• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    BOD
    BOD --- ---
    LAUNCHER: Proklik krátkého (3 řádky třeba) náhledu by mohl vést na původní post, kontinuita řazení zachována :)
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    LAUNCHER: Pod to bych se taky podepsal, to je rozhodně užitečná feature na řadě sociálních sítí a komunikátorů které používám, a IMHO ani na nyxu by nic neduplikovala ani nezpůsobovala chaos (za předpokladu, že by takový pinovaný post byl nějak základně graficky odlišený)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    LAUNCHER: Pod tohle se podepisuju!
    NYX
    NYX --- ---
    LAUNCHER: Mas tam upominky, ktere slouzi presne k tomuhle :)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Neni to zasadni, ale libila by se mi moznost dat na posty pin, aby to zustalo nahore. Jako to ma reddit, X. Tzn at aktualni/dulezite info hned nezapadne, kdyz jsme upovidani. Asi by bylo potreba, aby se takovy post defaultne zabalil jen na par radek, kdyz je hodne dlouhy, aby to zas nahore uplne neprekazelo.

Jasne, mame header, ale tohle je hezky nastroj jak chytit libovolny post a vytahnout ho nahoru. Jojo, trosku by to rozbijelo kontinuitu razeni dle casu, zejmena kdyz na to nekdo reaguje atp.

Uznavam, ze za tu praci to asi nestoji, jen takova myslenka.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    ELIDOR: neco tam maj rozbity.

wget 'https://www.reuters.com/world/europe/hungary-hold-up-g7-loan-ukraine-until-after-us-election-2024-10-08/'                                   --2024-10-09 07:28:12--  https://www.reuters.com/world/europe/hungary-hold-up-g7-loan-ukraine-until-after-us-election-2024-10-08/
    Resolving www.reuters.com (www.reuters.com)... 2600:9000:273e:6a00:15:5a3e:9d40:93a1, 2600:9000:273e:5200:15:5a3e:9d40:93a1, 2600:9000:273e:600:15:5a3e:9d40:93a1, ...                                  Connecting to www.reuters.com (www.reuters.com)|2600:9000:273e:6a00:15:5a3e:9d40:93a1|:443... connected.                                              HTTP request sent, awaiting response... 401 HTTP Forbidden                                          
    Username/Password Authentication Failed.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    SDN33
    SDN33 --- ---
    NyX ukazuje občas blbě diskuze na Edgi. Viz i zde.
    Osobně mi to je jedno, jen připomínám. :)

ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    NYX: dekuju :)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    TOXICMAN: k tomuhle bych se přidal s prosbou i na mobilní náhledy
    John Smith's - Penguins (1994, UK) - YouTube
    https://m.youtube.com/watch?v=dt1hH-C8cqc
    NYX
    NYX --- ---
    Tak za chvilku bude opravene snad.
    NYX
    NYX --- ---
    Mrknu na to aby to slapalo i kdyz to clovek odentruje moc rychle :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ZVIRATKO: Musíš počkat, až se zobrazí našeptávač
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    prestalo mi fungovat vyhledavani pomoci @nick, je to zamer? docela jsem na to byl zvykly :)
    NYX
    NYX --- ---
    GREATDRAKE: opraveno
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Je to tak, prostě kluby s "Odpověď" na konci názvu :)

Pokud je to pár fotek s mnoha plusky, tak to problém není - v notifikacích to pořád je vidět dobře.
    Jenom když někdo projíždí galerku za pár let zpětně a třeba opluskuje přes padesát fotek individuálně, tak stejně ty odpovědi zmizí.

QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    DRAGON: pak mas mozna snazsi otevrit historii misto sledovanych. thready s reakci/odpovedi, jsou sortovane nahore, takze pokud na tebe nekdo nekde reagoval, najdes to tam vsechno pohromade
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    FRDK: ne, to neni odpoved pro me, viz DRAGON :)
    FRDK
    FRDK --- ---
    QWWERTY: Aha. Já jsem nic nepřenastavoval, lišty přestaly vyskakovat samy od sebe.
    V tom případě by to mohla být odpověď pro DRAGONa...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    FRDK: nejde o tu ikonku vpravo dole, jde o to se pak orientovat kde mi treba nekdo odpovedel v halde obrazo/foto prispevku.
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    FRDK: a nevypl jsi si nahodou "vyskakovací notifikace". protoze ja vyskakovaci okna vpravo dole s hodnocenim/reakcema porad mam i na soucasnem nyxu :))
    FRDK
    FRDK --- ---
    DRAGON: Tak to plnění obrazovky žlutýma lištiškama jednotlivých kladných hodnocení s předělaným nyxem zaniklo, černá bublinka s číslem vpravo dole už snad tak rušivá není, ne..?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Ahoj, dá se prosím někde nastavit při vytváření příspěvku, aby tento konkrétní neposílal notifikace kladných hodnocení? Jde mi například o to, když do nějaké galerie hodím post s fotkou a lajkujou to stovky lidí, tak abych tohoto byl ušetřen. Díky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam