• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    IP to skryje a dick bude malinký :o

DRAGON
    DRAGON --- ---
    CLAVEN: ano, google je drahý, souhlas :) nicméně například ten NudeNet je opensource a umí toho detekovat opravdu hodně (péra rozhodně :)
    Sign in to GitHub · GitHub
    https://github.com/notAI-tech/NudeNet
    B3DA
    B3DA --- ---
    existuje api endpoint `report/${postId}`, ktery afaik aktualne vyuzivaji jen appky (protoze to pro socialni site vyzaduji app markety)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Navyše teda existuje nejaká množina ľudí, ktorí si posielajú cez Nyxiu poštu vyžiadané a vítané nudes (predpokladám)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DRAGON: no, a teraz porozmýšľaj, ktoré z týchto riešení je jednoduchšie a lacnejšie :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    já bych to viděl spíš přes automatickou detekci NSFW obsahu. Nasazení AI nástroje (např. NudeNet) nebo komerční API jako Google Cloud Vision (safeSearchDetection) či AWS Rekognition (DetectModerationLabels). Fotka se při odeslání zanalyzuje a pokud splňuje kritéria, automaticky se nezobrazí, nebo se zobrazí rozmazaný s varováním nebo se neodešle vůbec plus přijde správci notifikace či tak něco. Samozřejmě má to i své stinné stránky (obsah se někam posílá), s tím nemám osobně žádnej problém, ale věřím, že někdo může mít.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    DRAGON: je to lepšie riešenie ako žiadne riešenie.
    SITH
    SITH --- ---
    případně CLAVEN: "uživatel XXX vám posílá obrázek, chcete jen zobrazit? ANO/NE"
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    CLAVEN: to ničemu nepomůže imho. Tak člověk něco napíše, co člověk nepozná a pak na to klikneš. To pomůže maximálně tak NSFW, nevyřeší to tu podstatu.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Alternatívne aspoň dať "prijímanie obrázkov len odkazom", ako sa to už dá nastaviť v kluboch.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    NYX: dickpicky a iné nevyžiadané obrázky
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    VON_GILOTINE: A nebo zjišťování IP adresáta...
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    dickpicky
    NYX
    NYX --- ---
    Jake veci by to mohlo vyresit?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Hele nešlo by pridať do nastavenia funkciu "zakázať obrázky v pošte"? Nejaké veci by to mohlo vyriešiť a neznie to ako veľmi zložitá zmena.
    RAVEBOY
    RAVEBOY --- ---
    Ahoj, zajímá mě jedna věc, týkající se odesílání NYX pošty. Když posílám pozvánku na událost, odesílá se to třeba 300 lidem a pak mi přijde i upozornění pro každýho zvlášť do pošty. To mi zase až tak nevadí - někdy se to hodí, někdy ne. To odesílání tolika lidem trvá několik sekund - to mi taky nevadí. Co mě ale zajímá je, že když mi během toho veškerýho odesílání napíše poštu někdo jinej, tak jestli se může stát, že mi to paralelně skočí někam doprostřed mezi těch 300, nebo to stojí v nějaký frontě a přijde mi do mojí pošty až potom.

DÍX/RB
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    DRAGON: pokud jsem to nebyl ja
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    GILHAD: nemusi ani do posty, das minus a napises mu to dalsim prispevkem, jako sem to ted udelal ja tobe :)) #patecek :)
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    LORD_DE_SEIS: Pak bude mít chudák v poště padesát upozornění, kdo všechno mu dal mínus, na každých 10 mínusek a nebude vědět, komu věřit a komu ne :)
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    ISCH: ale můžeš mu to napsat do pošty :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam