• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MATHES, KOC256: Jenže to nepoznáte - není tam žádná indikace, že se tu správce roky neobjevil nebo jen na ten klub sere, případně mu obsah přijde OK…
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    PES: Tím jen automatizuješ to, co se povedlo třeba Koudymu ručně. Vysmál sem se mu za nějakou píčovinu, jeho ego to neuneslo, dal si mě do DI a se mnou i manželčinýho bratrance, kterýmu sem posílal pozvánku.
    MATHES
    MATHES --- ---
    NAVARA: presne jak rika KOC256, kdyz existuje aktivni klub bez spravcu a majitele, tak se to da resit pres Nyxe, nejsem si jistej, ale mam dokonce pocit, ze pokud majitel na Nyxu porad funguje a jenom neresi klub, tak se primarne Nyx obraci na nej (ale to je cira spekulace na zaklade jednoho pripadu, kterym si ani nejsem jistej)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NAVARA:
    Pár takových klubů jsem "měl v hledáčku" a buď jsem se domluvil, že dostanu práva na správu a myslím, že jsem něco řešil i přes Nyxe... Jako když někdo chce, tak cesta tu je...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KOC256: Máš tu kluby, kde se správce na nyx roky nepřihlásil, spolusprávci neexistují, případně ani jeden do toho klubu podobnou dobu nevlez a má tam 10k+ nepřečtených. A nikde v profilu/klubu to nepoznáš, jestli vůbec má smysl mu psát, natož aby to proaktivně řešil…
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KOUDY: Když jsem naposled mazal nadávání uživatelům (ostatně i dle https://nyx.cz/terms - zpočátku ostatním, pak za mazání i mne), tak byl dotyčné okamžitě založen duplicitní hate klub (v popisu při založení tam byl hate, afaik je tam v záhlaví pořád - smyslem pochopitelně byla možnost mi tam dát ban), takže v tomhle se asi přístup změnil :)
    MATHES
    MATHES --- ---
    PES: to by to nyx rozsekalo uplne na hadry, ne? das si do DI jednoho cloveka, kterej je sice kokot, ale nema multaky a pozval spoustu normalnich lidi a ten DI impact na diskuzi je nasobne vetsi.

    KOUDY: chapu, ale je nutny s lidma, kde vis, ze to nema cenu, vest 200+ prispevku diskuzi? neni lepsi jenom rict "rikam tohle, myslel jsem to tak a tak tecka" a dal uz to ignorovat? kdyz vim, ze je nekdo dement, kterej se bude tocit na kravine/detailu/technikalii porad dokola a jenom zrychlovat, tak to prece stejne k nicemu nebude, ne?
    PES
    PES --- ---
    KOC256: to je otázka, zda by se to počítalo zpětně (což by vyřešilo předpřipravené fake ID) anebo až od vložení do DI na další založené (což by nepostihlo "Innocent bystanders" ;-))
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PES:
    samozřejmě by se to nemuselo počítat pokaždé, ale třeba předpočíst a dát "neviditelně" do DI. Ale to by zase diskvalifikovalo všechny reálné uživatele, kteří byli pozváni daným uličníkem. :)
    PES
    PES --- ---
    MATHES: musel by existovat rozšířený DI blokující i pohrobky nových/fake ID pozvaných z jakéhokoli primárního zablokovaného ID...
    ...trochu náročnější na DB, pokud by se to muselo počítat při každé operaci, ale nejspíš by šlo najít společný bod přímo v procesu vzniku ID, kterým se rovnou doplnil seznam "sekundárních" DI (a ty mít pak rozlišené, co je primární a co je jen poděděno z nějakého primárního).

    Btw. limitace počtu DI pro platící byl z hlediska přínosnou placeni za Nyx jeden z nejhorších kroků :-( Limitovaný diskový prostor lze nahradit externě, ale omezení srážky s blbci bohužel nikoliv...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MATHES: Ja naprosto uznavam, ze rozbijeni diskuzi pres DI je hloupy, ale zaroven mi to prijde porad jako lepsi zpusob "jak mit klid"..nez kdyz nekam napisu "Babis pridal ucitelum"..coz je realne pravda..ale vznikne z toho 200 prispevkova hadka s Meldou, nebo kdyz napisu "jel jsem 140 po dalnici" a vznikne z toho 200prispevkova hadka se Sithem, protoze jsem mel jet max 130. Pokud tahle sorta lidi bude jak certik z krabicky vyskakovat po kazdem mem prispevku, tak je pro me lepsi, aby v zajmu jejich dusevniho zdravi moje prispevky radsi necetli. Ja i dalsi citatele tech klubu pak budeme mit klid, nebudou tam hadky a flamy. Posledni roky to dost funguje. Minusy vubec neresim. Resim hadky a flamy v klubech..Tohle ti nemoznost hodnotit prispevky klubu nevyresi. Tohle maj resit spravci diskuzi, kteri daji tem "napadatelum" treba tyden/dva RO a kdyz jim to RO daji potreti za sebou, tak verim, ze toho nechaji. Pokud v klubu spravce nefunguje, tak si musis pomoct sam featurama, ktere mas k dispozici a to, aby te nekdo neoznacoval za curaka ze jedes 140 po dalnici misto 130 nevyresis tim, ze si das toho cloveka do normalniho ignore. Kazdopadne to byl jen takovej muj pohled proc vyuzivam DI ja. Jak jsem psal. Vyuzival jsem ho hlavne kratkodobe, aby druha strana "vychladla". Ted uz to diky tomu omezeni neni mozny. Vim, ze plno holek tu vyuziva DI treba kvuli ruznym stalkerum atp..takze ta funkce mi furt prijde snadno obhajitelna. Spis by to chtelo, aby spravci klubu ty kluby vic moderovali. Pak bych rekl, ze bude DI potreba daleko min.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOUDY:
    A není to pak spíše úkol na správce?
    MATHES
    MATHES --- ---
    KOUDY: pokud nekomu stojis za to, ze si vytvari novy a novy ID, tak je to nekonecnj boj a i DI list bez stropu ti to nevyresi. Kdyz mam jeden ucet pribyde mi tusim jedna pozvanka za rok? Kdyz si vytvarim dalsi a dalsi ucty, tak ten pocet uctu dost narusta.

    KOUDY: chapu, na druhou stranu vetsinou by melo stacit prestat reagovat a pokud nekdo dal nepochopitelne hroti, tak z myho pohledu jsou tady pak spravci klubu, ktery maj vic nastroju jak resit dementy, co se snazi za kazdou cenu do nekoho picovat.

    ad 2) nejsem si jistej, ale jestli mas ted vic jak 10 lidi v DI, tak bych skoro rekl "its not a feature its a bug", prtoze tady to funguje ve spouste pripadu tak, ze nyx nastavi na neco limit (pocet sledovanych klubu, pocet ID v DI), ale neoseka ti to zpetne - tj kdyz si zaplatim premiovku a naklikam si 2,5k klubu do sledovanych a premiovka mi skonci, tak uz si zadnej dalsi klub nepridam, ale mam porad 2,5k sledovanych klubu

    proste rozbijeni klubu pres DI je fak hloupy + me prijde fakt hloupy, ze si me da nekdo do DI, rozbije mi diskuze a ja s tim nic neudelam, pricemz ani nevim, ze bych s danym ID mel jakykoliv konflikt / stret / nebo ze bych mu dal nekde nejaky minus co by si mohl vzit osobne.

    chapu, ze je otravny, ze kdyz kamkoliv neco napises, tak tam prijde nejakej krypl a ze 4 ruznejch uctu ti da instaminus jenom aby "ti to nandal", ale to prave resi ta funkcionalita "nemuze hodnotit moje prispevky" misto "nemuze videt moje prispevky", ale to je jenom moje troska do mlyna k letosni prvni diskuze na tema DI v tomhle klubu :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Imho by stacila nejaka funkce treba tydenniho ignore. Dva lidi se hadaj ve verejnem klubu o nejake picovine a otravujou tim vsechny v tom klubu. Jeden si da druheho do DI a za tyden ten DI automaticky zase zmizi. Oba vychladnou a je klid. Spis je to ale o spravcich tech diskuzi, ze plno diskuzi neni moderovanych. Kdyz mi nekdo nadava, tak se logicky branim a je hadka. Kdyby ten nekdo dostal za nadavky od spravce diskuze treba dva tydny RO, tak si to priste rozmysli a zadnej ignore z my strany neni potreba. Jenze plno spravcu diskuzi tu bylo naposled pred peti/deseti lety..tak je to pak tezky a clovek si musi "pomoct" sam. Z cehoz vznika to, ze abych zamezil dalsim hadkam, tak si dam toho cloveka do DI (a ted uz si ho nemuzu vyndat) a on pak po celem nyxu breci ze si ho dal slavny Rocco do DI a bue bue buee..pak si posle pozvanku a zacne prudit pod novym ID, ktery si dam taky do DI..a vsechno jede nanovo..
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Tak pak mám na pronájem všech 10 :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KOUDY: Já bych ti klidně třeba pět slotů pronajala. Výhodně samozřejmě.
    Využívám dva, oba jsou lidi, které nechci číst a nechci, aby mě četli. Pak mám asi jeden obyčejný ignor...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOC256: Ted uz ano. Driv zadny strop nebyl. Ja jsem byl treba zvyklej..pokud jsem se hadal s nejakym kretenem v diskuzich a 200 "prihlizejicich" lidi to sralo, si toho cloveka dat do DI treba na tyden, abychom oba vychladli. Normalni ignore nepomahal, protoze on pak na kazdej muj post utocil a jedinej rozdil byl v tom, ze ja jsem ty jeho utoky nevidel, takze mi lidi psali do posty, proc na to nereaguju a nebranim se. Normalni ignore jsem teda zacal pouzivat spis na IDcka, ktera jsem proste nechtel cist. At uz to byly holky, ktere po celem nyxu brecely, ze nemaji praci, nebo ze je v praci moc teplo ci zima. Nebo ze je prace hrozne sere (typickej priklad je Moodycat, Cornella a podobne)..Pripadne ruzne porozchodove valky nyxaku a nyxacek..a DI jsem vyuzival primarne kvuli tomu, aby urcita sorta lidi po hadkach vychladla a byl jsem zvyklej si je treba po tydnu/mesici z toho DI zase vyndat. Ted uz to udelat nemuzu, protoze bych je tam po dalsi hadce nemohl vratit a neverim tomu, ze oni se natolik zmenili, ze by byl na nyxu klid. Timhle prikladem je u me treba Melda.
    NELLAS: To je nepravda. Me spis vadi, ze kdyz si nejake IDcko vyndam, tak uz ho tam nemuzu vratit zpatky :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KOC256: 10. Nejvíc brečí právě Koudy :D
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOUDY:
    Neni tam nejaky strop? Vim ze obcas na to nekdo "breci"...
    L4MA
    L4MA --- ---
    MATHES: nejkonstruktivnejsi napad od zavadeni DI! ale pro Rocca nyxu a jemu podobny by to bohuzel nebylo dost.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam