• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    NAVARA: ale ja mam 2x 4k screen, akorat k tomu tiling window manager a uzky okno browseru, abych nemusel moc hybat ocima/hlavou/krkem pri cteni. Uprednostnuju kratsi radek textu.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MARASAN: Zůstalo mi tu navíc starší 32" 4K LCD, když jsem přecházel na herní OLED :)
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    NAVARA: njn, fulscreen na 4k to zobrazi, that sucks, co s tim?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MARASAN: Brave to tam má - podle toho jak se ti zalamuje záhlaví diskuze to prostě máš moc malý

WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    Tak asi by bylo fajn, kdyby se to misto uplneho schovavani schovavalo za nejake [...] tlacitko
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    KRAMERIUS: v desktop rezimu to vypada, ze by se to veslo

MARASAN
    MARASAN --- ---
    LORD_DE_SEIS: Muj screenshot je z Brave Browser teda.
    KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    LORD_DE_SEIS: Podle screenshotu by se ti to tam nevešlo, takže je to skryté - tak se mi to chová i na desktopu, pokud zmenším okno browseru.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    KEJML: nepomohlo ani v jednom rezimu na mobilu

KEJML
    KEJML --- ---
    LORD_DE_SEIS: Zkus dát telefon na šířku, některé jinak skryté featury se tak zobrazí
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    MARASAN: na mobilu to taky nemám (chrome ani v režimu "Stránky pro počítač") na desktopu v Chromu to mám
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    Kam zmizela v zahlavi klubu tlacitka filtrovani podle plusu/minusu?

GURBON
    GURBON --- ---
    Kdyz mi nekdo odpovi na prispevek, vyskoci mi u chatu to mensi okno. Kliknu na nej, prectu si prispevek v tom danem auditku. Pak kliknu na sledovane a to auditko mi sviti, ze v nem mam neprectenou odpoved. Bug or feature?
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    Vyborny krok bylo pridani "vše/s novými příspěvky" a "včetně/bez sledovaných" do svisleho zobrazeni historie na mobilu. Diky!
    VANEK
    VANEK --- ---
    NYX: Prý Centrum.cz. (Mám tam taky rezervní účet, tak jsem případně dostupný k testování.)
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Jo to je docela zajímavý (vedlejší?) efekt.

Text před citací.
    <blockquote>
    Text citace.
    </blockquote>
    Text za citací.

Text před citací.
    <blockquote>Text citace.</blockquote>
    Text za citací.

VANEK
    VANEK --- ---
    NYX: Ne, ale zkusím se zeptat.

NYX: Když píšu něco delšího, rád bych - i pro vlastní přehled, než to odešlu - dělal logicky oddělené odstavce jako

Když píšu něco delšího, rád bych - i pro vlastní přehled, než to odešlu - dělal logicky oddělené odstavce jako (zde končí první odstavec)

BLOCKQUOTE> obsah citace /BLOCKQUOTE>

A zase další odstavec.

Ovšem když to udělám, vypadá to takhle ohavně, takže to musím všelijak lepit na sebe, a stejně to vyjde asymetricky jako níže.

Aha, a zdá se, že když dám blockquoty na samostatný řádek, tak se (zcela kontraintuitivně) ten svislý margin ZMENŠÍ na přijatelnou míru (ale myslím, že to bývávalo naopak, tak jsem se naučil dávat je v jednom odstavci s citací).
    NYX
    NYX --- ---
    A muzes trochu dovysvetlit ten blockquote co myslis tim odentrovanim?
    NYX
    NYX --- ---
    Tusis z jakeho klienta ten clovek odpovida? Protoze ono tam tohle je (ted jsem zkusil s gmailem a funguje), jen to zjevne neni zcela univerzalni. A nevim jestli mam sanci pokryt vsechny varianty.
    VANEK
    VANEK --- ---
    Nešlo by v dalším kroku experimentování s odpověďmi do pošty e-mailem odmazávat závěrečné
    Máte novou zprávu od: VANEKText zprávy nalepený bez mezer před i zaEXPERIMENTÁLNÍ: Můžete na tento e-mail odpovědět a my zprávu doručíme po Nyxu.
    zrušit odběr | unsubscribe

? Protože korespondenti to zjevně dělat nebudou, a v poště to dost otravuje.

Jo, a už jsem se zmínil, jak strašně nenávidím, že BLOCJQUOTE má asymetrický (a zbytečně velký) margin nahoře a dole, takže nejde odenterovávat logicky jako zbytek příspěvků?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam