ANARCHY: Jak se vlastně jmenoval ten klub pro sledování divokého spamování napříč kluby? Nějak se mi ztratil z historie, jméno už si nevzpomenu (jen že bylo hodně divné), a přes témata jsem ho nenašel.
DRAGON: Už nějakou dekádu nedá :-( Haj hou, I for one welcome our new rewritten and non-agile discussion server.
NECROMAN: To mi připomnělo ještě jednu věc: Když na androidu nahrávám fotky např. do facebookové appky, vyskočí mi náhledy seřazené od nejnovějších, takže typicky jednou dvakrát vyberu, schválím, pohoda. Zato na Nyx.cz (v Chrome) se mi otevře file picker v té nejvíc basic a otravné podobě: napřed vůbec vybrat, že nechci foťák, ale soubory; potom chvíli čekám, až se vůbec načte do paměti, co v DCIM/Camera mám, nahoře vidím smazané a nejstarší, takže než tím zoufale skrollovat, praktičtější je nechat seřadit od nejnovějšího, pak teprve vyberu, odkliknu, uff.
Přitom existují webové služby, kde je přidávání fotek podobně BFU GUI jednoduché, ať už je to otázka předání parametrů API nebo nějaké JS knihovny.