• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    KEVIN00
    KEVIN00 --- ---
    Zdravím, funguje Vám při zobrazení obrázku přepínání dalšího/předchozího pomocí postranních šipek? Jedná se o desktopovou verzi NYXu a prohlížeč Vivaldi browser. Za mě je tato funkce nefunkční. Jen jestli mám hledat chybu u sebe nebo je to v nějakém "rozpracovaném stavu". Díky
    NYX
    NYX --- ---
    Takove mam nejradsi :-)
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    NYX: ted už se to nezobrazuje, problém, který se vyřešil sám? :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DEFILA:
    to jsou ovladaci prvky androidu. Taky je nechapu, ale pry to tak maji uzivatele radi :-) </konecVtipnePoznamky>
    NYX
    NYX --- ---
    DEFILA: To vidim prvne :-/
    L4MA
    L4MA --- ---
    DEFILA: adblockla reklama?
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    Je nějaký důvod proč je tam teď ten otravny blok, který dole zakryva příspěvky

    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    MATHES: me treba sere, ze byl snizen pocet moznych DI ... DI mam rad uplne nejvic, protoze umoznuje zaridit totalni klid od nejvetsi kretenu a retardu z nyxu.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    HARDCABB: Jestli timhle tvym debilnim postem narazis na me, tak bych te jen rad upozornil, ze pokud se dokazes podivat na zacatek diskuze, tak ke svemu udivu zjistis, ze nevznikla kvuli me. Celej DI system nevznikl kvuli me a ve dvou prispevcich jsem tu vysvetloval proc tu funkci vyuzivam ja. Attention whore opravdu nejsem. Pouze urcitou sortu lidi sere muj zivotni styl a ma potrebu ho neustale komentovat. To je rozdil.
    MATHES
    MATHES --- ---
    VYHULENY_UFO: ignore je naprosto zadouci a spravna funkce, DI je debilni
    MATHES
    MATHES --- ---
    NAVARA: nezlob se na me, ale misto toho nez abychom resili koren problemu (spatna / neexistujici moderace v klubu v kombinaci s ID, ktery flamujou vsechno co se da) tak budeme resit jak rozsirit DI aby to zasahlo jeste vic lidi a klubu?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    tyvle, neverending debata o ignorech is back.

    ignory maji smysl, kazdy je pouziva a kdo rika, ze ne, tak lze.
    MATHES
    MATHES --- ---
    NAVARA: ty se me snazis presvedcit o tom, ze tahle konkretni situace nema reseni, protoze je to slozity :)

    a ja ti rikam, ze jsem presne tuhle situaci resil a vyresil pred cca dvema lety zpusobem, ktery ti tady popisuju
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MATHES: Registrace i poslední přihlášení v rámci modernizace odstraněno. A protože správce nemá vlastní klub ve sledovaných, tak se nemůžeš ani podívat, kolik má nepřečtených.

    Ale především to vychází z toho, že chceš být správce toho klubu - což většina lidí nejspíše nechce, jen je tam sere ten spam.
    MATHES
    MATHES --- ---
    NAVARA: hmm zajimavy, mel jsem za to, ze se v profilu zobrazuje posledni prihlaseni...

    ... nicmene nejjednodussi je napsat majiteli do posty, kdyz ti tejden neodpovi, tak pak za Nyxem.

    To je proste cely v duchu "where is will, there is way", proste kdyz to resit chci, tak se to resit da, kdyz to resit nechci, tak vymyslim 1000 a jeden duvod, proc to nejde :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KOUDY: Plkací a neplkací je odděleně, protože Nyx tehdy odmítal zakládat duplicitní kluby a šlo jedině převzít mrtvý klub jiného správce, co ho chtěl bez plků :)
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    Tolik hluku ohledne DI kvuli doslova jedny chronicky attention whore
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PES: Vsak ja mam treba i ve svem infu napsano:
    ----------------------------------------
    - Pokud jsem si vas dal do ignoru nebo DI, prestante prosim vsude fnukat, ze je to kvuli nejakemu minusku. Me jsou vase minuska uplne u prdele. V ignoru jste proto, ze vsude brecite ze nemate praci, nikdo vas nemiluje, nebyli jste dlouho na dovoleny, v praci vam poustej v lete klimosku a v zime malo topi, dostali jste poranu v kavarne prezraly avokado za kilo apod. Nebo se semnou moc casto hadate a ja vidim, ze vedle sebe v klubech fungovat uplne nemuzem a svejma hadkama sereme dalsich 500 lidi kteri maji klub booknuty (CAU MELDO). Pisu si to i do infa, protoze vzdycky, kdyz si dam nekoho do DI, tak breci po pulce nyxu, ze je to urcite kvuli nejakemu minusku. Pokud vas ale kazdy muj prispevek triggeruje a rozjizdite kvuli nemu flame na 50 prispevku, tak nema smysl abychom se v klubech potkavali a navzajem cetli. Ja to unesu. Doufam, ze i vy. Namaste

    EDIT: Pokud si myslite, ze vas mam v DI nepravem. Napiste mi na fcb nebo instac a ja si vas kdyztak po zvazeni vyndam ;)
    -----------------------------------------
    Takze pokud si nekdo fakt mylne mysli, ze ho mam v DI kvuli minusku nebo jednomu hejtu, tak mi muze napsat na ostatni socialni site a ja si ho klidne vyndam pokud ta diskuze s nim bude rozumna, pripadne mu vysvetlim proc jsem si ho do DI dal a ze kvuli jednomu minusku to opravdu nebylo. Uz jsem to takhle asi u peti lidi udelal. (vsechny jsem si po te diskuzi z DI vyndal a od te doby jsme vklidu a nikde se nehadame, max mi od nich nekde pristane minus).

    KOC256: Jasne, ale pak se zas dostanes k tomu, ze chces bejt spoluspravce klubu A, protoze je tam moc hadek a zbytecneho chatu a 30 lidi z toho klubu zacne rvat "neee tomuhle spravcovstvi nedavejte, jdeme pryc a zakladame si separatni klub"..Diky tomu uz je tu asi sest klubu fotek nyxacek. V jednom jsou fotky a chat se maze. V druhem se muze i chatovat a obcas tam jsou blby kecy, ktery se casem promazavaj. Ve tretim jsou svleceny nyxacky a ma separatni klub, kde se muze i chatovat..coz se nekterejm nyxackam zase nelibilo, tak si zalozily dalsi svlecenej klub, kde se zas muze jen chvalit a chat i fotky tam jsou dohromady. Fakt na palici. Zvlast kdyz si vezmu, ze nam vsem uz neni dvacet, ale petatricet a vic a furt me udivuje, kolik lidi nema ani v pozdejsim veku rozum.
    KEJML
    KEJML --- ---
    PES: I později přeci může pozvat někoho rozumného
    SITH
    SITH --- ---
    a taky poslední co chceme je, aby tyhle aktivní kluby s neaktivním správcem spadly do správcovství někomu jako je Navara, což je zcela jasně nejhorší moderátor a správce klubů, hned po Kotlíkovi samozřejmě
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam