• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    Tohle to hlásilo jako "podrobnosti":
    Zkontrolujte připojení k internetu
    Zkontrolujte všechny kabely a restartujte všechny směrovače, modemy a další síťová zařízení, která používáte.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    GLOBETROTTER:
    HARDCABB:
    Poslušně hlásím, že opuštěním Taiwanu (kde jsem byl na mobilních datech, ne na WiFi) problém zmizel. Přitom jsem neměl problém s žádnou jinou webovkou s doménou .cz nebo .com, jen s nyxem. Možná to někdo dokáže vysvětlit.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    *Markdown
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ```markup

nebo tak něco
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Pls podporu aspoň základního markupu (klidně k přepínání modů html|text ještě markup), ať jde pastovat texty

#### **1. Klíčová bitva o letiště Hostomel**
    - Podle Pataje byla bitva o letiště Hostomel rozhodujícím momentem ruské invaze v roce 2022.
    - Kdyby Rusové letiště udrželi, mohli přivést posily a zřejmě by Ukrajina jako samostatný stát přestala existovat.
    - Ukrajinská armáda dokázala ruský plán narušit a zabránit rychlému pádu Kyjeva.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    HARDCABB: nenačte se někdy ani homepage. Nebo nefunguje refresh ani žádné tlačítko (protože se nic nenačítá).
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    GLOBETROTTER: mne se casto misto fotek zobrazi jen ty jednobarevny placeholdery a musim refreshnout, deje se ti to samy, nebo se ti to auditko vubec nenacte?
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    V posledních dnech se mi špatně načítá nyx. Buď pomalu (kluby s fotkama) nebo vůbec. Ostatní weby (české i zahraniční) jdou bez problémů. Stává se to ještě někomu?
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    S2FI: to mě nenapadlo, to si v diskuzi Kdo umře předělám nástěnku s tipy a body
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    S2FI: mas pravdu, diky, kvuli nyx templatum musim definovat oboji jak pozadi, tak font .. mea culpa
    S2FI
    S2FI --- ---
    ELIDOR: když už máš barvu řádků, tak proč nenadefinovat zároveň i barvu textu? Chápu, že měnit barvu textu bez znalosti barvy pozadí není šťastné, ale pokud tu barvu pozadí vím, tak už té barvě textu přeci nic nebrání, ne?

ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    nyx, podporujes nejak tabulky? chapu ze si nemuzu definovat vlastni styly, chtel jsem to obejit uplne primitivni definici v tabulce (potrebuji barevne odlisit hodnoty), ale kvuli skinum se musim logicky vyhnout definovani barvy fontu, reseni je tedy obarvit radky
    udelal jsem si tedy uplne primitivni tabulku

<table border="1" align="left" style="border-collapse: collapse; padding: 3px; width: 300px;">
            <tr>
                <th style="padding: 3px 6px; width: 200px;">Země</th>
                <th style="padding: 3px 6px; width: 100px;">Podíl v % HDP</th>
            </tr>
            <tr style="background-color:#90ee90;"><td style="padding: 3px 6px;">Polsko</td><td style="padding: 3px 6px;">4,12</td></tr>
            <tr style="background-color:#add8e6;"><td style="padding: 3px 6px;">Litva</td><td style="padding: 3px 6px;">2,85</td></tr>
            <tr style="background-color:#ffcccb;"><td style="padding: 3px 6px;">Chorvatsko</td><td style="padding: 3px 6px;">1,81</td></tr>
    </table>

problem je, ze dobre to vypada jen na nekterem skinu prave kvuli barve fontu v tabulce
    je nejake reseni?

btw v modrem NYX skinu to je ok viz obrazek, na tmavych to je necitelne

prosim, koukni, nebo se nejak vyjadri i k tomu vyhledavani tagu #zprava != zprava
    dekuji Ti

ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    ahoj mohl bys udelat podminku pro vyhledavani tagu, tak, aby je to bralo i s tim # jako podminku pro vyhledani?

melo by to zobrazit zpravy jen s tagem: #zprava
    vyzkouset si to muzes na: [3. světová válka aneb kam náš svět směřuje? Status: Fuck Around And Find Out]
    dekuji

NYX
    NYX --- ---
    B42: Posli, mrknu na to.
    B42
    B42 --- ---
    Nevim jestli jsem tu spravne na helpdesku, kdyztak me prosim presmerujte.

Nekdy v listopadu/prosinci jsem si chtel prodlouzit premiovku prostrednictvim BTC, na nyxu se nejakou dobu transakce zobrazovala jako cekajici na potvrzeni, pak uplne zmizela. U sebe vidim transakci jako potvrzenou, nicmene premiova verze prodlouzena nebyla. TXID poslu do posty. Help?
    NYX
    NYX --- ---
    Ja nic nemenil.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    ELIDOR: Chvilkama to dělá u kratších názvů auditek. Pak je zase vše v pořádku.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    PES:

https://nyx.cz/bookmarks
    vidim uplne normalne, zadna zmena
    PES
    PES --- ---
    To se upravovalo nějak teď CSS, že jsou najednou kravské rozestupy v seznamu Sledované apod.???
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    Tak thready yo není úplně trivka ale LOCKED_OUT je na jeden hrnek lunga i s unit testem
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam