• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    ahoj,

    zdá se, že sdílení obrázků na nyxu přes "sponku" samo konvertuje png na jpg

    to by sice normálně většinou nevadilo, ale tady JPG komprese způsobuje, že kód je nečitelný a já pak ne svoji vinou vypadám jak blbec:

    [DANIELSOFT @ db -1/0 @ slyším Alenky v říší <div>ů následovat stream do backdooru]

    původní png je třeba tady:

    https://opu.peklo.biz/p/23/02/20/1676885840-ef198.png

    šlo by to nějak fixnout bez nutnosti smazat příspěvek a dát ho tam znovu? resp bych tam frknul ten z toho "pekla" kdyby to jinak nešlo
    NEVADA_
    NEVADA_ --- ---
    QWWERTY: jo, díky
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    NEVADA_: "osobni -> nastaveni -> vyskakovací chatovací okna" maybe?
    NEVADA_
    NEVADA_ --- ---
    Dá se nějak vypnout "funkce" kdy příchozí pošta vyskočí v okně napravo - přes celou stránku? Aby to fungovalo jako dřív jen barevné upozornění vlevo nahoře. Okno mě rozčiluje, tak ho vždycky zavřu, jenže tím už nemám přehled, že mám zprávu a zapomenu na ni - což je v případě očekávání odpovědi docela problém. (A ano, jsem sklerotik.)
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    NYX: me prijde ze obcas neprojde SSL session resume nebo neco podobneho. Jak se to rozjede tak to jede, jak to chvili necham spat tak prvni klik trva. Ale u me tyhle veci taky obcas delaj Adblocky a podobne.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Bylo by fajn mít možnost upomínky seskupovat/třídit podle diskusí, případně autorů. A případně možnost dávat si k nim nějaké vlastní (hash)tagy.

    #upomínky
    NYX
    NYX --- ---
    Ok, vrazil jsem tam zatim mereni co to vyplivne do X-Response-Time hlavicky, tak je mozne se kdyztak podivat pro info. Nejake logovani kdyztak dodelam casem.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    LUCIEN:
    NYX:
    poslední dobou se mi to párkrát stalo, ale nebylo toho tolik, abych nabyl podezření... ...ale když o tom píšete, tak asi jo...
    NYX
    NYX --- ---
    LUCIEN: Obcas mivam to same, ale vzdy mi prijde, ze to je moji konektivitou. Zkusim nekam logovat casy na strane serveru.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Zda se mi to, nebo je v posledni dobe problem s odezvou. Zhruba na kazdy 3.-5. request cekam klidne i par vterin (max do 5).
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MARASAN: Mám to stejně. Sou ID, proti kterejm apriori nic nemám, ale jejich schopnost zaplevelit některý auditka je fenomenální. A často obsahem, kterej ale odpovídá tématu klubu, takže zásah správce se očekávat nedá, ale mě prostě nebaví koukat po stý na to samý. Zároveň ale autory takovejch obsahovejch průjmů nemám problém přidávat kdekoliv jinde na nyxu, mimo jejich obvyklý rejdiště.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    Neslo by trosku vic granularizovat IGNORE? Mam konkretne na mysli ignoraci nekolika ID jen v konkretnim klubu; treba neustaly idiotsky opakujici se spory XMEDA, NJAL a ALKALOID naprosto rozbily "Digitalni fotaky a fotky". Asi by to mel resit admin, ale neresi.
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    Nejde vyhledavat v diskuzi kdyz zadam do pole "obsahujici text" klicove slovo pt-query-digest
    NYX
    NYX --- ---
    KOC256: Asi mame skryte statistiky navstev diskuzi.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NYX:
    A když to tam není? Třeba nyní u tebe nebo Nellas? To jakože jsou online?
    NYX
    NYX --- ---
    NELLAS: Daneho klubu
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Ještě se teda zeptám, protože jsem si teď (blik cvak) všimla, že když kliknu na něčí ikonku v klubu, ukazuje mi to poslední návštěvu. To je poslední návštěva toho daného klubu, nebo nyxu obecně?
    NYX
    NYX --- ---
    NELLAS: Naprosto chapu, taky nejsem normalni :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NYX: Chápeš, to je jak když jsem jela tramvají a místo Vápenky mi to hlásilo Vozovna Žižkov. Skoro jsem vystoupila, abych si počkala na tramvaj, co pojede dál. Tak tady jsem měla podobný zásek a hledala jinou možnost, protože mě v první chvíli napadlo, že tím odpovím do pošty :D
    NYX
    NYX --- ---
    NELLAS: To jsem mohl cekat 😅
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam