• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    SHMADE: resp.u horizontálního zobrazení je, u vertikálního ne
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    Vlastně jsem tu snad nikdy nedával nikomu minus a i s plusicky jsem dost skoupy, ale proč je potřeba v mobilním rozhraní (android, mozilla, Google pixel 8) muset přepnout do zobrazení pro počítače, aby se zobrazíl u příspěvků palec dolů?

Nemohl by být prosim viditelný vždy?

Díky.
    PES
    PES --- ---
    GLOBETROTTER: špatná 6-to-4 tranzice?
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    S2FI: Ale proč mi to doma (v USA, ale ne v Texasu) funguje a v roamingu s texaskou IP adresou ne?
    S2FI
    S2FI --- ---
    GLOBETROTTER: Mozna IPv4 vs IPv6. Dle mxtoolbox nyx nema nastaveny AAAA DNS. Pokud je to tedy pravda, tak by se to mohlo chovat tak, jak popisujes
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    GLOBETROTTER: Tak ani náhodou. Na wifině mám lokální japonskou IP adresu, ale na mobilních datech mám adresu, jako bych byl v Dallasu (kde tedy nebydlím)!!! Ovšem jak píšu, doma v USA nemám problém.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    PES: Jenže ta hotelová wifina IMHO musí mít taky japonskou IP adresu. Předpokládám, že data v roamingu mají IP adresu podle místního operátora (koneckonců ve Státech u domovského operátora problém nemám) a že tedy v tom by problém být neměl.
    PES
    PES --- ---
    GLOBETROTTER: asi nějaký "vybíravý" hosting filtrující podle IP? ;-)
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    GLOBETROTTER: Odvolávám, co jsem odvolal. Protože jsem to psal v Japonsku z hotelové WiFi, kde mi Nyx běží naprosto luxusně, ale když vyjdu ven na ulici a jsem na roamingu amerického T-mobilu, tak ani hovno, "Tento web není dostupný
    Odpověď webu nyx.cz trvala příliš dlouho.
    Zkuste:

Zkontrolovat připojení
    ERR_CONNECTION_TIMED_OUT"
    A stejně jako na Taiwanu, vše ostatní (FB, Seznam, Z dopravy, lidovky, americké weby atd.atd.) jde bez problémů - jediné, co nejde, je Nyx.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    Tohle to hlásilo jako "podrobnosti":
    Zkontrolujte připojení k internetu
    Zkontrolujte všechny kabely a restartujte všechny směrovače, modemy a další síťová zařízení, která používáte.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    GLOBETROTTER:
    HARDCABB:
    Poslušně hlásím, že opuštěním Taiwanu (kde jsem byl na mobilních datech, ne na WiFi) problém zmizel. Přitom jsem neměl problém s žádnou jinou webovkou s doménou .cz nebo .com, jen s nyxem. Možná to někdo dokáže vysvětlit.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    *Markdown
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ```markup

nebo tak něco
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Pls podporu aspoň základního markupu (klidně k přepínání modů html|text ještě markup), ať jde pastovat texty

#### **1. Klíčová bitva o letiště Hostomel**
    - Podle Pataje byla bitva o letiště Hostomel rozhodujícím momentem ruské invaze v roce 2022.
    - Kdyby Rusové letiště udrželi, mohli přivést posily a zřejmě by Ukrajina jako samostatný stát přestala existovat.
    - Ukrajinská armáda dokázala ruský plán narušit a zabránit rychlému pádu Kyjeva.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    HARDCABB: nenačte se někdy ani homepage. Nebo nefunguje refresh ani žádné tlačítko (protože se nic nenačítá).
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    GLOBETROTTER: mne se casto misto fotek zobrazi jen ty jednobarevny placeholdery a musim refreshnout, deje se ti to samy, nebo se ti to auditko vubec nenacte?
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    V posledních dnech se mi špatně načítá nyx. Buď pomalu (kluby s fotkama) nebo vůbec. Ostatní weby (české i zahraniční) jdou bez problémů. Stává se to ještě někomu?
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    S2FI: to mě nenapadlo, to si v diskuzi Kdo umře předělám nástěnku s tipy a body
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    S2FI: mas pravdu, diky, kvuli nyx templatum musim definovat oboji jak pozadi, tak font .. mea culpa
    S2FI
    S2FI --- ---
    ELIDOR: když už máš barvu řádků, tak proč nenadefinovat zároveň i barvu textu? Chápu, že měnit barvu textu bez znalosti barvy pozadí není šťastné, ale pokud tu barvu pozadí vím, tak už té barvě textu přeci nic nebrání, ne?

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam