• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    MATHES: me treba sere, ze byl snizen pocet moznych DI ... DI mam rad uplne nejvic, protoze umoznuje zaridit totalni klid od nejvetsi kretenu a retardu z nyxu.
    MATHES
    MATHES --- ---
    VYHULENY_UFO: ignore je naprosto zadouci a spravna funkce, DI je debilni
    MATHES
    MATHES --- ---
    NAVARA: nezlob se na me, ale misto toho nez abychom resili koren problemu (spatna / neexistujici moderace v klubu v kombinaci s ID, ktery flamujou vsechno co se da) tak budeme resit jak rozsirit DI aby to zasahlo jeste vic lidi a klubu?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    tyvle, neverending debata o ignorech is back.

    ignory maji smysl, kazdy je pouziva a kdo rika, ze ne, tak lze.
    MATHES
    MATHES --- ---
    NAVARA: ty se me snazis presvedcit o tom, ze tahle konkretni situace nema reseni, protoze je to slozity :)

    a ja ti rikam, ze jsem presne tuhle situaci resil a vyresil pred cca dvema lety zpusobem, ktery ti tady popisuju
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MATHES: Registrace i poslední přihlášení v rámci modernizace odstraněno. A protože správce nemá vlastní klub ve sledovaných, tak se nemůžeš ani podívat, kolik má nepřečtených.

    Ale především to vychází z toho, že chceš být správce toho klubu - což většina lidí nejspíše nechce, jen je tam sere ten spam.
    MATHES
    MATHES --- ---
    NAVARA: hmm zajimavy, mel jsem za to, ze se v profilu zobrazuje posledni prihlaseni...

    ... nicmene nejjednodussi je napsat majiteli do posty, kdyz ti tejden neodpovi, tak pak za Nyxem.

    To je proste cely v duchu "where is will, there is way", proste kdyz to resit chci, tak se to resit da, kdyz to resit nechci, tak vymyslim 1000 a jeden duvod, proc to nejde :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KOUDY: Plkací a neplkací je odděleně, protože Nyx tehdy odmítal zakládat duplicitní kluby a šlo jedině převzít mrtvý klub jiného správce, co ho chtěl bez plků :)
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    Tolik hluku ohledne DI kvuli doslova jedny chronicky attention whore
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PES: Vsak ja mam treba i ve svem infu napsano:
    ----------------------------------------
    - Pokud jsem si vas dal do ignoru nebo DI, prestante prosim vsude fnukat, ze je to kvuli nejakemu minusku. Me jsou vase minuska uplne u prdele. V ignoru jste proto, ze vsude brecite ze nemate praci, nikdo vas nemiluje, nebyli jste dlouho na dovoleny, v praci vam poustej v lete klimosku a v zime malo topi, dostali jste poranu v kavarne prezraly avokado za kilo apod. Nebo se semnou moc casto hadate a ja vidim, ze vedle sebe v klubech fungovat uplne nemuzem a svejma hadkama sereme dalsich 500 lidi kteri maji klub booknuty (CAU MELDO). Pisu si to i do infa, protoze vzdycky, kdyz si dam nekoho do DI, tak breci po pulce nyxu, ze je to urcite kvuli nejakemu minusku. Pokud vas ale kazdy muj prispevek triggeruje a rozjizdite kvuli nemu flame na 50 prispevku, tak nema smysl abychom se v klubech potkavali a navzajem cetli. Ja to unesu. Doufam, ze i vy. Namaste

    EDIT: Pokud si myslite, ze vas mam v DI nepravem. Napiste mi na fcb nebo instac a ja si vas kdyztak po zvazeni vyndam ;)
    -----------------------------------------
    Takze pokud si nekdo fakt mylne mysli, ze ho mam v DI kvuli minusku nebo jednomu hejtu, tak mi muze napsat na ostatni socialni site a ja si ho klidne vyndam pokud ta diskuze s nim bude rozumna, pripadne mu vysvetlim proc jsem si ho do DI dal a ze kvuli jednomu minusku to opravdu nebylo. Uz jsem to takhle asi u peti lidi udelal. (vsechny jsem si po te diskuzi z DI vyndal a od te doby jsme vklidu a nikde se nehadame, max mi od nich nekde pristane minus).

    KOC256: Jasne, ale pak se zas dostanes k tomu, ze chces bejt spoluspravce klubu A, protoze je tam moc hadek a zbytecneho chatu a 30 lidi z toho klubu zacne rvat "neee tomuhle spravcovstvi nedavejte, jdeme pryc a zakladame si separatni klub"..Diky tomu uz je tu asi sest klubu fotek nyxacek. V jednom jsou fotky a chat se maze. V druhem se muze i chatovat a obcas tam jsou blby kecy, ktery se casem promazavaj. Ve tretim jsou svleceny nyxacky a ma separatni klub, kde se muze i chatovat..coz se nekterejm nyxackam zase nelibilo, tak si zalozily dalsi svlecenej klub, kde se zas muze jen chvalit a chat i fotky tam jsou dohromady. Fakt na palici. Zvlast kdyz si vezmu, ze nam vsem uz neni dvacet, ale petatricet a vic a furt me udivuje, kolik lidi nema ani v pozdejsim veku rozum.
    KEJML
    KEJML --- ---
    PES: I později přeci může pozvat někoho rozumného
    SITH
    SITH --- ---
    a taky poslední co chceme je, aby tyhle aktivní kluby s neaktivním správcem spadly do správcovství někomu jako je Navara, což je zcela jasně nejhorší moderátor a správce klubů, hned po Kotlíkovi samozřejmě
    PES
    PES --- ---
    SALVATOR: to by bylo jen v té verzi, že by to při nastavení DI projelo i dříve založené (pozvané)...
    ...varianta DI co by pak jen přidávala POZDĚJI přidané pozvané ID od toho ignorovaného by byla vůči tomuto přívětivější.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NAVARA:
    Tak že chybí moderace je celkem očividné, pak tedy nic asi nebrání napsat Nyxovi a ten buď vyhoví a nebo nevyhoví. Zbytečně o tom polemizovat...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    TOXICMAN: Tipuji 279383.
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    NAVARA: kolik tu máme vlastně klubů?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MATHES, KOC256: Jenže to nepoznáte - není tam žádná indikace, že se tu správce roky neobjevil nebo jen na ten klub sere, případně mu obsah přijde OK…
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    PES: Tím jen automatizuješ to, co se povedlo třeba Koudymu ručně. Vysmál sem se mu za nějakou píčovinu, jeho ego to neuneslo, dal si mě do DI a se mnou i manželčinýho bratrance, kterýmu sem posílal pozvánku.
    MATHES
    MATHES --- ---
    NAVARA: presne jak rika KOC256, kdyz existuje aktivni klub bez spravcu a majitele, tak se to da resit pres Nyxe, nejsem si jistej, ale mam dokonce pocit, ze pokud majitel na Nyxu porad funguje a jenom neresi klub, tak se primarne Nyx obraci na nej (ale to je cira spekulace na zaklade jednoho pripadu, kterym si ani nejsem jistej)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NAVARA:
    Pár takových klubů jsem "měl v hledáčku" a buď jsem se domluvil, že dostanu práva na správu a myslím, že jsem něco řešil i přes Nyxe... Jako když někdo chce, tak cesta tu je...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KOC256: Máš tu kluby, kde se správce na nyx roky nepřihlásil, spolusprávci neexistují, případně ani jeden do toho klubu podobnou dobu nevlez a má tam 10k+ nepřečtených. A nikde v profilu/klubu to nepoznáš, jestli vůbec má smysl mu psát, natož aby to proaktivně řešil…
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam