• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    NYX
    NYX --- ---
    STARF: opraveno
    NYX
    NYX --- ---
    GREATDRAKE: Tak snad uz?
    NYX
    NYX --- ---
    Jo pockat, aktivni pratele, ne aktivni globalni. Pardon, opravim i to :)
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    NYX: na mé straně to opraveno nevypadá. Klikáním na reload se stále pořadí přátel náhodně mění.
    NYX
    NYX --- ---
    GREATDRAKE: opraveno
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    Přijde mi, že lidé v https://nyx.cz/people/active_friends se řadí zcela náhodně (a pořadí se mění po každém refreshi).

Kvitoval bych pozitivně řazení podle abecedy nebo podle poslední aktivity, ale fixní.
    NYX
    NYX --- ---
    Opraveno.
    NYX
    NYX --- ---
    VANEK: Ne, chyba. Opravim asap.
    VANEK
    VANEK --- ---
    To je nějaká další důmyslná fičura, že "Vyhledat příspěvky" typu https://nyx.cz/search?user=NYX funguje i bez přihlášení, a to včetně příspěvků z klubů, které jsou jinak anonymům uzavřeny (v příkladu výše jednu obrazovku zpáky, [NYX @ Co vas nedavno potesilo nebo pobavilo?] 11. 12. 2025)?

CPT_PLESARD: Hele, Nyx je plný programátorů, prostě by se založil verzovací a tiketovací systém a doplní se hlasováním (zpoplatněným) o rom, co je nejvíc třeba ;-)
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    RAVEBOY: v tor browseru je noscript, asi bude potreba pro nyx spravne nastavit...
    S2FI
    S2FI --- ---
    RAVEBOY: bude to pravděpodobně prohlížečem, mně vše tebou uvedené body fungují
    RAVEBOY
    RAVEBOY --- ---
    Ciao, několik málo tejdnů zpátky mi přestalo na NYXu fungovat:

a) kontextový menu při kliku levym tlačítkem na ikonu uživatele
    b) vyhledávání diskuzí vpravo nahoře i jeho "našeptávač"
    c) přidávání palečků nahoru/dolů u příspěvků

Používám TOR se střední úrovní zabezpečení na Debian Linuxu. Je možný, že TORové zpřísnili pravidla pro funkcionalitu nebo jste aktualizovali nějaký funkční knihovny skriptovacího jazyka z ne-OpenSource zdrojáků?

DÍX/RB
    31STITCHES
    31STITCHES --- ---
    CSFD nově vkládá jako titulek "Make sure you´re not a bot!"... nešlo by s tím něco udělat ?

NAVARA
    NAVARA --- ---
    z dob kdy někdo někam ještě zval :D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KOUDY: To budou pozvánky na akce a do klubů od spamerů
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NELLAS: Ja nevim jestli uz to tam neni jako to "ignore invites" :D..Kazdopadne kdyztak se prida jen dalsi checkbox a dite zustane cely.

CPT_PLESARD
    CPT_PLESARD --- ---
    VANEK: Ale kdo to bude opečovávat?
    VANEK
    VANEK --- ---
    MARASAN: Tak to se dá v principu řešit userscriptem jako na Okounu. Akorát kde vzít a nevibecodovat, žejo...

GREATDRAKE: Založil bych uživatelskou akciovku; já myslím, že by se nacrowdsourcovalo – kolik by lidi jen ušetřili na prémiovkách!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KOUDY: Tím vyleješ dítě i s vaničkou, ne všichni pozvaní jedním ID musí být mulťáci a i když je ten původní podle tebe třeba kretén, může pozvat i fajn lidi. Já bych to určitě nechtěla (a stejně si myslím, že by ti to pak mělo sežrat sloty :D).
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    A co DI na ID a automaticky jim pozvankova idcka? Me by to usetrilo tak 70% ignorelistu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam