• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NECROMAN: Edge/OS (záleží, jestli použili nativní file selector nebo vlastní)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    NECROMAN: update, zjistil jsem, že aplikaci chyběla práva k Mikrofonu. Když jsem je povolil, tak file picker funguje.
    Otázkou je, zda ten dialog tanto generuje OS, nebo appka, nebo webovka?
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    V prohlížečí Edge na Androidu 16 (Pixel Pro 7) mi nefunguje File picker API jak je symbol sponky - zobrazí jen toto i když má aplikace povolený přístup k souborům. Možná je to problém v appce nebo nové verzi Androidu, každopádně je to divné

SITH
    SITH --- ---
    NYX: ano. Mám puštěný nyx, v rámci minut před klasickým odhlášením dle neaktivity dělám něco jiného jinde, a když se vrátím na chrome s nyxem, tak mám rychlou hlášku že jsem odhlášen, ale za vteřinu se zase automaticky přihlásím.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    VANEK: asi by to chtelo do plovouciho okna pridat zaviraci 'X', dost velky na palec.
    VANEK
    VANEK --- ---
    NYX: Za prvé u svých starších příspěvků už notifikace nemám k dispozici, za druhé může jít o cizí příspěvky, viz teď to přihlašování lajkem.
    Ale jo, samozřejmě je to drobnost.

GLOBETROTTER: Mimochodem, můj asi největší problém s Nyxem na mobilu je: otevřu si 100 nových, skrolluju odspoda, v půlce na něco chci reagovat, vyskočí mi to odpovídací okno... a zabere půl displeje a na zbylé příspěvky už není pořádně vidět. Na desktopu prostě zmáčknu Esc, ale na mobilu ho odstraním leda tak, že musím odskrollovat až nahoru, kde je normální okno na příspěvky, a pak složitě zase jet dolů a hledat, kde jsem byl. Přehlížím nějaké Kolumbovo vejce? Nebo nešlo by do mobilního skinu přidat zavírací křížek?
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    SALVATOR: Díky za tip, doteď jsem vždy musel kliknout na "osobní".
    NYX
    NYX --- ---
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    A najet na ikonku myší se na mobilu sice nedá, ale minimálně na Androidu na ní můžu dlouho podržet prst a na vršku kontextovýho menu, který se mi tak otevře, si nick můžu přečíst.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Když už jsme u toho, zaznamenává se vůbec u palečků datum a čas?
    NYX
    NYX --- ---
    No treba na mobilu apod si nemuzes na ikonku najet mysi a precist si nick, tak aspon poradi muze napovedet kdyz to bude podle abecedy. A kdyz te na nove upozorni notifikace, muze to u prispevku byt abecedne?
    VANEK
    VANEK --- ---
    Proč se vlastně lajky pod příspěvky řadí abecedně a ne podle času jako v upozorněních?
    31STITCHES
    31STITCHES --- ---
    NYX: mě změna adblockeru v chromu odhlásila úplně od všeho ... takže možná nějaký nevhodně nastavený adblocker u uživatele ?
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Nebude to spis bezpecnostni token?
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    NYX: nepozoruju. vsechny session mam prihlasene uz tak dlouho, ze si ani nepamatuju, kdy jsem se prihlasoval naposledy
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NYX: Já to potvrdit nemůžu. Nezapomněl jen při přihlášení zaškrtnout "pamatuj si mě"?
    NYX
    NYX --- ---
    Ma tu nekdo problem s tim, ze by vas nyx kazdou chvili odhlasil sam od sebe? Treba po chvili neaktivity apod?

Mam to hlasene od jednoho cloveka a nejak nechapu jak by se to mohlo dit, tak jestli hledat nejaky problem u me nebo u nej.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    Když si v mobilní verzi u konkrétního klubíku otevřu seznam práv jednotlivých ID, tak se mi vlevo sloupec ikonek smrskne na tak 1/10 šířky. Abych ty ikonky viděl normálně, musím telefon otočit naležato.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    btw jeste poznatek, tak #tag by mel zobrazit jen zpravy s tage #tag
    ale zobrazuje to urcite procento zprav i bez tohoto tagu
    viz zde by to melo ukazat jen prispevky s tagem #zprava

[3. světová válka aneb kam náš svět směřuje? Status: Fuck Around And Find Out]
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    NYX prosim, mohl bys u tagu dat tlacitko nejen na +tagy, ale soubezne na -tagy? nebo povolit zadani negace tagu? tzn nejen "tag" ale i "-tag" ?
    nyni zadat -tag nelze, tzn to musi clovek delat na xkrat rucne

priklad: nekdo nechce sledovat prispevky s neajkym tagem (zde #kecy), tak nyni to funguje tak, ze musis kliknotu na tag #kecy (zobrazi se ti jen prispevky s tagem #kecy a ty pak rucne musis do vyhledavani dat -#kecy, abys udelal revezni vyhledavani prispevku), nebo pochopitelne rovnou rucne pokazde do vyhledavani napsat: -#kecy

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam