• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    VANEK: tak to mi hlava nebere :(
    VANEK
    VANEK --- ---
    LORD_DE_SEIS: Zformátovat v tom následném příspěvku :(
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    VANEK: tak si ho zformátuj a pak nahraj mezi soubory ;-)
    VANEK
    VANEK --- ---
    Do příspěvku se dá vložit obrázek copypastem, ale když si ho chci nahrát mezi soubory (a pak zformátovat), tam to nefunguje :/
    XERXES
    XERXES --- ---
    1) Když si vpravo nahoře změním stav, Nyx mi bez varování reloaduje stránku, tj. smaže rozepsaný příspěvek / zprávu. To je takový problém to přepsat do javascriptu na pozadí?
    2) A proč mi to nabízí NEVIDITELNÝ, když stejně je jen pro platící? Nemůže to být aspoň zašeděné?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ciki spoluspravci nemaj a nebudou mit moznost zasahovat za nepritomnosti majitele proti meviditelnejm? tak to je pohoda :)
    VANEK
    VANEK --- ---
    QZUZKA: Taky mě to sralo, než mi to tu někdo vysvětil: I, for one, welcome our new mobile overlords.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    QZUZKA: paleček nahoru!
    QZUZKA
    QZUZKA --- ---
    OCTOPUSS: mímusek z mobilu na ukázku. Klikni na ten zatrhávací čtvereček a dostaneš menu s více možnostmi, včetně palečku dolů
    ACID
    ACID --- ---
    OCTOPUSS: otoč displej
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    V mobilní verzi je možný dávat jen palečky nahoru. Doufám, že to je chyba a ne záměr.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    tak edit, majitel vidí, plnotučnej spolusprávce ty skrytý nevidí
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NYX: spolusprávci takový určitě nevidí, s tím majitelem mám dojem, že taky ne. to teď úplně neověřím na 100%, ale řekl bych, že ne. čili schovka ve statistikách se na majitele diskuze neuplaňuje, takhle to je navržený?
    NYX
    NYX --- ---
    PALEONTOLOG: Mam pocit, ze admini dane diskuze ho vidi i tak, ale mozna se pletu.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NYX: to mám teda štěstí, že jdeš zrovna kolem. mohl by ses nějak nahlas vypořádat s otázkou nezjistitelnýho stalkera? PALEONTOLOG
    NYX
    NYX --- ---
    Fascinujici diskuze. Mrknu na statistiky vyuziti mista a zamyslim se nad tim.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    Řekl bych: "Nech prach dosednout."
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    L4MA: Zkus refreshovat pomaleji.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    GIOMIKY: To že ty Rust neumíš neznamená, že to je něčím špatné řešení. Se základní CI/CD tě to, že jde o nějakou kompilaci, vůbec nezajímá.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam