• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    BAAL
    BAAL --- ---
    NYX: Jestli se tu dá přihlásit s feature pro tři lidi:)))))))

Tak Baalova volba by byla: "odpovedi ignorovaným v posledních"
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    NYX: no ja treba aplikace opustil. mobilni verze nyxu je tak dobra ze mi to nedava ani smysl. Urco bys to mohl podporit nejakou statistikou.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    RAINBOF: Hmm, a přes js nahrát vlastní css, kde by mohly být velikosti obrázků přes [NAVARA @ nyx :: pripominky uzivatelu] :)
    NYX
    NYX --- ---
    RAINBOF: Spousta lidi jede uz ciste pres aplikace atd. Tohle imho neni cesta :-/ Taky me to v prvni chvili napadlo.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NYX: No, to historické hledisko - jak dlouho lidi podporují - by zohledněno mohlo být :)

Plus ještě velikost individuálních souborů, nemusí to být 100MB na gify, ale těch 10MB už je také dost málo - 25-30MB bývá typicky, kdy narážím na ten limit.
    A na velikost úložiště (které se bude řídit roky premia) to nebude mít vliv vůbec, tj. také snadné na implementaci.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    NYX: nemusel bys kdyz o tom premyslim, upravovat nic extra jen udelat podporu pro vlastni JS kod kterej by si mohl user nahrat a pak pouzivat. Spravu bych nechal komunite uz se to tu docela rozjelo v tomhle bych rekl...
    NYX
    NYX --- ---
    GIOMIKY: Ok, to zni jako nejlepsi reseni. Zatim se mej
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    NYX: jasne to chapu. spis ze ten pozadavek na misto by vlastne sel resit externe. mozna nejsme 3 mozna nas je vic. napr google disk bude mit kdekdo a tam to urco taky pujde vymyslet resp uz neco bude a bude stacit si embednout nahravadlo.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    NYX: Zkus si zaplnit disk a pak mi něco napiš.
    NYX
    NYX --- ---
    RAINBOF: Jako featury pro tri lidi se mi fakt delat nechce :)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    ne vazne k tem cloudum, to byl napad. ale jako podporu po owncloud bys zmaknul ? zkusil bych vymyslet nejaky losovani tokenu aby kvuli tomu nebylo videt vse :)
    NYX
    NYX --- ---
    RAINBOF: Ne, ridilo by se to zbyvajicimi dny, ne tim jak dlouho ji kdo mel v minulosti.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    NYX: jakoze kdyz tu jsem 3 roky mam 3gb ? a co my co premiovku nemame z protestnich duvodu ! diskriminace !
    NYX
    NYX --- ---
    RAINBOF: Ja uvazuji nedavat 1 GB pevne, ale 1 GB za kazdy zapocaty rok premiovky ktery cloveku zbyva. Pro lidi co maji premiovku kontinualne to je v podstate jednorazovy poplatek. Pro nikoho to nebude zhorseni. Budu s tim mit minimum prace. A zrovna Giomiky to splnuje uz ted.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Navíc ne všechno do těch cloudů jde - fotky bych musel dávat jako veřejně viditelné a v tu chvíli už se cloudy cukají, když jsou na nich např. nahaté baby
    NYX
    NYX --- ---
    RAINBOF: Na to musi existovat nejaka extension do prohlizece, ne? Uplne bych nechtel spirat credentials do cizich cloudu abych tam mohl zapisovat a fungovat jako nejaka proxy. Navic te prace 🤦🏻‍♂️
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    NYX: me napadlo umoznit to napojit na vlastni cloudy a at si to ma kazdej ulozeny doma. :) to by mi davalo smysl hodnemoc.
    NYX
    NYX --- ---
    GIOMIKY: Ja uz mam vymyslene jak by to slo udelat aby mi to davalo smysl. Ale to tvoje hulvatstvi je tak strasne demotivujici…
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    NAVARA: Tak on to byl ode mne zert tak trosku :)
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    LODBROG: Ne, děkuji, chci se dívat na tvoje soukromé fotografie z ložnice.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam