• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    NYX
    NYX --- ---
    SANTUS: Uz by to melo slapat pro nove prispevky
    SANTUS
    SANTUS --- ---
    Biden, Cloudflare mě dotlačil ke konverzi všech fotek z JPG/WebP do toho slavnýho avifu a všiml jsem si, že náhledy pro AVIF nejsou zobrazovány jak v "posledních", tak v "notifikacích". Samotnej linkovanej obsah v auditech je pak v pořádku.

UNTOY
    UNTOY --- ---
    ADAMIRA: a proto ten (dis)like musi tise selhavat, misto toho aby se zobrazila notifikace proc to nefunguje?
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    UNTOY: Well, jsou to ignorovani uživatele...
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    GLOBETROTTER: na DI to nefunguje, jenom na standardní ignore
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    VANEK: Nejde to ani na kompu. Protože buď
    - nefunguje to při DI (kohokoli ignoruju, tak ho mám v DI)
    - nerozumíme si a Ty píšeš o tom, když máš skryté i odpovědi ignorovaným a chceš vidět tu odpověď; což já nemám a chci vidět i původní příspěvek ignrovaného
    - dotyčný má i mě v DI a pak logicky nemám právo ten příspěvek vidět
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    UNTOY: Jak říká VANEK a dává mi to z nějakýho morálního hlediska smysl, z toho samýho hlediska ale smysl nedává toto :)
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    VANEK: zkusím na kompu, teď jsem jen na androidu/chromu
    VANEK
    VANEK --- ---
    GLOBETROTTER: kurzor na tom odpovídacím "GLOBETROTTER:" si domyslíš (a kliká se pak kdekoli v tom vyskakovacím okně). V mobilu to funguje taky, jen trochu jinak.

GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    VANEK: "Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje."
    Odkliknout kde?
    VANEK
    VANEK --- ---
    GLOBETROTTER: Je to tam popsaný naprosto polopaticky: když na něj někdo neignorovaný reaguje, lze kliknout na to úvodní "GLOBETROTTER:", zobrazí se varování, ale jde odkliknout, a pak se otevře dotyčný příspěvek.

UNTOY: Už se myslím řešilo; zjevně je fičura. Ale jo, schovat v takových případech palcovací tlačítka by bylo fajn (IMHO lepší než zobrazit, nechat zmáčknout a pak házet chybovou hlášku, že to nejde).
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    UNTOY: Můžu se zeptat, jak vidíš příspěvek ID, kterého ignoruješ? Tedy můžeš to popsat víc polopatě, než jsi napsal?
    UNTOY
    UNTOY --- ---
    nevim zda je to bug nebo feature, ale nelze plusovat/minusovat prispevky od ignorovanych uzivatelu.

scenar: nekdo odpovi ignorovanemu uzivateli, kliknu na REPLY link abych si zobrazil ignorovany prispevek primo pres ID. Kdyz kliknu na plus/minus, tak ten request na `https://nyx.cz/api/discussion/XXX/rating/YYY/positive` skonci 400 `{"error":true,"message":"Nepodařilo se načíst příspěvek."}`

Pokud je to feature, mohlo by se to nejak reflektovat v UI nebo zobrazit notifikaci, aby bylo videt ze ten request probehl.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Tedka jsem to vyzkousel a funguje to jako workaround:
    [tržiště]
    Ano neblokuje to v tom appletu pro market - ale ten ja pouzivam pouze pro vyhledavani.

Mozna pomuze nekomu.
    JONY
    JONY --- ---
    Přijde mi dvné, že člověk co dostane RO může stále plusíkovat a mínuskovat.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    NAVARA: jo takhle :-)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LORD_DE_SEIS: Jenže na tržiště to ignore nefunguje právě :)
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    NAVARA: předpokládám, že jde o ID Fimfárum - myslim, že to můžeš s klidnym svědomim bloknout - příspěvek v diskuzi jsem nezaznamenal
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MCKIDNEY: Njn, ale to je neklub mezi kluby, schází to v https://nyx.cz/market
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    NAVARA: Ja mam trziste jako klub a tam by to melo fungovat.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Volitelny DI automaticky i na pozvankova IDs pls :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam