• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    VANEK: to mam uz dlouho dlouho a prijde mi, ze to druhe kliknuti je nutne.
    U me zmena z poslednich 2-3tydnu, ze kdyz tuknu na koho se odpovida a pak "zpet", tak se mi neprestane ten prispevek vznaset nad diskuzi a musim znovu kliknout nekam, aby to zmizelo. Nebylo to a ted to je.
    VANEK
    VANEK --- ---
    Poslední dva tři týdny mi vyhledávání/ filtrování uvnitř klubů, zejména z mobilní Chrome, trvá strašně dlouho, často pomůže až druhé kliknutí. Jsem jediný?
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    Nyx, mohu poprosit u serveru E15 opravit detekci Title? pripadne metadata?
    Děkuji

<title>Carney energeticky odřezává Kanadu od Spojených států. Nový ropovod obejde americké území | e15.cz</title>
    <meta name="description" content="Rafinerie v Ontariu jsou závislé na dodávkách, které procházejí Spojenými státy. Alberta je těžebním srdcem Kanady a není spokojená s politikou Ottawy. Země se snaží etablovat jako důležitý zdroj surovin v době blízkovýchodní krize.">

Požadovaná stránka je dočasně nedostupná.
    https://www.e15.cz/zahranicni/geopolitika/carney-energeticky-odrezava-kanadu-od-spojenych-statu-novy-ropovod-obejde-americke-uzemi-1434421
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NIS: Už existuje a je naprosto mrtvej :)
    IDLE
    IDLE --- ---
    IOM_NUKSO: On tam je myslím taky nějaký časový limit, takže když je stránka pomalá a nestihne se to načíst, tak není.
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    MARASAN: to je jakej presne tag? Protoze co jsem si ted par stranek checkla, tak maji vsechny tag title nebo meta property="og:title".. ale nadpis se tam ukaze jen u nekterych. Taky by bylo lepsi mit mene pravekou metodu, tohle me na mobilu zdrzi vic nez postnout, smazat a repostnout.
    Ten EDIT poslaneho prispevku by to stejnak uz davno chtelo :)
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    IOM_NUKSO: meta tagy v kodu stranky, ze kterych se ziska treba ten nadpis.
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    Je nejake pravidlo, kdy odkaz vygeneruje nadpis sam a kdy ne? Je dost otravny to zkouset a mazat
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    WOODMAKER: Jo na tu už jde.
    Měl jsem za to, že nejde odpovídat na zprávy odeslané před tím, než NYX tuhle funkci přidal, nebo tak něco. 🤷‍♂️
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    SPIKE411: a na tu novou zpravu jde odpovedet?
    VANEK
    VANEK --- ---
    SPIKE411: U DI chybi v nabídce obě odpovědi; jak s obyčejným ignorem v poště, těžko říct, ale až se zítra vrátím ke klávesnici, jsem otevřen testování :)
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    SPIKE411: (A nezablokoval, právě mi odepsal.)
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    Když jsem na udalosti (napr. [Dýchánek 2026] )
    Rozkliknu si plakat, tak si ho nemuzu pravym tlacitkem zkopirovat do schranky, abych ho nekomu preposlal. Slo by to prosim povolit?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NYX: to je možný, sem občas kokot.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    PETGRIDUS: Tak to klidně může mít, i když nevím, proč by to dělal. Reagoval na můj inzerát a byla zde možnost, že mu napíšu znovu. A pořád mu psát můžu. Proč by tedy zmizela z nabídky zrovna tato možnost? Jako klidně to může být nějaký quirk spjatý s tím, že si mě zablokoval (což mi nepřijde pravděpodobné) a takhle tedy omylem dojde k vyzrazení této informace. Ale přijde mi to jako blbost.
    NYX
    NYX --- ---
    DRAGON: Mozna te tam ma hodne lidi v ignoru? Je s tim spjata nejaka logika navic, ne uplne trivialni :-/
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    WOODMAKER: Tohle je tak měsíc stará konverzace. Ten den jsem poprvé komunikoval s několika dalšími lidmi a u nich se mi ta možnost zobrazuje.
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    SPIKE411: mne se u stejne osoby zobrazuje odpovedet na zpravu u novejsich zprav a neukazuje u starsich.
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    A nemá třeba nastavený ignore na zprávy od tebe?
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    TUILE: No když ho vidím v poště, tak už nějaká výměna pochopitelně proběhla a chci se na ni odkázat. Dokonce oboustranná. Proto to řeším. U jiných ID mám možnost v rámci konverzace odpovědět (odkázat) i na vlastní zprávy.
    Klikám úplně stejně na jeho ikonku v konverzaci jako u ostatních.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam