• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SPIKE411: To je hrozně krkolomné :D
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    NELLAS: Jasně, to jsem ani netvrdil. Jen že v diskusi mám možnost otevřít z rozkliknitého obrázku ten originál do nového tabu. Tam už pak můžu zoomovat, jak potřebuju.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SPIKE411: Mně ten pinch na zoom při tom rozkliknutém obrázku nefunguje ani v klubech. Chrome na Androidu. Zrovna jsem to zkusila na cca pěti místních obrázcích.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    SPIKE411: Chrome na Androidu
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    TUILE: Nevím, jestli to šlo dřív, ale potvrzuju, že teď když na /last rozkliknu náhled obrázku, vidím teda obrázek v lepším (původním?) rozlišení (v porovnání s náhledem), ale max. na velikost obrazovky, nefunguje ani pinch to zoom celé stránky, ale když ten obrázek chci otevřít v novém tabu, otevře se mi tam ten mini náhled z /last, tj. v hodně špatném rozlišení, nikoli obrázek v původním resp. nejlepším dostupném rozlišení, ve kterém bych si mohl zazoomovat na detail, který mě zajímá.
    Když se prokliknu na příspěvek do diskuse, kliknu na obrázek a pak ho nechám otevřít v novém tabu, otevře se originál.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    GILHAD: To tam má taky, ale píše konkrétně o náhledech v /last.
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    TUILE: Já to mám takhle (zcela jinak), telefon mám jen tlačítkáč textový ...
    _
    klik první volba
    _
    Ctrl+scroll
    _
    (což asi teda nepomůže ... ale ilustruje závislost na prohlížeči)
    TUILE
    TUILE --- ---
    to ulozeny/otevreny vedle je stejne maly jako na strance pislednich a detaily sou nula :)
    TUILE
    TUILE --- ---
    GILHAD: kdyz to kliknu na nshledu, ulozi/otevre se mi obrazek jako bahled, kdyz na ty zvetsenine, uz tam ta volba neni.

GILHAD
    GILHAD --- ---
    TUILE: Pardon, překlep. Pravým myšítkem kliknout na obrázek a vybrat "Open image in new tab" - funguje mi to i s uzivatelskými ikonkami (obrázek jako obrázek), zoomovat můžu až na 500%, (Firefox, linux)
    TUILE
    TUILE --- ---
    a ta zmensenina teda otevrit na novym okne de, ale je zmensena, takze nejakej zoom je uplne o nicem :)
    TUILE
    TUILE --- ---
    GILHAD: no me to neotevre v novym okne obrazek ale celou diskuzi.
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    TUILE: Aha, já vždycky obrázky otevíral pravým myšítkem a
    hned první tam mám "Open in new tab" a tam se to už dá zoomovat bez omezení - takže jsem nad jinou cestou ani nepřemýšlel ...
    TUILE
    TUILE --- ---
    NYX: aha, koukam, ze v diskuzich to de, jenom v poslednich to je na picu.
    driv sly zvetsovat ty obrazky i v poslednich (kliknout, neotevrela se gslerie, ale jen obrazek, kterej sel zumovat).
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    NYX: da se povesit na load event vsech obrazku a pri nacteni vzdycky zascrollovat o vysku elementu
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    NYX:
    2BFREE: to se mi omylem stalo v diskuzi, ze jsem si chtela udelat export vsech svych prispevku a zapomnela jsem kliknout na "do spuboru", takze misto toho se to bez varovani komplet vsechno smazalo. Taky by tam mohlo neco vyskocit nnebo alespon by nemuselo byt v selectboxu jako default zrovna mazani. Diky :)
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    Když vlezu do gifového auditka, otevřu první a scrolluju, tak vidím jen podčást obrázků. Některé to prostě přeskočí. (Android, ffox). Je tam nějaký trabl s formáty?
    NYX
    NYX --- ---
    NAVARA: Coz uz je prilis pozde treba pro skok na prvni novy, kde pak skace obsah tak jak se nacitaji obrazky nad aktualnim obsahem.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NYX: On si to právě řeší browser až při zobrazení toho obrázku podle jeho skutečné velikosti; tj. nastavené pro všechny obrázky (a videa) na jednom místě
    NYX
    NYX --- ---
    NAVARA: No tim presne zahodis informace pro spocitani aspect ratia dopredu, ne?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NYX: Než jsi tam dal
    aspect-ratio: auto 800 / 1200;
    (což jasně, asi třeba dopočítat dle každého obrázku zvlášť) měl jsem přes custom style sheet natlačené
    width: auto;<br>
    max-width: 95vw;<br>
    height: auto;<br>
    max-height: 95vh;
    a nepřišlo mi, že by to někde něco bořilo - krom případů, kde tam někdo natvrdo napsal rozměr. Nebo to funguje jinak?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam