KOC256: Ted uz ano. Driv zadny strop nebyl. Ja jsem byl treba zvyklej..pokud jsem se hadal s nejakym kretenem v diskuzich a 200 "prihlizejicich" lidi to sralo, si toho cloveka dat do DI treba na tyden, abychom oba vychladli. Normalni ignore nepomahal, protoze on pak na kazdej muj post utocil a jedinej rozdil byl v tom, ze ja jsem ty jeho utoky nevidel, takze mi lidi psali do posty, proc na to nereaguju a nebranim se. Normalni ignore jsem teda zacal pouzivat spis na IDcka, ktera jsem proste nechtel cist. At uz to byly holky, ktere po celem nyxu brecely, ze nemaji praci, nebo ze je v praci moc teplo ci zima. Nebo ze je prace hrozne sere (typickej priklad je Moodycat, Cornella a podobne)..Pripadne ruzne porozchodove valky nyxaku a nyxacek..a DI jsem vyuzival primarne kvuli tomu, aby urcita sorta lidi po hadkach vychladla a byl jsem zvyklej si je treba po tydnu/mesici z toho DI zase vyndat. Ted uz to udelat nemuzu, protoze bych je tam po dalsi hadce nemohl vratit a neverim tomu, ze oni se natolik zmenili, ze by byl na nyxu klid. Timhle prikladem je u me treba Melda.
NELLAS: To je nepravda. Me spis vadi, ze kdyz si nejake IDcko vyndam, tak uz ho tam nemuzu vratit zpatky :)