• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NYX: NYX: no prave ze vsechny tyhle podminky se toho netykaji. Ukazkovy priklad: neco delam u PC, obcas prekliknu na nyx, neco napisu, neodhlasuju se, pak zas jinam, bavim se o radu desitek vterin. a mezitim mi prijde pet emailu z konverzace v poste. To mi prijde prave podezrele. Aplikace vubec nepouzivam.
    NYX
    NYX --- ---
    Mozna do toho jeste muze vstupovat pouzivani aplikace. Kdy zavrenim aplikace se zacnou notifikace posilat okamzite apod. Ale nevim jestli tohle ma naimplementovana kazda aplikace nebo ne.
    NYX
    NYX --- ---
    Ridi se to tim, jak dlouho jsi nebyl aktivni. Tj. nekdo ti posle zpravu. Pokud jsi nebyl aktivni dele nez X (tusim, ze to je 30 minut), okamzite odchazi notifikace. Jinak se ceka a kdyz ji neprectes a doba tve neaktivity dosahne X, posle se notifikace.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Prosím, pěkně, jak vlastně funguje odesílání e-mail notifikací o příchozí zprávě v poště? Chápal jsem to vždycky tak, že když nejsem přihlášený, přijde mi zpráva. Ale posledních pár měsíců mi přijde, že si to žije vlastním životem, protože i když jsem přihlášený (Win10/Chrome), tak mi cca každou druhou až třetí zprávu přepošle na e-mail. Dá se s tím něco prosím udělat, aby se tak nedělo, nebo mám něco blbě nastaveného já sám, ať už na Nyxu, browseru (třeba že mne Nyx vnímá jako odhlášeného kvůli nějakému nastavení, netuším, jen tipuji), nebo čím to může být?
    Díky.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Na Mastodonu jsem objevil "killer" fci blokovaná slova. Dají se skrýt příspěvky, které obsahují konkrétní slovo, či frázi. Šlo by to i na NYXu? :)
    [HOWKING @ Mastodon 🐘 / Fediverse - decentralizovaná sociální síť / #joinmastodon]
    SKAFF
    SKAFF --- ---
    SKAFF: tyka se i postu v last z trziste
    SKAFF
    SKAFF --- ---
    [desktop] tohle je nejaky random post z "last", kde bylo by fajn po kliknu na jeden z img mít možnost přejít doleva doprava šipkama na další img co jsou v postu. Ale to ten náhled neumí

CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    Aaand he is gone
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    NAGASAWA: jako už i přidal příspěvek bez odkazu... Zato s názorem na Ukrajinu. Juicy bot
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Koukám, že nám tu kromě labilních psychotiků s 10 identitami operují už i boti :)

GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    TARMAQ: Díky
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    GLOBETROTTER: Tak pak to pole nezaškrtávej. Znamená to přesně to, co nechceš, tedy že u každé volby uvidíš, kdo pro ni hlasoval.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    Mám jen dotaz - co znamená zaškrtávací okénko "veřejné výsledky" v anketách? Chci udělat anketu tak, aby byly vidět výsledky, ale aby nebylo vidět, jak kdo hlasoval.
    CROSS
    CROSS --- ---
    Záhadně zmizel soubor (PDF), který jsem nahrál jako přílohu do klubu Za paywallem zdehle:
    [CROSS @ Za Paywallem? 🔐🗝️ Odemčeno. 🔑🔓 klub se 4 pravidly v záhlaví]

Soudě podle palečků, několika lidem normálně fungoval (i mně, když jsem to po nahrání zkoušel), ale bez jakéhokoli mého zásahu prostě zmizel a odkaz začal vracet 404.

https://nyx.cz/files/000/029/2986766_53ad2ef4f57ae3a28be0/original.bin?name=Liv+Strömquist+-+Jako+by+to+jediné+•+RESPEKT.pdf

V souborech roztříděných jako přílohy podle klubů a data ho nevidím, takže fakt zmizel. Mám ještě 1.7 GB kapacity a to PDF mělo cca 1.2 MB.

Co dělám blbě?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Neslo by na incely gilotinova formatu aplikovat DI zdarma?
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Presvedc nakou holku co se tu rada ukazuje naha at s tim zacne otravovat nyxe ona a za tyden to bude
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    VANEK: jenže já mam i vyplé reakce na ignorované uživatele ... nastavit tuhle podmínku i pro ty nové příspěvky (ikonky) když jsem v klubu, by mělo být lehké. Double ignore nechci používat, protože tim bych akorát upozornil dané jedince, že je mam v ignore a mohli prudit.
    VANEK
    VANEK --- ---
    CRAZY_IVAN: A já to mám přesně naopak: jednoduchý ignore beru u některých lidí prostě jako filtr moc vysokého šumu v auditkách s vekým provozem. Když na ně někdo reaguje, tu odpověď vidím a pokud to působí zajímavěji, můžu si pomocí REPLY rozkliknout, co to bylo - na desktopu nadvakrát, na mobilu to jde hned (což je fajn).
    Ale když mi vyskočí, že napsali něco nového, tak se na to nedostanu, což uznávám je poněkud nekonzistentní - ale mně je ten xicht ukradenej, nechci se prokousávat těmi texty, a spíš je pro mě užitečné vědět, že se zrovna děje něco, co neuvidím.
    A podobně když oni na někoho reagují, vidím u příspěvku např. "1 odpověď", ale to už nerozkliknu, i kdybych stokrát chtěl; víc by se mi tam taky líbilo mít tu možnost si to odemknout.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Uživatelské filtry na klubech (kam by Sith napsal "-kecy") tu kdysi byly…
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    určitě to řešilo milion lidí, ale nechápu, že to pořád neni vyřešený ... když mam někoho v ignore, tak když jsem přímo v auditku, tak jak se ukazuje lišta s ikonkama, že je novej příspěvek, tak fakt tam ten xicht nechci vidět.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam