• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    S2FI
    S2FI --- ---
    Nebylo by možné nějak označit diskuze, které jsou přístupné bez přihlášení? Ideálně např. nějak v názvu (klidně ale i jinak/jinde) v detailu dané diskuze + přidat třídu do html body? Chtěl bych vědět, jaké moje posty budou v jakých diskuzích veřejné. Díky
    BOD
    BOD --- ---
    LAUNCHER: Proklik krátkého (3 řádky třeba) náhledu by mohl vést na původní post, kontinuita řazení zachována :)
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    NELLAS: 🤷
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    WOODMAKER: Já vím. Takže už nikdo nemá přístup?
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NELLAS: Funguje, ale to se má vyhodnocovat per ID, ne to vnucnovat linkem - linky na posty jako třeba od Spika nyx.cz/discussion/17322/id/57218604 také neobsahují access-denied část pro případ, že bys tam neměla přístup.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NELLAS: To by nemělo hrát roli - přesměrovat by mne to mělo podle toho, jestli ho tam já mám nebo ne - a to se nejspíše s nějakým updatem rozbilo
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NAVARA: To bude tím, že jsem vzala odkaz a smazala konec o zakázaném přístupu, pardon :D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Zřejmě patřím mezi privilegované :) Místo hlášky o zakázaném přístupu a přehledu adminů, to hází generickou 404 chybu
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Ahoj, po Giomikym zůstal osiřelý klub [Ráno to smažu & filtr mlčíc #haluz #zewl #zelda] (kam, jak to vypadá, nějaké části publika zakázal i vstup)
    Bylo by možné klub nějak převzít nebo smazat? :)
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Taková drobnost. V /last je rozbitý/ignorovaný <blockquote>, tak to vypadá trochu ošklivě (hádám, že to není jediná v příspěvcích podporovaná značka, která je v /last ignorována).

[SPIKE411 @ Bulvární nora 2nd generation * Dopito, pojď ven, ty lstivý vrahu! Neskutečně mu smrděly koule]

ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    NAVARA: IMHO ne, záhlaví je něco, co já osobně považuju za víceméně neměnné, něco jako koncentrovaná verze nástěnky, a píše ho admin daného klubu, kdežto ten pinnovaný post by nejspíš byl jen něco dočasného s omezenou platností, něco co admina zaujalo etc.
    Ale uznávám, že by určitě záleželo na tom jak by se to v každém klubu používalo.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ANARCHY: Neduplikovala by záhlaví stránky?
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    LAUNCHER: Pod to bych se taky podepsal, to je rozhodně užitečná feature na řadě sociálních sítí a komunikátorů které používám, a IMHO ani na nyxu by nic neduplikovala ani nezpůsobovala chaos (za předpokladu, že by takový pinovaný post byl nějak základně graficky odlišený)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    LAUNCHER: Pod tohle se podepisuju!
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Když už se zmiňují upomínky… SPIKE411: #požadavek
    NYX
    NYX --- ---
    Jo ja cetl "do posty" misto "na posty". Jsem mimo :D
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Šlo by prosím přidat i podporu <audio/>?
    #požadavek
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    NYX: Myslel jsem to takhle: HOLAKAC. Jestli to jde nejak i pro vsechny, tak se omlouvam / pls jak.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam