• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Koukám, že nám tu kromě labilních psychotiků s 10 identitami operují už i boti :)

GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    TARMAQ: Díky
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    GLOBETROTTER: Tak pak to pole nezaškrtávej. Znamená to přesně to, co nechceš, tedy že u každé volby uvidíš, kdo pro ni hlasoval.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    Mám jen dotaz - co znamená zaškrtávací okénko "veřejné výsledky" v anketách? Chci udělat anketu tak, aby byly vidět výsledky, ale aby nebylo vidět, jak kdo hlasoval.
    CROSS
    CROSS --- ---
    Záhadně zmizel soubor (PDF), který jsem nahrál jako přílohu do klubu Za paywallem zdehle:
    [CROSS @ Za Paywallem? 🔐🗝️ Odemčeno. 🔑🔓 klub se 4 pravidly v záhlaví]

Soudě podle palečků, několika lidem normálně fungoval (i mně, když jsem to po nahrání zkoušel), ale bez jakéhokoli mého zásahu prostě zmizel a odkaz začal vracet 404.

https://nyx.cz/files/000/029/2986766_53ad2ef4f57ae3a28be0/original.bin?name=Liv+Strömquist+-+Jako+by+to+jediné+•+RESPEKT.pdf

V souborech roztříděných jako přílohy podle klubů a data ho nevidím, takže fakt zmizel. Mám ještě 1.7 GB kapacity a to PDF mělo cca 1.2 MB.

Co dělám blbě?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Neslo by na incely gilotinova formatu aplikovat DI zdarma?
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Presvedc nakou holku co se tu rada ukazuje naha at s tim zacne otravovat nyxe ona a za tyden to bude
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    VANEK: jenže já mam i vyplé reakce na ignorované uživatele ... nastavit tuhle podmínku i pro ty nové příspěvky (ikonky) když jsem v klubu, by mělo být lehké. Double ignore nechci používat, protože tim bych akorát upozornil dané jedince, že je mam v ignore a mohli prudit.
    VANEK
    VANEK --- ---
    CRAZY_IVAN: A já to mám přesně naopak: jednoduchý ignore beru u některých lidí prostě jako filtr moc vysokého šumu v auditkách s vekým provozem. Když na ně někdo reaguje, tu odpověď vidím a pokud to působí zajímavěji, můžu si pomocí REPLY rozkliknout, co to bylo - na desktopu nadvakrát, na mobilu to jde hned (což je fajn).
    Ale když mi vyskočí, že napsali něco nového, tak se na to nedostanu, což uznávám je poněkud nekonzistentní - ale mně je ten xicht ukradenej, nechci se prokousávat těmi texty, a spíš je pro mě užitečné vědět, že se zrovna děje něco, co neuvidím.
    A podobně když oni na někoho reagují, vidím u příspěvku např. "1 odpověď", ale to už nerozkliknu, i kdybych stokrát chtěl; víc by se mi tam taky líbilo mít tu možnost si to odemknout.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Uživatelské filtry na klubech (kam by Sith napsal "-kecy") tu kdysi byly…
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    určitě to řešilo milion lidí, ale nechápu, že to pořád neni vyřešený ... když mam někoho v ignore, tak když jsem přímo v auditku, tak jak se ukazuje lišta s ikonkama, že je novej příspěvek, tak fakt tam ten xicht nechci vidět.
    SITH
    SITH --- ---
    zkusím to podruhé, poprvé to nevyšlo.

situace:
    - diskuze, která je hojně navštěvovaná a ačkoliv je zaměřená na fakta a příspěvky, spousta lidí tam rádo píše své silné názory, různé vtipy a bláboly. Někdo to označuje hashtagem #kecy, někteří ale nikoliv.
    - tato diskuze, konkrétně [3. světová válka aneb kam náš svět směřuje? Status: Fuck Around And Find Out], má v záhlaví možnost použít některé hashtagy, viz obrázek

ideální TO-BE stav:
    1) mám možnost si pro tuto diskuzi někde nastavit, že kdykoliv do ní příjdu, automaticky se mi NEzobrazí příspěvky s hashtagem #kecy
    nebo
    2) si v diskuzi přes jednu ikonku tyto příspěvky odstraním (tj nebudu je vidět).

nepříjemnosti:
    - možné při vstupu do diskuze nevidět nové příspěvky, protože všechny nové příspěvky mají #kecy, ale to je podobné jako nové příspěvky od lidí, kteří jsou v ignore
    - vstoupit do diskuze, upravit si text pole, dopsat hashtag, napsat mínus a tím si to odfiltrovat sám = moc náročné, moc psaní, není ideální

šlo by s tohle téma pls znova otevřít?

SITH:
    SITH:
    KID_MCHUTT:
    NYX:

KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    VANEK: Pravděpodobně se to týká i GIFů (mám v úložišti jen jeden kus, trochu málo pro statistiku), JPEGy jsou OK.
    VANEK
    VANEK --- ---
    HOWKING: Mám v https://nyx.cz/profile/files?file_type=discussion_attachment špatně náhledy .png (ale ne úplně všech!) zřejmě od roku 2024 (seřadit jen podle času nejdou ;-) a dřív jsem je moc nepoužíval) až po současný. Starší jsou kupodivu OK. (Pro jistotu, testováno Chrome na Androidu, rozumně aktuální, i poněkud zastaralá Windows.)

Chápu, že přegenerovávat se už nebudou; jsou horší legacy bugs. Ale marná sláva, nasadit funkční knihovnu aspoň ex nunc by bylo malé, bezvýznamné plus.

Obrazek.png výše nahrán a vložen natvrdo do/z "volných souborů", abych dokázal, že to mezitím nezačlo fungovat:

BOD
    BOD --- ---
    VANEK: Fyx a další nevyhovují?
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    BOD: ale tam je to zamer abys zustaval na feedu s reklamama a suggested, atp.
    Tady ne.
    VANEK
    VANEK --- ---
    BOD: Android Chrome.
    BOD
    BOD --- ---
    VANEK: Pro mě je děsivý a chaotický UX peklo FB, netuším jak poznat co za page sleduju, vlastně podobný issues co pushes co popisuješ. Nyx naopak velice cením, a jsem tolerantnější k ne dokonale modernímu vzezření, páč za tím prostě není miliardový business těžící naše data. Jiný komunity mají phpBB cms s pár pluginy, nebo diskuzi na fb/discord, my máme vlastní krásnou platformu s hromadou featur.
    Takže to hodnocení co je a není peklo bude asi dost individuální. Co za Nyx klienta na mobilu používáš?
    VANEK
    VANEK --- ---
    FRK_R23: Mimochodem tahle stránka je UX peklo a na mobilu obzvlášť; drahnou chvíli mi trvalo pochopit, že např. "sledovat" normálním fontem znamená "sleduji", zatímco červeně "začít sledovat" atd. atd. (Co to vlastně v dnešní době po zrušení socmediálních prvků Nyxu obnáší? Aspoň minimální kontextová nápověda by se fakt hodila.)

Přičemž koukám, že kliknutí na to, respektive věci jako "ignorovat pozvánky", KDEKOLI v divu na celou šířku obrazovky stejně vede jenom na nastavovací stránku typu https://nyx.cz/people/settings/NYX (kde pořád straší všichni ostatní lidi, které v nastavení mám). Zase, zvlášť matoucí to bylo na mobilu, kde nebylo jasné, že kýžená interakce je tam, zkusil jsem menu pod ikonkou, tam jen obvyklé věci a podobného nic nebylo, a když jsem klikl vedle, abych z něj vyskočil, najednou jsem byl v tom nastavení, pořádně se to replikovat nedalo, tak jsem se divil, co je to za JS bug...
    LBW
    LBW --- ---
    Nebude zase nejakej Nyx merch?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam