• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    NYX
    NYX --- ---
    LAUNCHER: Uplne se mi do toho moc nechce, protoze nevim jak to reprezentovat smysluplne v API a co si s tim pocnou appky. Zvazoval jsem moznost kombinovat vysledky z vice ruznych anket (asi by bylo nutne to u nich vzdy povolit, ze jdou kombinovat). Ale nevim si moc rady moc s UX takoveho reseni.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---

    2D ankety


    Stary Nyx.cz je umel. A stary dobry ID NYX si dal uz jednou praci s jejich naprogramovanim. Slo by je zimplementovat jeste jednou, hezky prosim? Ja jsem zalozenim velmi anketovy tvor. Jenze nove mi pri tvorbe vetsiny anket, kvuli tomuto nedostatku, ukapne slza smutku a slza stesku. Tedy celkem dve 3D slzy kvuli nucene 1D ankete a nemoznosti tvorby 2D anket.

    Naposledy zde: [LAUNCHER @ db -1/0 @ slyším Alenky v říší <div>ů následovat stream do backdooru] . Ale dohromady je to za tu dobu jiz spousta paru 3D slz. Sluselo by tomu, rekneme, rozdeleni na "koncovi uzivatele v ramci CZ, pokud mate" a "vsichni vasi koncovi uzivatele v CR i jinde".

    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    V Nyxdroidu se mi někdy zobrazují příspěvky ID, které mám v ignore. Ale nevím, jestli to nejde spíš za Nyxdroidem.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    Něco je divně v tom jak se kluby zobrazují ve výpisu přátel.

    TRAGED
    TRAGED --- ---
    NYX: Viz Greatdrake. Ze se nemuze menit ostatnim spoluspravcum je urcite OK. Bizar je moznost nastavit ostatnim prava, ktera sam nemas.
    HARALD
    HARALD --- ---
    NYX: Aspoň dodatečně...v upozorněních.
    NYX
    NYX --- ---
    Aha, uz vidim. Mrknu na to.
    NYX
    NYX --- ---
    HARALD: Kde presne myslis? Po rozkliknuti nebo primo v diskuzi?
    HARALD
    HARALD --- ---
    V aplikaci pro iPhone nejsou u příspěvků vidět záporné hlasy. Ve webové verzi vidět jsou.
    PES
    PES --- ---
    KOC256: Amen!
    BAAL
    BAAL --- ---
    Ahoj, narazil jsem na zajímavý bug, když píšu delší příspěvěk, který odrádkováním překroči prostor pro záhlaví, tak se mi zahlaví částečně vysype do postů pod tím viz obrázek.

    KOC256
    KOC256 --- ---
    NELLAS:
    Jo je to stejně jedno. Nyx si to udělá podle sebe… :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    🍿
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PES:
    Podílové práva jsou blbost. To by tu bylo moc složité… Často je problém vysvětlit poloaktivnímu majiteli klubu, že někdo aktivní vnímá problém v diskuzi a chtělo by ji to moderovat.

    A nic jsem ti do úst nevkládal, byl to dotaz - to poznáš tak, že za větou je otazník. tedy jsem se ptal, zda současný stav ti přijde lepší, než ten který jsem označil za logický.

    Pokud mohu někomu dát právo mazat, tak si mohu vytvořit multiúčet, případně se s někým domluvit a bude mazat za mě. Tedy proč bych nemohl mazat já? O nic více nešlo.

    Tedy splašit se mohu tak jako tak, jen v mém případě to nebude svádět v netransparentnost - budu mazat sám za sebe a bude to vidět v logu.
    PES
    PES --- ---
    KOC256: Kde tvrdím že je to správně? Nevkladejte mi laskavě to co jsem nenapsal!

    Jen jsem naznačil jiná negativa a možnosti, i když pochybuji, že by se NYX drbal s implementací "podílových" práv (na to složení kvalifikované autorizace) třeba s tím, že by majitel určil kolik je X a kolik celkem Y nutných shod pro to které právo ;-)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PES: Takze je lepsi varianta ze to pravo nebude mit nikdo protoze majitel neni aktivni.
    Ano muze zasahnout vyssi instance.

    Takze dle tebe je aktualni stav spravny? Lepsi? Tedy ze ja mazat nemohu, protoze to pravo nemam ale mohu se splasit a to pravo dat komukoliv jinemu?
    PES
    PES --- ---
    KOC256: a analogie s Administrators už také neplatí 100%, vývoj a posun vede k tomu, že se i tahle "božská práva" začínají dělit (rozlamovat), že je třeba souhlas/potvrzení X z Y administrátorů, aby se taková změna potvrdila a aplikovala.
    PES
    PES --- ---
    KOC256: ovšem i tak tu bude drobný problém, pokud majitel klubu už nebude a někdo te spolusprávců se takto nějak "urve ze řetězu"...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NYX:
    No ja jen napsal jak bych to z logiky veci vnimal. Analogie s OS, pokud nekoho pridam do skupiny ADMINISTRATORS, tak je plnohodnotny administrator jako ja ne?

    Takze vnimam ze Majitele zmenit nemuze - je to systemove fixnuto, ale pokud dostane pravo “správa uživatelských práv”, tak bych čekal, že je bude moci spravovat.
    NYX
    NYX --- ---
    KOC256: No tak s timhle tedy souhlasit nemuzu. Pokud nekdo dostane spoluspravcovska prava na tyden, tak si je ma mit moznost prodlouzit na neomezenou dobu? Nebo ma mit moznost je na neomezenou dobu pridelit nekomu dalsimu?
    Ma mit moznost spoluspravcovstvi sebrat nekomu jinemu, koho si majitel pral jako spoluspravce?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam