• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    CYBERKOTLIK: jo, k tomu možná dojde, dost lidí odtud odešlo, už to dávno není safe space.
    VYHULENY_UFO: já se nebojím, já je lovím :)
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    YBUKO: a tady máš na ten svůj podnět zpětnou vazbu: běž si řešit propagandu a odhalování dezinformačních účtů na novinky
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    CYBERKOTLIK:
    KOUDY: hoši, já vám nic vysvětlovat nebudu :) podnět jsem podal.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    KOUDY: no ja tohle uz resil driv, rozhodne jsou tu nejaci "vote boti" kdyz si vypnes plusko tak reaguji na urcita temata -1 takze kdybys videl u vsech kdo pro co hlasoval mohl bys udelat mapu.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    KOUDY: samozřejmě, kdo mu dá mínus je automaticky dezinformátor, jiná možnost neexistuje
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    YBUKO: A jak to poznas z minusu?
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    RAINBOF: protože nejen mně zajímá které jsou tu proruské a dezinformační účty, například. Bohužel nyx nezareagoval na to, že tenhle server se potýká s tím samým, co veškeré jiné sociální sítě. Zatím naštěstí v mnohem menším měřítku.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    YBUKO: ale proc ? kdyz jsou "placeny" = > nemohly.
    Nad cim bych diskutoval je, ze by tam nemuselo byt upozorneni ze to dotycnej uvidi.
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    A ten úložný prostor bez prémiovky se neplánuje trochu zvětšit?
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    GREATDRAKE: nevím jestli to není chyba. Stejně jako s tím, že DI má pořád jen prostor na 10 id. Ne, rozšíření třeba na 20 by nyx opravdu nerozbilo. Doba se od roku 2001 posunula.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    YBUKO: Probíralo se mockrát. Nyx byl proti.
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    JONY: dotaz i přesto trvá.
    JONY
    JONY --- ---
    YBUKO: to bys zlikvidoval celý byznys model :)
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    Mohly by být mínusy veřejné?
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    VANEK
    VANEK --- ---
    Z pošty:
    ---
    vzdálený známý: (zčistajasna hodně divné, naštěstí nijak kompromitující odkazy)

já: To bylo fakt na mě? 8-o

VZ: hmmmm

ne

jsem si neuvědomil, že když si vyfiltruji zprávy s určitým ID, tak že to automaticky neznamená, že se stane příjemcem psané zprávy

já :Taky už se mi to stalo™
    ---

Vážně, interface je už tak dost kontraintuitivní a nedovedu si představit usecase "vyfiltruju si někoho a pak chci psát jinému" (a i kdyby takové výjimky byly, tak jistě to snadno zvládnou manuálním přenastavením; naopak automagické doplnění adresáta při filtrování by jistě spoustě takových nedopatření předešlo).
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    LORD_DE_SEIS: cimz jsi nevyresil problem
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    nyxi .. tim ze mas omezeni na 3+znaku ve vyhledavani, je problem najit kluby co resi AI
    neslo by do poctu znaku v takovem pripade pocitat treba uvozovky? "AI" nebo udelat jine reseni?
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    ELIDOR: To řeší našeptávač/nápověda ve vyhledávacím políčku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam