• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    UNTOY: já vím, jak to vzniklo a taky ti vlastně rozumím, ale přijde mi, že požadavek implementace této feature je prostě neobhajitelný, když tu v této chvíli nemáme ani jiný typ hodnocení, než thumb up/thumb down

ale pokud bys vymyslel nějaký opravdu vymakaný systém, tak klidně! :)
    UNTOY
    UNTOY --- ---
    PRAASHEK:
    > co si od toho slibuješ?

Asi nic krom tech lulz in any way. Spotanne to vzeslo z diskuse v [3. světová válka aneb kam náš svět směřuje? Status: Fuck Around And Find Out]
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    NELLAS: grammar nazi řeší (i přes to pojmenování) samosřejmě i pravopis. Jinak teda ten nápad je jakoby dobrej, akorátže úplná pičovina :)
    UNTOY: co si od toho slibuješ? Že se někdo bude vracet ke starým příspěvkům a dívat se, jestli mu tam náhodou nenašel někdo chybu? :)) a když tam bude mít značku "grammar nazi was here", tak ho to jako motivuje si to přečíst a hledat tu chybu? Já třeba už vídím sebe, jak to automaticky označuju všem just for the lulz.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    UNTOY: Můj grammarnazi příspěvek k této diskusi je, že si pleteš gramatiku a pravopis :)
    UNTOY
    UNTOY --- ---
    Doufam ze jsem tady ve spavne diskusi pro navrhovani novych features (?)
    Nekdy mam nutkani upozornovat na gramaticke chyby v prispevcich ostatnich lidi kdyz jsou opravdu do oci bijici, a evidentne nejsem jediny ( viz treba cerstve zde [OTAVA @ 3. světová válka aneb kam náš svět směřuje? Status: Fuck Around And Find Out] ) kdo to tak ma. Muzeme polemizovat o tom zda je k necemu takova zpetna vazba dobra nebo ne, tj. dany clovek se treba zlepsi v tom jak psat radove cislovky (viz muj post zde [UNTOY @ 3. světová válka aneb kam náš svět směřuje? Status: Fuck Around And Find Out] ). Nicmene takove prispevky jsou off-topic a v nekterych klubech se nedovoluji/mazou. 👎👍 tlacitka tohle samo o sobe nedokazou efektivne reflektovat, takze muj navrh je pridat GrammarNazi ikonku vedle tech stavajicich dvou, podobne jako na Facebooku jsou reakce 👍/❤️/😄 atp.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    LANDSMAN:
    Marek Janda (Nyx): Web, který vypadá jako z roku 2005, je super, uživatelé by na změnu designu nadávali - Lupa.cz
    https://www.lupa.cz/clanky/marek-janda-nyx-web-ktery-vypada-jako-z-roku-2005-je-super-uzivatele-by-na-zmenu-designu-nadavali/
    Plus něco asi vykoukáš, když si NYXe vyfiltruješ tady: [Rust - Programovací jazyk]
    LANDSMAN
    LANDSMAN --- ---
    Existuje nekde post o tom, na cem nyx vlastne jede? technologicky - infra, backend, frontend atd. Docela by me to zajimalo. Fakt jsem nadseny, jak je portal rychly atd.
    VANEK
    VANEK --- ---
    GLOBETROTTER: Tam kde v desktopovém, druhý v druhém menu, ikona srdíčka. (Taky Android/Chrome.)
    Teď jsem koukl do svých sledovaných a přibyla mi tam řada klubů, které jsem fakt nemohl vědomě přidat; s některými jsem různým způsobem interagoval relativně nedávno, ale třeba [Praha KBELY] je bezpečně mrtvý a netuším, co bych v něm kdy mohl chtít.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    TOOMIX: web
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    GLOBETROTTER: co máš z klienta? FYX, Nyxdroid, Nnn nebo chodíš přes web?
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    Během několika dní mi ze sledovaných vypadly dva kluby. Byl jsem jen na mobilu (Android). Ani nevím, kde jsou v mobilní verzi tlačítka Sledovat / Nesledovat. Je pravděpodobnější, že mám nešikovné prsty nebo se to děje obecně všem?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Upload nepoznává x265 videa hodí je jen jako přílohu - to je diskriminace moderních formátů!
    VANEK
    VANEK --- ---
    SPIKE411: Hele, to si nevybereš, já jsem si zase založil novou "poznámku v bloku" a v první chvíli jsem se fakt vyděsil, co jsem špatně zatrhl a komu rozeslal.

TUILE
    TUILE --- ---
    vdimla sem si toho pri vyrazovani diskuze z historie, kdy info je najednou v aj, pri poslani postu - post sent…
    TUILE
    TUILE --- ---
    nejak se ti behem dneska rozjebala cestina

PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    JONY: tímhle způsobem se dá odhalit chorobnej mínuskovač, a že tu jsou i mezi tzv. slušnými lidmi..
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    NYX: diky!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Každopádně díky za opravu, v případě dalších problémů se s důvěrou opět ozvu :))
    NYX
    NYX --- ---
    Jojo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam