• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Ahoj, po Giomikym zůstal osiřelý klub [Ráno to smažu & filtr mlčíc #haluz #zewl #zelda] (kam, jak to vypadá, nějaké části publika zakázal i vstup)
    Bylo by možné klub nějak převzít nebo smazat? :)
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Taková drobnost. V /last je rozbitý/ignorovaný <blockquote>, tak to vypadá trochu ošklivě (hádám, že to není jediná v příspěvcích podporovaná značka, která je v /last ignorována).

[SPIKE411 @ Bulvární nora 2nd generation * Dopito, pojď ven, ty lstivý vrahu! Neskutečně mu smrděly koule]

ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    NAVARA: IMHO ne, záhlaví je něco, co já osobně považuju za víceméně neměnné, něco jako koncentrovaná verze nástěnky, a píše ho admin daného klubu, kdežto ten pinnovaný post by nejspíš byl jen něco dočasného s omezenou platností, něco co admina zaujalo etc.
    Ale uznávám, že by určitě záleželo na tom jak by se to v každém klubu používalo.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ANARCHY: Neduplikovala by záhlaví stránky?
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    LAUNCHER: Pod to bych se taky podepsal, to je rozhodně užitečná feature na řadě sociálních sítí a komunikátorů které používám, a IMHO ani na nyxu by nic neduplikovala ani nezpůsobovala chaos (za předpokladu, že by takový pinovaný post byl nějak základně graficky odlišený)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    LAUNCHER: Pod tohle se podepisuju!
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Když už se zmiňují upomínky… SPIKE411: #požadavek
    NYX
    NYX --- ---
    Jo ja cetl "do posty" misto "na posty". Jsem mimo :D
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Šlo by prosím přidat i podporu <audio/>?
    #požadavek
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    NYX: Myslel jsem to takhle: HOLAKAC. Jestli to jde nejak i pro vsechny, tak se omlouvam / pls jak.
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    NYX: ale upomínka je soukromá, já to chápu tak, že ti správce přilepí příspěvek pro všechny návštěvníky diskuze.
    NYX
    NYX --- ---
    LAUNCHER: Mas tam upominky, ktere slouzi presne k tomuhle :)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Neni to zasadni, ale libila by se mi moznost dat na posty pin, aby to zustalo nahore. Jako to ma reddit, X. Tzn at aktualni/dulezite info hned nezapadne, kdyz jsme upovidani. Asi by bylo potreba, aby se takovy post defaultne zabalil jen na par radek, kdyz je hodne dlouhy, aby to zas nahore uplne neprekazelo.

Jasne, mame header, ale tohle je hezky nastroj jak chytit libovolny post a vytahnout ho nahoru. Jojo, trosku by to rozbijelo kontinuitu razeni dle casu, zejmena kdyz na to nekdo reaguje atp.

Uznavam, ze za tu praci to asi nestoji, jen takova myslenka.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    ELIDOR: neco tam maj rozbity.

wget 'https://www.reuters.com/world/europe/hungary-hold-up-g7-loan-ukraine-until-after-us-election-2024-10-08/'                                   --2024-10-09 07:28:12--  https://www.reuters.com/world/europe/hungary-hold-up-g7-loan-ukraine-until-after-us-election-2024-10-08/
    Resolving www.reuters.com (www.reuters.com)... 2600:9000:273e:6a00:15:5a3e:9d40:93a1, 2600:9000:273e:5200:15:5a3e:9d40:93a1, 2600:9000:273e:600:15:5a3e:9d40:93a1, ...                                  Connecting to www.reuters.com (www.reuters.com)|2600:9000:273e:6a00:15:5a3e:9d40:93a1|:443... connected.                                              HTTP request sent, awaiting response... 401 HTTP Forbidden                                          
    Username/Password Authentication Failed.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    SDN33
    SDN33 --- ---
    NyX ukazuje občas blbě diskuze na Edgi. Viz i zde.
    Osobně mi to je jedno, jen připomínám. :)

ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    NYX: dekuju :)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    TOXICMAN: k tomuhle bych se přidal s prosbou i na mobilní náhledy
    John Smith's - Penguins (1994, UK) - YouTube
    https://m.youtube.com/watch?v=dt1hH-C8cqc
    NYX
    NYX --- ---
    Tak za chvilku bude opravene snad.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam