svoje ne zrovna dobry zkušenosti" On nechal ve virovem auditku vyhruzky konkretnim fyzikym nasilim proti konkretni osobe. Ostatni moderatori je taky tolerovali. Kdyz jsem je na to upozornil, rozhodli se me z moderovani odstranit.
(odbocka: On beztak majitel vir. kl. psal, ze klub je, cituji "beznadejne zesrackovately", a "kdyby bylo na mne, tak ma nekolik desitek lidi ban". Rikal jsem pojdme do toho, jenze to by znamenalo ban i pro nektera toxicka ID, ktera ma prave v oblibe moderator 3.sv., takze s pomoci jedne hystericke rasisticke ucy vyrobili nekauzu a pan majitel vir. kl. vyrazil me, aby si to nerozhazel u moderatora 3.sv., ponevadz o klub stejne nema zajem, nastenka zustala, jak jsem ji pred rokem spolecne s 2 dalsimi ID nechal byt, atd.)
"Pokud někoho vyhodim dveřmi, vrati se 4x oknem a ..." To si me s nekym plete. Me dal za karikaturu Trumpova snazeni v Syrii (v dobe, kdy ho povazoval za mensi zlo nez Hillary) dvoutydenni RO, jelikoz, a ted pozor, jsem ho postnul misto v patek, v sobotu rano :)))
(Jak znamo, "humorne patky" tam maji mistni trigger happy incelove nepretrzite a nikdy je neomezuje.)
Rikam, ja chapu, ze zakrocit proti nekomu, kdo se domniva, ze navstevniky 3.sv.v. zajimaji jeho masturbacni predlohy a zaroven se na internetech chlubi pistolkama, muze byt vosajslich. Nicmene, do toho klubu pise pravidelne nekolik lidi, kteri by se dle meho nazoru jako moderatori a) bez biasu drzeli pravidel, ktera stanovuji, b) nepletli si 3.sv. s chaturbate, c) jsou z armady (a ne realitni spekulanti).
jo a "Voytex dostal RO za rozjizdeni flame" Nepravda. V klubu se neustale spekuluje o vzajemnych nazorech a vyrocich. Malicherny, zastupny duvod.
GLOBETROTTER: A vsiml sis, ze veta o tolerovani multaku ted ze zahlavi zmizela? To je nahodicka...
Jinak pochopitelne, socsite mivaji ombudsmany.