• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    VANEK: Pravděpodobně se to týká i GIFů (mám v úložišti jen jeden kus, trochu málo pro statistiku), JPEGy jsou OK.
    VANEK
    VANEK --- ---
    HOWKING: Mám v https://nyx.cz/profile/files?file_type=discussion_attachment špatně náhledy .png (ale ne úplně všech!) zřejmě od roku 2024 (seřadit jen podle času nejdou ;-) a dřív jsem je moc nepoužíval) až po současný. Starší jsou kupodivu OK. (Pro jistotu, testováno Chrome na Androidu, rozumně aktuální, i poněkud zastaralá Windows.)

Chápu, že přegenerovávat se už nebudou; jsou horší legacy bugs. Ale marná sláva, nasadit funkční knihovnu aspoň ex nunc by bylo malé, bezvýznamné plus.

Obrazek.png výše nahrán a vložen natvrdo do/z "volných souborů", abych dokázal, že to mezitím nezačlo fungovat:

BOD
    BOD --- ---
    VANEK: Fyx a další nevyhovují?
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    BOD: ale tam je to zamer abys zustaval na feedu s reklamama a suggested, atp.
    Tady ne.
    VANEK
    VANEK --- ---
    BOD: Android Chrome.
    BOD
    BOD --- ---
    VANEK: Pro mě je děsivý a chaotický UX peklo FB, netuším jak poznat co za page sleduju, vlastně podobný issues co pushes co popisuješ. Nyx naopak velice cením, a jsem tolerantnější k ne dokonale modernímu vzezření, páč za tím prostě není miliardový business těžící naše data. Jiný komunity mají phpBB cms s pár pluginy, nebo diskuzi na fb/discord, my máme vlastní krásnou platformu s hromadou featur.
    Takže to hodnocení co je a není peklo bude asi dost individuální. Co za Nyx klienta na mobilu používáš?
    VANEK
    VANEK --- ---
    FRK_R23: Mimochodem tahle stránka je UX peklo a na mobilu obzvlášť; drahnou chvíli mi trvalo pochopit, že např. "sledovat" normálním fontem znamená "sleduji", zatímco červeně "začít sledovat" atd. atd. (Co to vlastně v dnešní době po zrušení socmediálních prvků Nyxu obnáší? Aspoň minimální kontextová nápověda by se fakt hodila.)

Přičemž koukám, že kliknutí na to, respektive věci jako "ignorovat pozvánky", KDEKOLI v divu na celou šířku obrazovky stejně vede jenom na nastavovací stránku typu https://nyx.cz/people/settings/NYX (kde pořád straší všichni ostatní lidi, které v nastavení mám). Zase, zvlášť matoucí to bylo na mobilu, kde nebylo jasné, že kýžená interakce je tam, zkusil jsem menu pod ikonkou, tam jen obvyklé věci a podobného nic nebylo, a když jsem klikl vedle, abych z něj vyskočil, najednou jsem byl v tom nastavení, pořádně se to replikovat nedalo, tak jsem se divil, co je to za JS bug...
    LBW
    LBW --- ---
    Nebude zase nejakej Nyx merch?
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    QWWERTY: jo jasne vidim to /*.xls ... hmm blah :) thx
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    ELIDOR: tam nebude problem lomitko, ale to ze si highlighter mysli, ze /* je zacatek komentare, ne?
    coz bude asi by design
    about_Comments - PowerShell | Microsoft Learn
    https://learn.microsoft.com/en-us/powershell/module/microsoft.powershell.core/about/about_comments?view=powershell-7.5
    Beginning in PowerShell 6.0, the ConvertFrom-Json cmdlet supports the following JSON comment styles:
    Single-line comment (//)
    Block comment (/* */)

e.g.
    cmd.exe -before
    /* i'm a powershell comment */
    process_files.exe /path/with/wildcard/*
    cmd.exe -after
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    NYX: Buď jsem to špatně pochopil, nebo to nezobrazuje některé kluby. Například v [3. světová válka aneb kam náš svět směřuje? Status: Fuck Around And Find Out]
    dávám like de facto každému příspěvku s doloženým zdrojem, ale ve výpisu z tohoto klubu nevidim ani jeden jediny příspěvek …
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    NYX: ale jen posledních 50 ;-)
    NYX
    NYX --- ---
    V poslednich je moznost filtru na to cemu jste dali palec vy sami.

https://nyx.cz/last?rated_by_me=true
    DARKINA
    DARKINA --- ---
    No nebo by byla super funkce -tvá poslední aktivita. Klidně jen omezit třeba počtem nebo časově(např tvá poslední aktivita za 24/48/72h. Byly by tam jak mnou udělené palce, tak i příspěvky. Jde mi o to, že se mi občas stane, že omylem při scrollovaní udělim palec a nevšimnu si toho, což už mělo za následek i zprávy a vysvětlování v poště🤦‍♀️.)
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    na moderatora bych se vybodl, spis bych pridal hledani "mych palcu nahoru" at uz v klubu tak globalne.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    NAVARA: datum, mas pravdu toto musi urcit Nyx, aby to nerozbilo posloupnost v databazi?
    co se mazani tyce, to je jako nyni, pokud uzivatel smaze prispevek a ty ho vidis, tak i kdyz mu das dis/like tak se to neprojevi, proste neni ten dis/like na co navazat, pokud das odpovede stylem "odpovedet na zpravu" tak se zobrazi jen nick, ale ne vazba na post. tzn tohoto bych se nebal, je to identicke. dekuji Ti za reakci
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ELIDOR: Musel bys řešit i věci jako když se post zobrazí - bude to s datem původního odeslání nebo s datem schválení? Co mazání odeslaného ještě neschváleného postu autorem, atd :)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    Děkuji všem za reakce a nápady.
    Moderovaná diskuze je, jak jsem již avizoval, opravdu určená pro „málo obrátkové místnosti“ – tam, kde jsou jednotky příspěvků a nezáleží na minutě, kdy jsou schváleny. :)

V reálném provozu si majitel místnosti poměrně rychle určí moderátory – to jsou ti, co přispívají a nedělají hlouposti. Tzn. těchto lidí může být klidně většina… proč ne. Schválení příspěvku je tak opravdu jen otázka relativity času.

Jen pro doplnění, jaké mohou být varianty práv u moderátora:
    Jak jsem psal, nyní máme nastavitelná práva: číst; psát; mazat; úprava nástěnky; správa uživatelských práv

Moderátor má v návrhu automaticky možnost číst/psát a schvalit příspěvek od uživatele s právy psát.
    Dálemu mu lze (volitelně) zaškrtnout tyto varianty:
    + mazat
    + úprava nástěnky
    + správa uživatelských práv (vyjma majitele místnosti)

Můj pohled na věc je ten, že své místo na světě NYX.cz to má, ale samozřejmě to není určeno pro všechny.
    Tedy hype ohledně „terorizování uživatelů“ mi přijde zbytečný.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    GILHAD: jasne, tomu rozumim :) spis mi slo o to, jestli to neni trosku kanon na vrabce, ale mozna sem Elidora pochopil asi trosku jinak, co se use case tyce.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    V Ism obcas jako spoluspravce promazu zbytecnej chat, ale jinak je to imho na majitelich klubu jakou formu diskuze tam nastavi a ten kdo ji nebude dodrzovat dostane RO nebo ban ne?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam