úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
nyx :: pripominky uzivatelu
UNTOY
---
---
13:02:32 14.7.2025
1 odpověď
PRAASHEK
: zajimavy by byl zpusob reakci jako ma treba Slack/Discord, protoze krom emojis tam jdou pridavat i vlastni symboly, ale to neni uplne kompatibilni se soucasnou implementaci kdy podle poctu palcu lze treba filtrovat a anonymni palce dolu si muze uzivatel zakazat. Takze palce asi musi zustat nedotcene tak jak jsou, a vedle toho by byl nezavisle "G". A samozrejme to jak -a jestli vubec- by to bylo naimplementovane nezalezi na me (ale predpokladam ze by to bylo vic futureproof nez DB tabulka `grammarnazi_reactions`), takze jsem to nadhodil jen jako rychly podnet misto toho abych travil hodiny nad design dokumentem ktery by prisel vnivec.
PRAASHEK
---
---
12:47:10 14.7.2025
1 odpověď
UNTOY
: já vím, jak to vzniklo a taky ti vlastně rozumím, ale přijde mi, že požadavek implementace této feature je prostě neobhajitelný, když tu v této chvíli nemáme ani jiný typ hodnocení, než thumb up/thumb down
ale pokud bys vymyslel nějaký opravdu vymakaný systém, tak klidně! :)
UNTOY
---
---
12:43:36 14.7.2025
1 odpověď
+2
PRAASHEK
:
> co si od toho slibuješ?
Asi nic krom tech lulz in any way. Spotanne to vzeslo z diskuse v
[3. světová válka aneb kam náš svět směřuje? Status: Fuck Around And Find Out]
PRAASHEK
---
---
12:39:43 14.7.2025
2 odpovědi
+5
NELLAS
: grammar nazi řeší (i přes to pojmenování) samosřejmě i pravopis. Jinak teda ten nápad je jakoby dobrej, akorátže úplná pičovina :)
UNTOY
: co si od toho slibuješ? Že se někdo bude vracet ke starým příspěvkům a dívat se, jestli mu tam náhodou nenašel někdo chybu? :)) a když tam bude mít značku "grammar nazi was here", tak ho to jako motivuje si to přečíst a hledat tu chybu? Já třeba už vídím sebe, jak to automaticky označuju všem just for the lulz.
NELLAS
---
---
12:15:46 14.7.2025
1 odpověď
+7
UNTOY
: Můj grammarnazi příspěvek k této diskusi je, že si pleteš gramatiku a pravopis :)
UNTOY
---
---
10:47:25 14.7.2025
3 odpovědi
-7
Doufam ze jsem tady ve spavne diskusi pro navrhovani novych features (?)
Nekdy mam nutkani upozornovat na gramaticke chyby v prispevcich ostatnich lidi kdyz jsou opravdu do oci bijici, a evidentne nejsem jediny ( viz treba cerstve zde
[OTAVA @ 3. světová válka aneb kam náš svět směřuje? Status: Fuck Around And Find Out]
) kdo to tak ma. Muzeme polemizovat o tom zda je k necemu takova zpetna vazba dobra nebo ne, tj. dany clovek se treba zlepsi v tom jak psat radove cislovky (viz muj post zde
[UNTOY @ 3. světová válka aneb kam náš svět směřuje? Status: Fuck Around And Find Out]
). Nicmene takove prispevky jsou off-topic a v nekterych klubech se nedovoluji/mazou. 👎👍 tlacitka tohle samo o sobe nedokazou efektivne reflektovat, takze muj navrh je pridat GrammarNazi ikonku vedle tech stavajicich dvou, podobne jako na Facebooku jsou reakce 👍/❤️/😄 atp.
SPIKE411
---
---
14:26:14 3.7.2025
+6
LANDSMAN
:
Marek Janda (Nyx): Web, který vypadá jako z roku 2005, je super, uživatelé by na změnu designu nadávali - Lupa.cz
https://www.lupa.cz/clanky/marek-janda-nyx-web-ktery-vypada-
jako-z-roku-2005-je-
super-uzivatele-by-n
a-zmenu-designu-nada
vali/
Plus něco asi vykoukáš, když si NYXe vyfiltruješ tady:
[Rust - Programovací jazyk]
LANDSMAN
---
---
14:20:05 3.7.2025
1 odpověď
Existuje nekde post o tom, na cem nyx vlastne jede? technologicky - infra, backend, frontend atd. Docela by me to zajimalo. Fakt jsem nadseny, jak je portal rychly atd.
MATT
---
---
9:46:25 3.7.2025
poprosil bych o náhledy na youtube clips
např zde:
[MATT @ Nové Internetové Humory // Tito a Tiso Inside! // hajlování na toaletě povoleno // Poĺpp // retarded vEgaИ mEMEs welcome // DEUS VULT!!!!1]
VANEK
---
---
4:35:19 3.7.2025
+1
GLOBETROTTER
: Tam kde v desktopovém, druhý v druhém menu, ikona srdíčka. (Taky Android/Chrome.)
Teď jsem koukl do svých sledovaných a přibyla mi tam řada klubů, které jsem fakt nemohl vědomě přidat; s některými jsem různým způsobem interagoval relativně nedávno, ale třeba
[Praha KBELY]
je bezpečně mrtvý a netuším, co bych v něm kdy mohl chtít.
GLOBETROTTER
---
---
15:10:52 2.7.2025
TOOMIX
: web
TOOMIX
---
---
15:07:38 2.7.2025
1 odpověď
GLOBETROTTER
: co máš z klienta? FYX, Nyxdroid, Nnn nebo chodíš přes web?
GLOBETROTTER
---
---
13:54:32 2.7.2025
2 odpovědi
Během několika dní mi ze sledovaných vypadly dva kluby. Byl jsem jen na mobilu (Android). Ani nevím, kde jsou v mobilní verzi tlačítka Sledovat / Nesledovat. Je pravděpodobnější, že mám nešikovné prsty nebo se to děje obecně všem?
NAVARA
---
---
23:54:03 27.6.2025
+3
Upload nepoznává
x265 videa
hodí je jen jako přílohu - to je diskriminace moderních formátů!
VANEK
---
---
16:41:16 25.6.2025
+1
SPIKE411
: Hele, to si nevybereš, já jsem si zase založil novou "poznámku v bloku" a v první chvíli jsem se fakt vyděsil, co jsem špatně zatrhl a komu rozeslal.
TUILE
---
---
20:01:24 16.6.2025
vdimla sem si toho pri vyrazovani diskuze z historie, kdy info je najednou v aj, pri poslani postu - post sent…
TUILE
---
---
19:59:32 16.6.2025
+2
nejak se ti behem dneska rozjebala cestina
PALEONTOLOG
---
---
13:58:35 16.6.2025
JONY
: tímhle způsobem se dá odhalit chorobnej mínuskovač, a že tu jsou i mezi tzv. slušnými lidmi..
FRENNET
---
---
13:49:58 16.6.2025
NYX
: diky!
NELLAS
---
---
12:30:15 16.6.2025
+2
Každopádně díky za opravu, v případě dalších problémů se s důvěrou opět ozvu :))
NYX
---
---
12:29:27 16.6.2025
Jojo
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam