• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    KOUDY: Tipuju, že ti to nedovolí převést dny, pokud by to znamenalo, že se dostaneš pod aktuální zabrané úložiště nebo sloty v DI.
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    KOUDY: měl jsem na mysli to druhé číslo, které je vidět ještě před tím, než něco do pole vyplníš.

KOUDY
    KOUDY --- ---
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    KOUDY: jaké číslo se ti zobrazuje v poli pro zadání počtu dní k převodu(1-?). podle všeho by to mělo být 1029, ale nevypadá to na číslo začínající jedničkou. 029? že by konec intervalu nemohl být čtyřciferný? pěkné.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    KOUDY: Mně to ukazuje
    781 dní zbyvá, 751 transferrable
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    systémovou notifikaci v 8:30 v neděli ráno považuju za specifickej smysl pro humor, ale osobně na našem projektu tohle netprím a zadal jsem oznámení v pracovní dny odpoledne.
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    NELLAS: ještě, že vás dobré duše mám!
    Děkuji<3
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    BERRUNA: Já to mám na homepage, ale uprostřed.

https://nyx.cz/

BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Já nemůžu zase najít, kdy mám konec a kolik? Ani vpravo nahoře, ani nikde :D
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Premiovka uz nejde nekomu darovat? Treba k vanocum?

NYX
    NYX --- ---
    VANEK: Snad vyreseno.
    VANEK: Snad vyreseno.
    SPIKE411: Snad vyreseno - ve smyslu povoleno. Clovek musi vedet, ze tam musi dat controls atribut, jinak to je asi k nicemu. Ale podle me to je tak anomalni vec, ze nema smysl ji davat treba do toho autocomplete tagu. Nevim.

NYX
    NYX --- ---
    Na starem nyxu to urcite tak nebylo. Tohle skakani na prvni neprecteny muze rozumne fungovat jen kdyz jsou zname rozmery vseho nad tim, tj. je nutne stahnout vsechny obrazky/videa atd., zjistit velikost a pomer stran, nacpat to natvrdo do html atd…a tohle se dela teprve az v novem nyxu. Jinak by v prubehu nacitani vsechno poskakovalo dolu.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    L4MA: Tak to už fakt nevím :) Ale skoro bych si tak tipl, že ta funkce bude výstupem té screenshotované konverzace z října 2022.
    L4MA
    L4MA --- ---
    CAIDEL: wow, kazdej den se clovek muze naucit neco novyho, diky. :D tak to bylo i na starym nyxu?
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    THEFLON: Éééé... teď nevím, jestli to chápu dobře... ale pokud neklikneš na název diskuze, ale na červené 4 NOVÉ, tak to skočí na diskuzi s parametrem /first-new, což udělá přesně to, co chceš, ne? Otevře to první nový příspěvek.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    THEFLON: tak jasne ze jo... :)
    THEFLON
    THEFLON --- ---
    MAWERICK: já bych raději pohodlně :-)

MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    THEFLON: no to co psal NAVARA: celkem funguje a zjistil jsem ze jsem castecne lama protoze kdyz se vhistorii neklikne na jmeno diskuze ale na pocet novych tak ti je to vyfiltruje. ale je pravda ze je to filtr... a ne ze by se to tam "posunulo"...

ale kdyz na to cislo pkliknes a pak v diskuzi das refresh tak se nactou i zbyle pripevky a zustne to na tom prvnim neprectenem...

Takze rekneme ze nejak to +- funguje :)

i kdyz je to trochu nepohodlne...
    THEFLON
    THEFLON --- ---
    MAWERICK: o bod 2 jsem žádal někdy před rokem a NYX mi odpověděl, že by to neměl být problém.
    bohužel stále to tam není a za mě je to na PC největší pain celého NYXu
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NAVARA: No. Vo těch mluvím. Často prostě jen vidím "NOVÉ" a klikám, aniž bych si jich stihnul všimnout.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SALVATOR: Jsou tam ikonky :)

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NYX: Za předpokladu, že si všimnu, že počet nových != počet nových s obrázkem, což bohužel zhusta nebývá pravidlem. Ale chtěl sem to hlavně nahodit jako další užitečnej use case. Zvlášť jestli je zrovna tahle fíčura vázaná na prémiovku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam