• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    CPT_PLESARD
    CPT_PLESARD --- ---
    Tak se necháme překvapit, co na to "pan domácí".
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    CPT_PLESARD: Klidně :)
    CPT_PLESARD
    CPT_PLESARD --- ---
    NAVARA: Pak by se ale stejná logika měla vztahovat i na plusy.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    CPT_PLESARD: Není žádný rozumný důvod, proč by nekdy jiný, než autor příspěvku měl vidět, kdo mu dal minus.
    CPT_PLESARD
    CPT_PLESARD --- ---
    NAVARA: Fakt netuším, co tím chceš sdělit.
    Ale chyba může být na přijímači.
    CPT_PLESARD
    CPT_PLESARD --- ---
    HOWKING: Nakonec, není asi nutné svůj mínus obhajovat, jako se nevyžaduje obhajovat plus.
    Ale udělal bych je veřejný.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    CPT_PLESARD: To ale není moderní pojetí, dnešní kulturní meta vyžaduje, aby třetí nezúčastněná osoba si zobrazila kdo dál mínus a následně šikanovala dav ("čtvrtá osoba"), aby to dala mínusující příslušně sežrat :)
    CPT_PLESARD
    CPT_PLESARD --- ---
    HOWKING: asi "nebudu slušný" a zeptám se veřejně konkrétní osoby, co mi můj dotaz omínusovala, co si o tom myslí...
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Taky nevím, co to má za smysl. Jen to podporuje přizdisráče. Třeba by pak měli raději odvahu napsat slovy, proč se jim to nelíbí, ne jen kopnout do kotníku a utéct jako malý fracek.
    CPT_PLESARD
    CPT_PLESARD --- ---
    Proč v Premiovce není možnost ukazovat světu autory mínusů?
    Když mám vypnuté/zakázané "anonymní mínusy", tak se zjevně za svůj názor nestydí.
    NJAL
    NJAL --- ---
    Zdravicko, docela bych ocenil napravu ponekud schizofrenniho stavu ignory vs vlastnictvi klubu. Je pekne, ze jsem teda ignorovany ignoranty nucen cist, ale neprojevuje se to v takovych vecech jako treba v poctu novych v klubu. Takze kdyz do klubu napise 20 ignorantu a 20 normalnich, tak se mi objevi +20 novych, a v klubu se mi ukaze prvnich 20 novych prispevku, kde jsou prispevky namixovany, a ja pak musim dat dalsi stranu, abych si precet nove od lidi co chci cist, misto aby se napocitalo a zobrazilo +40 novych.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    Ahoj, jeden postreh.
    Presla jsem z iOS na androida a na iOS nefunguje detekce dvojite posilanych prispevku. Na Androidu to zahlasi nejakou hlasku ve smyslu: "tento prispevek byl poslan dvakrat, tak jsme duplikaci zrusili" (nebo neco podobneho), ale vysledkem je, ze se duplikat neposle.
    Naopak v iOS se to posle klidne dvakrat i vickrat a to jsem ho tam posilala jen jednou.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NYX: to asi jo, z posty treba na sledovane nebo historii a kliknu na nejaky klub.
    NYX
    NYX --- ---
    DRAGON: A kliknes na nejakou jinou stranku nebo cela ta aktivita probehne v tom chatovacim okne?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    LORD_DE_SEIS: jako tak to mam, spis mi jde o to, proc se to deje.. jestli se to neda nejak vypnout :)
    NYX: da se nejak na nyxu zadat ticket, at v tom mas poradek?
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    DRAGON: nyxí rada je vytvořit si v emailovém klientu složku "nyx" a přesměrovat tam veškerou poštu od nyx.cz - pak ti to neplevelí poštu
    NYX
    NYX --- ---
    DRAGON: Tak to netusim. To zni opravdu jako nejaka chyba.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NYX: NYX: no prave ze vsechny tyhle podminky se toho netykaji. Ukazkovy priklad: neco delam u PC, obcas prekliknu na nyx, neco napisu, neodhlasuju se, pak zas jinam, bavim se o radu desitek vterin. a mezitim mi prijde pet emailu z konverzace v poste. To mi prijde prave podezrele. Aplikace vubec nepouzivam.
    NYX
    NYX --- ---
    Mozna do toho jeste muze vstupovat pouzivani aplikace. Kdy zavrenim aplikace se zacnou notifikace posilat okamzite apod. Ale nevim jestli tohle ma naimplementovana kazda aplikace nebo ne.
    NYX
    NYX --- ---
    Ridi se to tim, jak dlouho jsi nebyl aktivni. Tj. nekdo ti posle zpravu. Pokud jsi nebyl aktivni dele nez X (tusim, ze to je 30 minut), okamzite odchazi notifikace. Jinak se ceka a kdyz ji neprectes a doba tve neaktivity dosahne X, posle se notifikace.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam