• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    TUILE: No když ho vidím v poště, tak už nějaká výměna pochopitelně proběhla a chci se na ni odkázat. Dokonce oboustranná. Proto to řeším. U jiných ID mám možnost v rámci konverzace odpovědět (odkázat) i na vlastní zprávy.
    Klikám úplně stejně na jeho ikonku v konverzaci jako u ostatních.
    TUILE
    TUILE --- ---
    SPIKE411: asi to jeste zadnou zpravu neposlal, abys na ni mohl odpovedet?
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Proč u někoho v poště nevidím možnost odpovědět na zprávu? Zatím jsem si toho všiml jen u jednoho ID.

DRAGON
    DRAGON --- ---
    Ahoj,
    tusil by nekdo, proc v klubu Veci Verejne [Věci Veřejné - Fond je fond. Zjistěte si, zeptejte se právníků.] trva 8 vterin odeslat text only prispevek? Je uplne jedno, jak velkej, i kdybych tam posilal jenom znak A. Nikde jinde na celym nyxu se to nedeje, jenom tady. Kdyz posilam i prilohu (obyc jpeg do 100kb), tak to je jeste vetsi brutal.
    pozoruju to uz delsi dobu a hrozne by me zajimalo proc.
    Diky :)
    KEJML
    KEJML --- ---
    Nešlo by v mobilních notifikacích poslat posílat v nějaké formě i obrázky (náhledy)? Extrémní případ je, když někdo pošle poštou jenom obrázek, pak totiž přijde téměř prázdná notifikace, ale obecně by to umožnilo bohatší zobrazení notifikací.

Upřímně co přesně je možné, zahlédl jsem, že obrázek může být přímo součástí notifikace, ale detaily nevím.
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    NYX: hele zjistil jsem, ze po refreshi uz funguje, na prvni zobrazeni ten obrazek neni videt...
    fyx mi rekl akorat, ze soubor je prilis velkej
    tu chybu s prvnim nactenim jsem schopnej reprodukovat pokazdy

error vidim jedinej:
    original.png:1 Failed to load resource: the server responded with a status of 404 ()
    NYX
    NYX --- ---
    TRANCEWARP: Jsi schopny pres dev tools mrknout co presne to hlasi za chybu?
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    Fyx mi teda hodil chybu, ze soubor je moc velkej, ale mam 20MB mista a obrazek ma 3MB, tak tomu moc nerozumim.
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    Pls pls, nejdou mi nahravat obrazky jako attachement, mista mam dost, zadnej error to nehodi, akorat tam obrazek pak neni a link k nemu vede na 404
    TUILE
    TUILE --- ---
    bug.

pokud je posledni prispevek v diskuzi ten muj a dalsi pak nacitam jen kliknutim na zlutou listu s ikonkama, replikuje se prave zahlavi prispevku (palecky a kos). prispevek samozrejme smazat nejde, na to nemam pravo, ale ten kos se objevi u kazdeho dalsiho takto zobrazeneho prispevku

RUTHER
    RUTHER --- ---
    GLOBETROTTER: Taky budeš jednou starej a polezeš honoraci na nervíky.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    RUTHER: Hlavně by měl být přístup na Nyx schvalován, aby si lidi nedělali mulťáky jako ty, trolle s totálním banem ve spoustě významných klubů.
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    Správci místních klubů, by měly být za tu tvrdou nádenčinu placený Nyxem, když mu dělaj zadara pořádek na jeho serveru.
    VANEK
    VANEK --- ---
    NAVARA: Jo, zkusil bych na tom nějaké známější NSFW weby. Například https://www.fortiguard.com/webfilter používaný nedávno, ehm, podřízenými organizacemi nejmenovaného ústř. org. stát. správy, blokoval i Okoun.cz coby
    Category: Other Adult Materials
    Mature content websites (18+ years and over) that feature or promote sexuality, strip clubs, sex shops, etc.
    Group: Adult / Mature Content

A zjevně taky IP populárních online her :) Ale Nyx tam uvedený nemají.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    To mohou být věci jako "O2 Security" a podobné obměny téhož, kdy si klasifikují sajty a blokují do nich přístup.

Nejspíše by to fungovalo i z mobilu přes VPN
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    GLOBETROTTER: Někdy jsou některé části netu/servery nedostupné, podle toho koho máš zrovna za poskytovatele. Nevím, jestli je to věcí DNSek, nebo Cloudů nebo jakých blbostí po cestě, ale rozhodně se to občas děje. Z domova se třeba nedostanu na blogspot.com, z práce ano.
    NYX
    NYX --- ---
    GLOBETROTTER: Ja nic neblokuji
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    Je přístup na Nyx nějak chráněn podle IP adresy? Nebo je problém na webhostingu nebo někde úplně jinde? Pokud jsem na mobilních datech a kalifornskou IP adresou, tak se Nyx vůbec nenačte. Přepnu telefon na českou SIM a načte se hned. Dělá mi to jen v roamingu v Česku, doma v USA kupodivu problém není.
    VANEK
    VANEK --- ---
    NYX: Co vlastně znamená "velkych obrazku", pixely, megabyty?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam