• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    BOD
    BOD --- ---
    LUCIEN: Není tam další nebo tak něco? Potraviny tu asi nebudou častý artikl
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    V tržišti chybí kategorie "potraviny" z nějakého legálního důvodu, nebo je to omyl? Proč nelze nabízet ovoce a zeleninu ze zahrady atp?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    VANEK: Není to tvým telefonem?
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    VANEK: bookmark's freaks
    VANEK
    VANEK --- ---
    ANARCHY: Jak se vlastně jmenoval ten klub pro sledování divokého spamování napříč kluby? Nějak se mi ztratil z historie, jméno už si nevzpomenu (jen že bylo hodně divné), a přes témata jsem ho nenašel.

DRAGON: Už nějakou dekádu nedá :-( Haj hou, I for one welcome our new rewritten and non-agile discussion server.

NECROMAN: To mi připomnělo ještě jednu věc: Když na androidu nahrávám fotky např. do facebookové appky, vyskočí mi náhledy seřazené od nejnovějších, takže typicky jednou dvakrát vyberu, schválím, pohoda. Zato na Nyx.cz (v Chrome) se mi otevře file picker v té nejvíc basic a otravné podobě: napřed vůbec vybrat, že nechci foťák, ale soubory; potom chvíli čekám, až se vůbec načte do paměti, co v DCIM/Camera mám, nahoře vidím smazané a nejstarší, takže než tím zoufale skrollovat, praktičtější je nechat seřadit od nejnovějšího, pak teprve vyberu, odkliknu, uff.

Přitom existují webové služby, kde je přidávání fotek podobně BFU GUI jednoduché, ať už je to otázka předání parametrů API nebo nějaké JS knihovny.
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    STARF: Byl tu, a už není :-)
    STARF
    STARF --- ---
    ze by bot? nahodny posty do roky starych udalosti

TRAGED
    TRAGED --- ---
    ANARCHY: Jenže efekt je stejný, věřím, že spousta "plusiku" nepřijde jen že strachu ze spojení s řekněme aktuálně nepopulárních ID. Čili narovnání anonymity rozšířením i na plusiky by dávalo smysl.
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    TRAGED: Protože plusy prostě nemají takový potenciál vyvolávat spory. Nikdo nikdy nesliboval, že by hodnocení příspěvků muselo být nějak symetrické.
    HOWKING: Ano, neeliminuje to všechny flamewary. A prostě šance, že někdo nějaký flamewar rozjede, je větší, když má možnost rozjet ho každý - kdo napíše něco, za co sklidí mínusy, tak zpravidla předem tuší, že je to něco kontroverzního co negativní reakce vyvolá - takže nemám pocit, že by nějak závratné procento lidí rozjelo flamewar jen proto, že druzí nevidí kdo mu dal za něco takového mínus.
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    A nebo to prostě můžeš neřešit a smířit se s tím, že se nejde všem zavděčit a mínus od známého idiota je mnohdy mnohem lepší než desítky plus od anonymů.
    Nejvíc na ten systém žehrají ti, co jsou pak nejvíc butthurt, když jim ostatní nelezou do prdele a takhle "debata" o palečcích se opakuje tak často, že by ji s přehledem zvládl i LLM.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    ANARCHY: Takže když vidíš kdo ti dal mínus a pustíš se do něj, neeliminovalo to flamewar. Takže proč to nemůžou vidět všichni? To by přece flamewar naopak eliminovalo - neměl bys potřebu hňupa řešit, protože by ses spokojil s tím, že i ostatní vidí, který hňup to osral.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ANARCHY: Ovšem poznamka o tom, proč pak nejsou anonymní i plusy mi přijde dost validní. Takhle je to dost asymetrické.
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    Důvod je ten (Nyxem to potvrzené nemám, ale docela věřím, žeto tak je), že to prostě generuje flamewary.
    V ideálním světě by to tak nebylo, a lidi by svůj názor, byť kontroverzní, dokázali slušně a racionálně obhájit, ale v ideálním světě nežijeme.
    A tohle je čistě pragmatické řešení které množství flamewarů snižuje.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    Já vidím rozdíl mezi plusy a mínusy v tom, že když někdo dostane mínus, tak často chce po mínusáři vysvětlení. Při obdržení plusu logicky nikdo vysvětlení nechce :-)
    Každopádně pokud dávám mínus někomu, kdo má prémiovku a má nastavené, že mínusář se musí odkopat, tak taky nechápu, proč to vidí jen autor příspěvku a ne všichni ostatní.
    TOMMY69
    TOMMY69 --- ---
    TOMMY69: Každopádně a mě ať se klidně zobrazují, lidi by se neměli stydět za svůj názor.
    TOMMY69
    TOMMY69 --- ---
    Na tomhle se internet nějak neshodne, žejo. Spoustu diskuzí zobrazuje, kdo dal mínus, ale třeba yt už nezobrazuje ani počet palců dolů. A myslím, že počty jdou obecně vypnout i na fb.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    NAVARA: Je. Je dobré vidět kdo nejčastěji hejtuje (a jsou to převážně stále ti stejní lidé). Někdy vidím post, který se mi líbí a u toho hejt - mě by zajímalo co za individuum tohle mělo potřebu označkovat.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Každopádně se přimlouvám za stejnou logiku na obojí ať už je jakákoli. Není důvod rozlišovat, kromě ochrany hejtrů. (někdy někdo nedá veřejně plus ze stejného důvodu, nechce aby se na něj za to upnul nějaký hejtr)
    CPT_PLESARD
    CPT_PLESARD --- ---
    Tak se necháme překvapit, co na to "pan domácí".
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    CPT_PLESARD: Klidně :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam