• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    KEJML
    KEJML --- ---
    OCTOPUSS: To dost záleží na povaze dat. Jistě, u fotek jpg jasně zvítězí, u věcí jako screenshoty nebo grafy, kde je jen pár barev a velké jednobarevné plochy je png srovnatelné.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    KEJML: Hádám, že bude důvod místo na serveru, protože png nikdy nezkomprimuješ do velikosti jako jpg. Přece jen lossless vs ztrátová komprese, žejo.
    KEJML
    KEJML --- ---
    Když přiložím velký obrázek, Nyx ho automaticky zmenší, tomu rozumím. Ale nemohl by zůstat zachován formát obrázku? Tj. když uploadnu png, tak výsledkem zmenšení by mělo pořád být png a ne jpg, jako je to teď
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    DRAGON: uz jsem poresil, nestaci presne pulka obrazovky, ale o par pixelu vic. Nastesti moje OCD to nepozna.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    taky mam 4K a uplne v pohode se to zobrazuje.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    NAVARA: ale ja mam 2x 4k screen, akorat k tomu tiling window manager a uzky okno browseru, abych nemusel moc hybat ocima/hlavou/krkem pri cteni. Uprednostnuju kratsi radek textu.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MARASAN: Zůstalo mi tu navíc starší 32" 4K LCD, když jsem přecházel na herní OLED :)
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    NAVARA: njn, fulscreen na 4k to zobrazi, that sucks, co s tim?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MARASAN: Brave to tam má - podle toho jak se ti zalamuje záhlaví diskuze to prostě máš moc malý

WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    Tak asi by bylo fajn, kdyby se to misto uplneho schovavani schovavalo za nejake [...] tlacitko
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    KRAMERIUS: v desktop rezimu to vypada, ze by se to veslo

MARASAN
    MARASAN --- ---
    LORD_DE_SEIS: Muj screenshot je z Brave Browser teda.
    KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    LORD_DE_SEIS: Podle screenshotu by se ti to tam nevešlo, takže je to skryté - tak se mi to chová i na desktopu, pokud zmenším okno browseru.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    KEJML: nepomohlo ani v jednom rezimu na mobilu

KEJML
    KEJML --- ---
    LORD_DE_SEIS: Zkus dát telefon na šířku, některé jinak skryté featury se tak zobrazí
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    MARASAN: na mobilu to taky nemám (chrome ani v režimu "Stránky pro počítač") na desktopu v Chromu to mám
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    Kam zmizela v zahlavi klubu tlacitka filtrovani podle plusu/minusu?

GURBON
    GURBON --- ---
    Kdyz mi nekdo odpovi na prispevek, vyskoci mi u chatu to mensi okno. Kliknu na nej, prectu si prispevek v tom danem auditku. Pak kliknu na sledovane a to auditko mi sviti, ze v nem mam neprectenou odpoved. Bug or feature?
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    Vyborny krok bylo pridani "vše/s novými příspěvky" a "včetně/bez sledovaných" do svisleho zobrazeni historie na mobilu. Diky!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam