• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    ELIDOR: To řeší našeptávač/nápověda ve vyhledávacím políčku.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    NYX: imho pro uzivatele bude vzdycky lepsi graficky prvek, nez filtr s parametrem, ktery btw neni nikde uvedeny.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    PETGRIDUS: Takze HARDCABB by byla pekna loterie :-D
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    MARASAN: Ne.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    NYX: muzu nekde videt seznam techto magickych slov?
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    HARDCABB: muzu nekde videt kolik ID mne ma v Ignore? Pripadne i ta ID?
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    NYX: No vida, já si říkal, jestli tam taková možnost už náhodou není, ale samozřejmě jsem to nezkoušel. :)
    NYX
    NYX --- ---
    SPIKE411: Ankety filtrovat jde pres "poll"
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    ELIDOR: To mi nepřijde jako dobré využití prostoru pro něco s tak omezenou použitelností.

Když už, tak možnost filtrovat příspěvky typu anketa v hledání (především v diskusi, ale i v globálním, když na to přijde) takovou potřebu pokryje dostatečně.

Přišpendlené příspěvky mi přijdou univerzálnější.
    Ale dala by se jim vynucovat nějaká omezená trvanlivost (trvanlivější informace patří do záhlaví nebo na nástěnku) a taky by jich měl být omezený počet na diskusi, tak 1-3. Víc než jeden umožňuje nějakou flexibilitu, víc jak tři už je nepřehledné.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    mozna by stacilo v danem klubu pridat zalozku: ankety
    ke stavajicim:

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SPIKE411: Ani NNN.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    ANARCHY: Mně by to asi přišlo užitečné třeba na organizační ankety v Seznamce, možná když se někde vyhlašuje nějaká sbírka (3. světová) a tak. Za chvíli se to tam ztratí za desítkami a stovkami nových příspěvků.
    Asi je to jednodušší než něco z příspěvku přepisovat do záhlaví. Dá se na to taky případně reagovat.

Určitá duplicita se záhlavím to je. Mobilní klienti ale záhlaví třeba normálně vůbec nezobrazují (aspoň Fyx, ale IIRC nyxdroid ho snad taky neukazoval), možná by mohli aspoň upozornit, že se změnilo.
    VANEK
    VANEK --- ---
    KOUDY: Udělal bych to rostoucí řadou: 200, 400, no, ať nežeru, 600...
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    nebo by mohl Nyx kazdou nedeli vecer spustit skript, kterej by z nyxu smazal uzivatele, kteryho ma aktualne nejvic lidi v DI!
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    jsem pro rozsireni, ale jen platbou bitcoinem
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Nechysta se nejaka zmena v rozsireni DI? Treba platba 200Kc za kazdeho noveho cloveka?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    To už raději funkci veřejných klubů zcela zrušit, než tenhle leakovací polostav…
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    S2FI: O tom píšeme furt, nestálo to ani za odpověď
    B3DA
    B3DA --- ---
    celkem casto se mi na desktopu stava, ze pri prechodu na random page vyskoci sloupek s chaty uzivatelu, se kterymi jsem si nedavno neco psal. neni to protoze by neco noveho poslali, proste jen tak. ted mi tu treba takhle zase visi 3 ruzne. nevim jak to spolehlive reprodukovat ale uplne ojedinely to neni a trochu otravny jo, hlavne protoze:

kdyz tyhle sloupky zaviram, casto se stane, ze se nekde neco zacykli a nyx sezere pamet. pomuze killnout browser. imho stejny issue, ktery uz jsem pred casem resil pri notifikaci novych zprav (a tam se zda byt fixed, resp. dost dlouho se mi to uz nestalo) .. [B3DA @ nyx :: pripominky uzivatelu]

nekdy to zmizi pri navigaci jinam samo, nekdy ne
    S2FI
    S2FI --- ---
    Nebylo by možné nějak označit diskuze, které jsou přístupné bez přihlášení? Ideálně např. nějak v názvu (klidně ale i jinak/jinde) v detailu dané diskuze + přidat třídu do html body? Chtěl bych vědět, jaké moje posty budou v jakých diskuzích veřejné. Díky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam