• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    L4MA
    L4MA --- ---
    YBUKO: jaky skupiny tu maj v hledacku tech 1000 lidi v peak hours? :)
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    VYHULENY_UFO: nic dělat nebudu. Jen opakují co jsem psal zde dva roky zpátky. -->> YBUKO
    Od té doby je to ještě horší a já nacházím mj. svoje screeny na opravdu nepěkných místech internetu. Kluby jako je 3. světová válka, VV a Konvička jsou v některých dezokruzích velmi oblíbené.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    YBUKO: super, kdyztak udelej z toho pak seznam vlastizradcu, at je zname...

jinak uvidis, ze se tu zacnou predhanet lidi, kdo je na nyxech dyl a jak je to tady ne/bezpecny.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    CYBERKOTLIK: To az od pozvanek..Ja byl uz na mageu i bbs infime..ale tam to byl vic chill..tady byly dost stredy s ucastniky czechtekku..uklidnilo se to az po zavedeni DI a pak jsme vsichni zestarli a prestali resit tolik sracek. :)
    YBUKO: Je krasne, ze tyhle ikonicke dvacet let stare udalosti si nekteri stale pamatuji :)..na berushky nova idcka jsem tu narazil jiz nekolikrat..na proruske fakeucty ci minusujici boty zatim nikoliv.
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    GILHAD: mluvím o úplně jiném levelu, ne když se tu (náhodný příklad) třeba Koudy hádá s Beruškami o análu a vynáší screeny Třeštíkům. Nyx je už dávno v hledáčku úplně jiných skupin.
    Ale to je fuk, nechci být arogantní, ale nemám potřebu nic vysvětlovat mudlům.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    KOUDY: pamatuju si tvůj příchod do dneška, od té doby už nyx nebyl nyxem:)
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    KOUDY: vím ;-)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ANARCHY: Jsem tu jen 22 let :))
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    KOUDY: na někoho, kdo tu je o rok méně než já, stařec a veterán, si nějak moc vyskakuješ!
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    KOUDY: Však to tam píšu :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    GILHAD: To tu nejsi moc dlouho mlicnaku!
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    CYBERKOTLIK: tohle vážně píše osoba banující do svejch klubů random uživatele? komické..
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    YBUKO: jsem tu jen 22 let, ale za safespace jsem to teda nepovažoval nikdy ...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MARASAN: nechtěl bys nakonec ještě seznam diskuzí, kde máš ban? (ne)

a nechtěl bys mít možnost smazat svůj obsah z těchto diskuzí, v rámci gdpr? (taky ne)
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    YBUKO: safe space? jakože zlí dezinformátoři ti ubližují přes internet?
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    CYBERKOTLIK: jo, k tomu možná dojde, dost lidí odtud odešlo, už to dávno není safe space.
    VYHULENY_UFO: já se nebojím, já je lovím :)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    YBUKO: dam ti radu, profily, ktery te nejak serou, si dej do ignoru. kdo se boji, nesmi na internety.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    YBUKO: a tady máš na ten svůj podnět zpětnou vazbu: běž si řešit propagandu a odhalování dezinformačních účtů na novinky
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    CYBERKOTLIK:
    KOUDY: hoši, já vám nic vysvětlovat nebudu :) podnět jsem podal.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    KOUDY: no ja tohle uz resil driv, rozhodne jsou tu nejaci "vote boti" kdyz si vypnes plusko tak reaguji na urcita temata -1 takze kdybys videl u vsech kdo pro co hlasoval mohl bys udelat mapu.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    KOUDY: samozřejmě, kdo mu dá mínus je automaticky dezinformátor, jiná možnost neexistuje
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam