• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    VANEK
    VANEK --- ---
    NYX: Prý Centrum.cz. (Mám tam taky rezervní účet, tak jsem případně dostupný k testování.)
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Jo to je docela zajímavý (vedlejší?) efekt.

Text před citací.
    <blockquote>
    Text citace.
    </blockquote>
    Text za citací.

Text před citací.
    <blockquote>Text citace.</blockquote>
    Text za citací.

VANEK
    VANEK --- ---
    NYX: Ne, ale zkusím se zeptat.

NYX: Když píšu něco delšího, rád bych - i pro vlastní přehled, než to odešlu - dělal logicky oddělené odstavce jako

Když píšu něco delšího, rád bych - i pro vlastní přehled, než to odešlu - dělal logicky oddělené odstavce jako (zde končí první odstavec)

BLOCKQUOTE> obsah citace /BLOCKQUOTE>

A zase další odstavec.

Ovšem když to udělám, vypadá to takhle ohavně, takže to musím všelijak lepit na sebe, a stejně to vyjde asymetricky jako níže.

Aha, a zdá se, že když dám blockquoty na samostatný řádek, tak se (zcela kontraintuitivně) ten svislý margin ZMENŠÍ na přijatelnou míru (ale myslím, že to bývávalo naopak, tak jsem se naučil dávat je v jednom odstavci s citací).
    NYX
    NYX --- ---
    A muzes trochu dovysvetlit ten blockquote co myslis tim odentrovanim?
    NYX
    NYX --- ---
    Tusis z jakeho klienta ten clovek odpovida? Protoze ono tam tohle je (ted jsem zkusil s gmailem a funguje), jen to zjevne neni zcela univerzalni. A nevim jestli mam sanci pokryt vsechny varianty.
    VANEK
    VANEK --- ---
    Nešlo by v dalším kroku experimentování s odpověďmi do pošty e-mailem odmazávat závěrečné
    Máte novou zprávu od: VANEKText zprávy nalepený bez mezer před i zaEXPERIMENTÁLNÍ: Můžete na tento e-mail odpovědět a my zprávu doručíme po Nyxu.
    zrušit odběr | unsubscribe

? Protože korespondenti to zjevně dělat nebudou, a v poště to dost otravuje.

Jo, a už jsem se zmínil, jak strašně nenávidím, že BLOCJQUOTE má asymetrický (a zbytečně velký) margin nahoře a dole, takže nejde odenterovávat logicky jako zbytek příspěvků?
    CUKI
    CUKI --- ---
    NYX: Nejsem si jistý, ale mám pocit že něco co jednou neprošlo jindy projde. Už mi to tu taky někdo potvrdil.
    NYX
    NYX --- ---
    CUKI: delaji to vzdy ty same soubory?
    CUKI
    CUKI --- ---
    Proč už dlouhodobě nefunguje přidávání přílohy? Je chyba na mé straně monitoru? Prostě dlouho uploaduje soubor (byť třeba malý). Ale pak se to sekne. Nevím co s tím, stává se mi to opakovaně a pak zase najednou projde jako nic. :-(
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    WOODMAKER: nebo znak+konec prispevku, znak+enter.
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    OCTOPUSS: vsak ano. Kdyz odkaz konci carka+mezera, tecka+mezera, otaznik+mezera, ten znak+mezera uz nebude soucasti url.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    OCTOPUSS: A teď to samozřejmě jde, ačkoli v některým mým předchozím příspěvku to bylo rozbitý, a náhled to taky ukazoval jinak. Meh.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Třeba to popisuju špatně, co já vím.
    Když udělám tohle [nyx :: pripominky uzivatelu], zůstane holý url místo aby z toho byl odkaz s textem z názvu klubu. Přitom ta čárka zjevně součástí url není.
    [nyx :: pripominky uzivatelu] takhle to funguje jak člověk očekává.
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    OCTOPUSS: jako ze ", ", ". " a "? " uz nebudou soucasti url? Zajimava myslenka.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Když do příspěvku dám odkaz na klub, převede se na název jen pokud je z obou stran mezera, což ale v situaci, kdy hned za odkazem následuje čárka oddělující vedlejší větu, nefunguje, a výsledek je čistý url.
    Šlo by to nějak upravit? Gramaticky je mezera před čárkou špatně.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    KRAMERIUS: takže ten spálenej toust fakt cejtíš :D
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    TENŤÁK: Já nic duplictního nevidím!
    HENŤÁK: Já nic duplictního nevidím!
    TENŤÁK: Jaký zase duplicty?
    HENŤÁK: Jaký zase duplicty?
    USER: Jděte do háje s těma duplicitama
    TENŤÁK: Senzace! V Brně hořel pařez.
    HENŤÁK: Senzace! V Brně hořel pařez.
    KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    ADAMIRA: Ne, podle mě je a vždy bude "nedovychytaný" protože KRAMERIUS.
    Že si to zjednodušuješ na něco jiného není můj problém.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    KRAMERIUS: Aha takže podle tebe není DI "dovychytaný" protože někdo jiný si může dát někoho do ignore a pak ho neuvidí - už tomu rozumím.

Mám podobný problém doma s oknem, občas ho zavřu a ono je pak zavřený :D
    KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    ADAMIRA: Já si do ignore nikoho nedávám, nevidím k tomu důvod.
    Na DI bych asi ani neměl nárok bez premium účtu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam