• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    Je tohle bug nebo featura? :) LUCIEN Zůstalo to bez odpovedi.

    Díky za info.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    mohu-li do toho mluvit, tady bych to tlacitko prejmenoval spis na [Zobrazit hlasujici] a po kliknuti bych tlacitko nechal zmizet.

    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NYX: Se mrkni na ten příklad - Maria tam pošle jeden post (1/22) a pak dalších 21 reakcí na něj; a jak to interpretuje ten threadreaderapp
    NYX
    NYX --- ---
    NAVARA: Jakoze i jenom dva?

    Ja kazdopadne ted ctu konkretni prispevek. Jestli mi prijde i info o reakcich / navazujicich tweetech se budu muset podivat.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NYX: Řekl bych, že série na sebe navazujících postů od stejného autora
    NYX
    NYX --- ---
    NAVARA: A co dela thread threadem?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Umíš u twitter postu poznat, jestli je to vlákno a případně pod normální link, e.g. https://twitter.com/pevchikh/status/1593241998760509441 přidat ještě https://threadreaderapp.com/thread/1593241998760509441.html ?
    ZCR
    ZCR --- ---
    (už funguje, dík)
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    NYX: Díky funguje, respektive možná tam je nějaký omezení na rozměr té fotky, které tam není napsané (2220px nešlo, 1600px už ano)
    NYX
    NYX --- ---
    S2FI: poreseno
    NYX
    NYX --- ---
    HUGGI: Zkus ted, udelal jsem nejakou opravu. Pokud nejde, posli mi tu fotku na nyx@nyx.cz
    ZCR
    ZCR --- ---
    hlásím zase ten samý problém, co se čas od času objeví, řešilo se vícekrát - nenaskakuje info o nově přidaných příspěvcích... popis viz ZCR
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Po povinném 2FA tu nikdo nevolá, standardní TOTP/HOTP jsem navrhoval rovnou (protože co jiného), takže… eee… proti jakému slaměnému panákovi tu bojujete? Co tu řešíme?
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    SPIKE411: Vidíš, já se zase přihlašuju několikrát denně, protože po webu lozím v Private Browsing oknech a jakmile to okno zavřu, tak zapomene všechna špehovací cookies, které tam podstrkává kde co.

    Takže několikrát denně vstávat od počítače a jít někam hrabat mobil by mě teda fakt netěšilo do té míry, že bych hodně vážně zvažoval, zda na ten NYX vůbec potřebuju teď zrovna jít - a asi bych sem lezl jen kdybych potřeboval kontaktovat někoho, na koho jiný kontakt nemám - což je z těch, co osobně znám takřka zanedbatelná menšina.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    PES pls. Po povinném zavedení tu nikdo nevolal. Samozřejmě taková funkce musí být volitelná, alespoň v dohledné budoucnosti.

    KOC256: Tak já se teda nepřihlašuju a neodhlašuju pořád dokola, v podstatě se přihlašuju jen na novém zařízení, takže nevím, jak by mělo být 2FA extra obtěžující. Samo některé služby mají třeba možnost nastavit, že přihlášení na daném zařízení je platné třeba jen 30 dnů, za úvahu to taky stojí. :)
    Hravý web nevím, řeší se tu dost osobních/citlivých záležitostí (v poště, s privátních diskuzích), tak mi to nepřijde nějak nepochopitelný nebo nehorázný požadavek.
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    KID_MCHUTT: jako volitelny klidne, ale prijde mi vesely, jak si vsichni dneska predstavuji, ze sebou vsude porad taham telefon/tokeny
    nedejboze kdyz se neobtezuji udelat neco open ala TOTP/HOTP, aby si clovek mohl vybrat vlastni autentizator, ktery mu vyhovuje, ale jeste po me chteji, abych si instaloval jejich dementni aplikace, viz banky
    PES
    PES --- ---
    KID_MCHUTT: Volitelné klidně , povinné fuj!
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KOC256: Tak na kolik lidí, které znáš i IRL, které občas čteš nebo se s nimi hodí něco zkonzultovat, máš alternativní kontakt?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KOC256: jako volitelná možnost mi to přijde fajn
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam