• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    CUKI
    CUKI --- ---
    NYX: Nestačilo by to nechat jak to bylo s tím, že by odkazu na klub kde je zobrazeno "nepřečeno" to po okliku automaticky skočilo na poslední (první nepřečtený) příspěvek. Kdysi to tak fungovalo. Stejně tak je dost iritujicí když je tam 200 nových příspěvku a dvě odpovědi a nejde na ně samostatně kliknout a "najít" Kdyby se rovnou zobrazili jen ty odpovědi, bylo by to super.
    VOYTEX
    VOYTEX --- ---
    NYX: prakticke, tlacitko
    L4MA
    L4MA --- ---
    NYX: ja tomu nerozumim, jakej to ma ucel v systemu, kde se ctou prispevky od nejstarsiho? nehejtim, treba mi neco unika.
    PES
    PES --- ---
    NYX: tenhle přístup k nekonečné stránce se hodí akorát na stránkách typu "Poslední příspěvky" apod.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NYX: No a zatrhávátko v nastavení by nešlo? Kdo ho bude chtít mít, tak asi všude a kdo ne, tak nejspíš nikde? :)
    NYX
    NYX --- ---
    Promyslim co s tim. Mozna defaultne vypnout a mit tam vedle sipek tlacitko, ktere ho zapne?
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    příklad: mám klub s novými příspěvky. vlezu do něj a jedu na spodek, abych se tam někde dobral prvního nepřečteného. ejhle, spodek neexistuje.
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    IOM_NUKSO: přidávám se k dotazu a žádám možnost v nastavení to vypnout.
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    NAVARA: skoci mi to po nejaky x-ty, ale pak musim stejnak scrollovat dolu, nez se dostanu na ten prvni neprecteny, akorat neklikam na to listovani.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Jak se to chová, když klikneš na poslední příspěvek v klubu, kde máš třeba 300 nepřečtených?
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    IOM_NUKSO: listování strankama zůstalo nahoře, takže teoreticky "jde".
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    Ten infinite scroll je pekne votravnej a neda se ted kvuli tomu listovat stranky. Lze to nejak vypnout? To nekdo poptavall, ze to muselo byt? :) A kdy bude editace odeslaneho prispevku? :)
    VANEK
    VANEK --- ---
    HOWKING: Ano, v místech, kde vyskakují notifikace na nové příspěvky, dávají mnohem víc smyslu než o x desítek postů níž. (Natož když člověk čeká ve [4:44:44 # KDO BUDE DŘÍV? # ╔╦╬╦╗ (cti hrabe) # PICHACKY NYXU] ...)

To ni připomíná dlouhodobý pet peeve, že rámeček "přišli jste přes odkaz na příspěvek, který už neexistuje" by neměl být nad editačním oknem, ale v místech, kde člověk automaticky čeká ten odkazovaný příspěvek.

To Be Continued, až přijedu ke klávesnici.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Mě docela chybí, že nevidím, kdo je přítomen v auditku. Asi by se ty ikonky přítomných měly dát někam nahoru.
    NYX
    NYX --- ---
    V cem to peklo spociva?
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Možná bych to udělal jako volitelné nastavení - pro ty, co jedou na vytáčecím modemu ;-)
    VANEK
    VANEK --- ---
    NAVARA: Už jsem to vyzkoušel a ano, je to peklo. Kdyby tam aspoň byl ovládací prvek…
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MARASAN: Přesně - v posledních, kde by to dávalo smysl to není :) Ale oceňuji, že je to v hledání.

V klubu mi to dává smysl pouze v případě, kdy je tam více postů než se vejde na stránku (100+), protože v opačném případě prostě jen skočím na poslední a čtu nahoru - do již přečtené historie netřeba.
    NYX
    NYX --- ---
    Opraveno, diky
    VANEK
    VANEK --- ---
    SKAFF: Jenom v anglickém interfacu; holt se zapomnělo na jeden string.
    SKAFF
    SKAFF --- ---
    Reference ukazujou podivnost. U negativních je normálně negative

NELLAS
    NELLAS --- ---
    A nešel by ten infinite scroll volitelně vypnout v nastavení? Když mám nastavených svých xx příspěvků jako volitelných, tak bych ráda, aby se mi to zobrazovalo podle toho nastavení i nadále :)
    VANEK
    VANEK --- ---
    Seznam lidí v diskusi rozhodně přesunout nahoru, kdo má pořád skákat sem tam.
    (Ještě jsem to infinite pořádně nevyzkoušel, ale bojím se, že to pro mě bude změna k horšímu.)
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    LAUNCHER: ja bych dal infinite scroll do /last
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Ten nove pridany infinite scroll je super, diky 👍

[NYX @ nyx :: novinky v systemu]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam