• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Imho by stacila nejaka funkce treba tydenniho ignore. Dva lidi se hadaj ve verejnem klubu o nejake picovine a otravujou tim vsechny v tom klubu. Jeden si da druheho do DI a za tyden ten DI automaticky zase zmizi. Oba vychladnou a je klid. Spis je to ale o spravcich tech diskuzi, ze plno diskuzi neni moderovanych. Kdyz mi nekdo nadava, tak se logicky branim a je hadka. Kdyby ten nekdo dostal za nadavky od spravce diskuze treba dva tydny RO, tak si to priste rozmysli a zadnej ignore z my strany neni potreba. Jenze plno spravcu diskuzi tu bylo naposled pred peti/deseti lety..tak je to pak tezky a clovek si musi "pomoct" sam. Z cehoz vznika to, ze abych zamezil dalsim hadkam, tak si dam toho cloveka do DI (a ted uz si ho nemuzu vyndat) a on pak po celem nyxu breci ze si ho dal slavny Rocco do DI a bue bue buee..pak si posle pozvanku a zacne prudit pod novym ID, ktery si dam taky do DI..a vsechno jede nanovo..
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Tak pak mám na pronájem všech 10 :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KOUDY: Já bych ti klidně třeba pět slotů pronajala. Výhodně samozřejmě.
    Využívám dva, oba jsou lidi, které nechci číst a nechci, aby mě četli. Pak mám asi jeden obyčejný ignor...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOC256: Ted uz ano. Driv zadny strop nebyl. Ja jsem byl treba zvyklej..pokud jsem se hadal s nejakym kretenem v diskuzich a 200 "prihlizejicich" lidi to sralo, si toho cloveka dat do DI treba na tyden, abychom oba vychladli. Normalni ignore nepomahal, protoze on pak na kazdej muj post utocil a jedinej rozdil byl v tom, ze ja jsem ty jeho utoky nevidel, takze mi lidi psali do posty, proc na to nereaguju a nebranim se. Normalni ignore jsem teda zacal pouzivat spis na IDcka, ktera jsem proste nechtel cist. At uz to byly holky, ktere po celem nyxu brecely, ze nemaji praci, nebo ze je v praci moc teplo ci zima. Nebo ze je prace hrozne sere (typickej priklad je Moodycat, Cornella a podobne)..Pripadne ruzne porozchodove valky nyxaku a nyxacek..a DI jsem vyuzival primarne kvuli tomu, aby urcita sorta lidi po hadkach vychladla a byl jsem zvyklej si je treba po tydnu/mesici z toho DI zase vyndat. Ted uz to udelat nemuzu, protoze bych je tam po dalsi hadce nemohl vratit a neverim tomu, ze oni se natolik zmenili, ze by byl na nyxu klid. Timhle prikladem je u me treba Melda.
    NELLAS: To je nepravda. Me spis vadi, ze kdyz si nejake IDcko vyndam, tak uz ho tam nemuzu vratit zpatky :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KOC256: 10. Nejvíc brečí právě Koudy :D
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOUDY:
    Neni tam nejaky strop? Vim ze obcas na to nekdo "breci"...
    L4MA
    L4MA --- ---
    MATHES: nejkonstruktivnejsi napad od zavadeni DI! ale pro Rocca nyxu a jemu podobny by to bohuzel nebylo dost.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MATHES: Musis si dusledne davat do DI i stalkujici fakeidcka tech idcek, ktere mas uz v DI, akorat se pak najednou dostanes k tomu, ze mas v DI 100 idecek z nichz 10 jsou ty puvodni a 90 jsou jejich pozvankovy fakeids :).
    MATHES
    MATHES --- ---
    mne by se libilo, kdyby DI misto rozbijeni diskuzi jenom dotycnemu znemoznila prispevky hodnotit. nejsem si jistej jak moc DI muze pomahat proti agresivnimu stalkingu, predevsim diky poctu pozvanek co se vetsine lidi vali na uctech...
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    V3S: DI = double ignore. Funkce pro platící uživatele. Pokud si do DI někdo někoho dá, tak pak ignore funguje obousměrně, tedu vynutí ho i adresátovi. Funkce je některými obhajována jako nástroj proto stalkování, vskutečnosti spíše hojí ega a rozbíjí diskuze ostatním, protože jim logicky chybí části diskuzních vláken.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    V3S: Dáš někomu labilnímu mínusko - třeba na fotku co tě prostě neoslovila nebo že s něčím nesouhlasíš a tak, prostě paleček - a vzápětí jsi v diskuzi, kde třeba tři čtyři lidi melou naprosto z cesty.
    V3S
    V3S --- ---
    KOC256: ja fakt vubec nevim, o cem je rec ... chtel jsem si to docist v nakym manualu/helpu, ale taky to nemuzu najit ... prijdu si jak senior s chytrym telefonem :))
    KOC256
    KOC256 --- ---
    V3S: Problem jsou hlavne cizi DI.
    V3S
    V3S --- ---
    kdyz si v klubu necham vyfiltrovat nejake slovo nebo uzivatele, mohlo by se nekde napsat cislo, kolik tech prispevku je? at vim, jestli listuju dvaceti nebo dvema stovkami

    jinak debata o ignore zajimava, ac jsem tu skoro dve dekady, tak mam vseho vsudy jeden ignore v mailu (ktery rusim, protoze vubec uz nevim, proc jsem ho dal), vubec jsem nemohl najit, kde se to nastavuje ... jsem rad, ze to nepouzivam, rozsypany diskuse by na me psychicke zdravi meli horsi vliv nez nevyrovnany jedinec ... minuska by byly na delsi povidani, na ktery neni nikdo zvedavej ;)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Na /discussion/ID/access-denied stránku… zas se to převedlo :o
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Plus přidat na stránku [nyx :: pripominky uzivatelu] request link (nejspíše pod jména majitele/správců), na který když dotyčný klikne, pošle to danému správci napíše email s granty linky "schválit" a bude přístup přidělen, a pošle zprávu žadateli.

    Bez nutnosti:
    - najít daný klub (protože lidi píšící si o přístup link v mailu neposílají)
    - prokliknout se na práva
    - odskrollovat stovky řádků přístupů na konec, ale ne úplně, protože je tam několik desítek posledních přístupů
    - pastnou jméno a odkliknout přidělení
    - vrátit se do mailu a napsat mu
    Neskutečný oser pro správce z pohledu UX…
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Jak je parametr pro předvyplnění zprávy do pošty linkem - /mail/with/NYX ? Přidat ?message=XXX nefunguje…
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    _BAZY_: Tapni na checkbox vedle nicku, zobrazí se ti zbytek voleb.
    S2FI
    S2FI --- ---
    _BAZY_: Záměrně
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Proč přestaly fungovat obrázky linkované z odkazů níže? Dva dny byly v pohodě. Odkazy níže, ale stále fungují. Nechápu.
    [HOWKING @ O ----==== ASTRONOMIE ====---- O]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam