• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    KEJML
    KEJML --- ---
    KOC256: Na to jsem zapomněl, ale samozřejmě to vyloučit nemohu :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KEJML:
    A tebe nikdo neignoruje? I když u tebe bych se divil... :-)
    KEJML
    KEJML --- ---
    MINERWA: Já nikoho v ignorovaných nemám a přesto se ten počet hlasů u mne liší o dva
    NYX
    NYX --- ---
    MINERWA: Mozna taky.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    NYX: nejsou to spíš lidi v ignore listu?
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    to +x hlasu je v anketach pravidelne
    NYX
    NYX --- ---
    S2FI: Zajimave :-) Ted se nejaci lide nechali smazat, tak mozna vznika nejaka nekonzistence takhle.
    S2FI
    S2FI --- ---
    952 hlasů od 950 respondentů?

KOC256
    KOC256 --- ---
    NYX:
    Taky bych to měl raději více datově, ale vím že proti tomu jsi nějak brojil no…
    NYX
    NYX --- ---
    KOC256: Me tyhle wrapupy prijdou byt desne debilni :-)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    @nyx
    Neuvažoval jsi, že bys poslal do pošty nějaké uživatelské statistiky…
    Něco jako:
    Za rok 2022 jste poslali XXX příspěvků což bylo o Y% více něž v roce 2021. Nejaktivnějěí měsíc byl… nevsíce jste v poště kecali s … Získali jste ZZZ likes, nejlépe hodnocený příspěvek byl …

Hodně appek to dělá a je to takové pěkné ohlédnutí za uplynulým rokem. A jelikož by to nebylo pro globální srovávání, tak by to mělo zamezit diskuzí nad srovnávánám pinďourů…
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Hlásím, že můj androidí stupidphone zatím našeptávač nabízí :)
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    NYX: Teď jsem to zkusil znovu. Fungovalo to, ale pak jsem rozepsal odpověď, koukal jsem na verzi Chrome, nahrál jsem obrázek… a už to nejde.

NYX
    NYX --- ---
    SPIKE411: Zkusil jsem to v android emulatoru a slape mi to ok. Jaka verze / prohlizec atd?
    NYX
    NYX --- ---
    SPIKE411: Mrknu. Do par veci jsem tam musel hrabnout aby byl TS spokojeny :)
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Přestal mi fungovat našeptávač HTML značek v Chrome na Androidu. Napíšu znak < a nic…
    Možná souvislost s tím přechodem na TypeScript?
    NYX
    NYX --- ---
    Nijak jednoduse. Mozna by bylo jednodussi zmenit to posilani notifikaci, aby se groupovaly tam...nebo u takhle rychle za sebou posilanych by nektere nevydavaly zvuk apod.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Nešlo by zprávy z chatu konsolidovat do jednoho postu v poště (updatovat ho o další řádky tak dlouho, dokud se do té pošty nepodívám)?

Mám zapnuté notifikace na mobilu a když se nějaký chatař rozjede - pěkně každou větu jako nový post - tak mi tu mobil nonstop píská a jezdí po stole…
    Beru, že si to chataři neuvědomují, protože do pošty nelezou, ale z pohledu příjemce je to fakt peklo.
    S2FI
    S2FI --- ---
    KOC256: všimnu si toho tak jednou za pár dní. Někdy třeba 1x za 1-2 týdny. Je to tedy hodně o náhodě (asi i mé pozornosti) a vždy je v přehledu menší číslo, než v diskuzi nepřečtených příspěvků, nikdy jsem si toho nevšiml opačně
    KOC256
    KOC256 --- ---
    S2FI:
    takto jsem to měl dříve, když jsem používal gesto pro zpět, tedy nedocházelo k refreshi. Ale toto přestalo svého času fungovat a stejně píšeš, že chodíš přes odkaz, tedy refresh děláš...

Leda bys měl po cestě nějakou proxy/cache... Dělá ti to vždy a všude?
    S2FI
    S2FI --- ---
    Občas pozoruju, že v přehledu sledovaných mám např. 3 nepřečtené v nějaké diskuzi, otevřu jí a vidím tam třeba 6 nových příspěvků. Je to při běžném procházení diskuzí, tedy údaj počtu nepřečtených v přehledu není staré číslo, max několik vteřin od návratu z jiné diskuze. Zpět přes odkaz Sledované v horním menu. Chtěl jsem to už opakovaně nějak zachytit na screenshoty, ale je to téměř nemožné, tak to zkouším popsat, jestli si toho nevšiml třeba ještě někdo..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam